Θέλεις μπουζούκια πάμε; Τι παίζει στις πίστες φέτος;

Στις πίστες της Αθήνας γίνεται ένας χαμούλης φέτος κι εμείς σου λέμε τα καθέκαστα για το που μπορείς να κουνήσεις το κορμάκι σου.

Θέλεις μπουζούκια πάμε; Τι παίζει στις πίστες φέτος;

Οι μεγάλες νυχτερινές πίστες της Αθήνας, πέρασαν δύσκολα τον καιρό της πανδημίας, μιας και οι απαγορεύσεις, οι περιορισμοί στη χωρητικότητα και τα καθόλου ευέλικτα νέα ωράρια εργασίας δημιούργησαν πρόβλημα στους εργαζόμενους αλλά και τους λάτρεις των μπουζουκιών της πρωτεύουσας. Ωστόσο φέτος, τα πράγματα είναι καλύτερα επομένως ξανά προς τη δόξα τραβούν. Στην καίρια ερώτηση «τι παίζει φέτος στις αθηναϊκές πίστες» θα απαντήσουμε εμείς παρουσιάζοντας τα σημαντικότερα σχήματα του φετινού χειμώνα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Κέντρο Αθηνών

Πειραιώς 142 & Π.Ράλλη, τηλ.: 210-3454108 / 210-3454888

Περνάμε το μικρόφωνο στον Γιώργο Μαζωνάκη για να σας τα πει καλύτερα: «Καλώς σας βρήκα φίλοι! Εδώ είμαστε, λοιπόν! ‘Η Αθήνα τη Νύχτα’, στο Κέντρο Αθηνών, εκεί που βάλαμε την Πέμπτη στη ζωή μας και ήμασταν παρέα από νωρίς… Εκεί που ήμασταν παρέα και κάθε νύχτα του Σαββάτου.Εκεί που, όλοι μια παρέα, κάναμε sold out την κάθε νύχτα. Εκεί που άγνωστοι, γνωστοί ζούσαμε τη νύχτα που δεν έχει σκοτάδι, παρά μόνο μαγεία. Γιατί όπως λέω, η νύχτα γεννάει…»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι και φέτος στο Κέντρο Αθηνών παρουσιάζοντας τη μουσικοχορευτική παράσταση «η Αθήνα τη Νύχτα». Μαζί του η Χριστίνα Μηλιού, ο Κωνσταντίνος Φραντζής, ο Francis ‘Ofili’ Adetokunbo και οι Φώτης Παπαζήσης, Τάτα.

Ημέρες λειτουργίας: κάθε Πέμπτη στις 22:30 και κάθε Σάββατο στις 23:00

Για κρατήσεις εδώ: https://www.kentro-athinon.gr/kratiseis/

Γιώργος Σαμπάνης και Έλενα Παπαρίζου στο Βοτανικό

Κασσάνδρας 19 (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση), τηλ.:  210-3473835

Η πιο ηχηρή συνεργασία του φετινού χειμώνα όπως ήταν φυσικό γέμισε ασφυκτικά τον Βοτανικό στην πρεμιέρα τους πριν λίγες μέρες (11 Νοεμβρίου) και διαμήνυσε τις ξέφρενες νύχτες που θα ζήσουμε με τους δυο αγαπημένους καλλιτέχνες. Στην παρέα τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο είναι και η Αναστασία που έχει κάνει χαμό τελευταία με τις Αμαρτίες της. Κορυφαία στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την επί σκηνής συνύπαρξη τους στα μοναδικά ντουέτα.

Κρατήσεις εδώ

Αρβανιτάκη Ζουγανέλη στο VOX

Ιερά Οδός 16, τηλ. κρατήσεων: 210 3475900

Από 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο

Μαζί. Μέσα σε μία λέξη χωράνε 4 μουσικές δεκαετίες, αμέτρητα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας, τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε χιλιοτραγουδήσει και δύο φωνές από αυτές που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραγούδι και την συνέχειά του. Μαζί. Φαντάσου μόνο τις δυο τους. Μαζί στην σκηνή. Την εσωτερική φλόγα της Ελευθερίας να συναντάει το εκρηκτικό ταπεραμέντο της Ελεωνόρας. Δύο σπάνιες φωνές, δυο ερμηνεύτριες με τεράστια ερμηνευτική γκάμα. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για Σάββατο βράδυ;

Εισιτήρια εδώ

Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή στο ΝΟΧ

Ιερά Οδός 18-20: τηλ. Κρατήσεων: 210 34 11000

Δύο φίλοι, δύο δυνατές φωνές συναντιούνται ξανά, σχεδόν 25 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία που άφησε εποχή, για να χαρίσουν στο κοινό νύχτες που θα μείνουν αξέχαστες.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής των τελευταίων χρόνων, με τις αμέτρητες επιτυχίες, μας προσκαλεί και φέτος τον χειμώνα για μια ακόμη ανεπανάληπτη εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης στο ΝΟΧ!

Η Καίτη Γαρμπή, με το δυνατό ρεπερτόριο της και με τη μοναδική φωνή της, αποδέχεται την πρόσκληση του Αντώνη Ρέμου και μαζί θα απογειώσουν τις νύχτες μας στο ΝΟΧ!

Μια συνύπαρξη επί σκηνής γεμάτη ενθουσιασμό, πολλά ντουέτα, show, εκπλήξεις και ένα εντυπωσιακό live που θα θες να το δεις ξανά και ξανά!  «Όλα αρχίζουν ξανά» στο NOX κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 22:00.

Δέσποινα Βανδή και Μέλισσες στο Έναστρον

Πειραιώς 178 και Λαμίας, τηλ.κρατήσεων: 2103413550

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, συναντά  μουσικά  την super star Δέσποινα Βανδή στο «Έναστρον», σε μία συνεργασία που θα γράψει ιστορία.Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας βάλει τη σφραγίδα τους στο live clubbing της Αθήνας τα τελευταία χρόνια και έχοντας αδιαμφισβήτητα  διαμορφώσει το σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους χώρο.

Η Δέσποινα Βανδή, που έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή στις live εμφανίσεις, με shows που άφησαν εποχή, θα μαγέψει με τις επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της, τις ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της. Μαζί τους συμπράττουν μουσικά οι KINGS και η Τάνια Μπρεάζου.

Μπορείς να κλείσεις το εισιτήριο σου εδώ

Διονύσης Σχοινάς και ήβη Αδάμου στο Box

Πειραιώς 130, τηλ. Κρατήσεων: 210 3411410

Ο Διονύσης Σχοινάς κι η Ήβη Αδάμου συναντιούνται στο Box σε μια από τις συνεργασίες που θα συζητηθούν το φετινό χειμώνα. Ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες , σε συνδυασμό με την πιο νεανική μουσική ετοιμαστείτε για το απόλυτο μουσικό πάρτυ  στον υπέροχο χώρο του «BOX Athens». Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δρόμοι της διασκέδασης οδηγούν στο BOX.

Γιάννης Πλούταρχος και Πάολα στο Fever

Λαγουμιτζή 25, τηλ.κρατήσεων: 210 92 17 333

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα, δύο καταξιωμένοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες με σπουδαία καριέρα, πρωταγωνιστούν σε μία μοναδική συνεργασία κορυφής στο θρυλικό Fever, από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και σταθερά αγαπημένος του κοινού, συναντά πρώτη φορά επί σκηνής την Πάολα, την σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της με την «εκρηκτική» σκηνική παρουσία, σε μία καλλιτεχνική σύμπραξη που θα συζητηθεί και θα «μαγέψει».

Σταμάτης Γονίδης- Ζαφείρης Μελάς στο Vegas

Πέτρου Ράλλη 29, τηλ. κρατήσεων: 212-2145050

Στέκι αισθηματιών και καψούρηδων θα γίνει φέτος το Vegas αφού θα συναντηθούν εκεί ο Ζαφείρης Μελάς κι ο Σταμάτης Γονίδης. Αν είσαι φαν των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών τους είναι βέβαιο ότι θα σε συναντήσουμε εκεί.  Στο πλευρό τους, ένα επιτελείο νέων, ταλαντούχων ερμηνευτών, εκ των οποίων και ο Νίκος Δούρος που υπόσχονται, να εκτοξεύσουν την διασκέδαση, σε άλλο level!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v