Τα «καλύτερα» viral βίντεο της Φαίης Σκορδά

Κάμερα πρώτα σε εμάς και μετά στη Φαίη Σκορδά για να θυμηθούμε τις καλύτερες και πιο επικές στιγμές της στην ελληνική τηλεόραση.

Τα «καλύτερα» viral βίντεο της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης παρουσιάζοντας εκπομπές κυρίως στην πρωινή αλλά και τη μεσημεριανή ζώνη της. Η Φαίη με τα λεγόμενα της αλλά και τις αντιδράσεις όλα αυτά τα χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει σε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της ελληνικής TV. Άλλες φορές μας ανάγκασε να γελάσουμε μέχρι δακρύων,  άλλες να συγκινηθούμε πολύ κι άλλες τις βγάλαμε το καπέλο όταν έβαλε στη θέση τους τους συνομιλητές της.

Από Αίγιο πέλαγος

Θρυλική στιγμή της Φαίης που έχει γίνει video, meme και διαχρονική ατάκα. Μιλάμε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της όταν ένας τηλεθεατής τηλεφώνησε στην εκπομπή της. Ο τηλεθεατής καταγόταν από το Αίγιο κι η Φαίη μπερδεύτηκε χαρίζοντάς μας μια σπαρταριστή στιγμή που ακόμη θυμόμαστε.

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου

Βρισκόμαστε στον Φεβρουάριο του 2021. Οι καταγγελίες του ελληνικού #Metoo πέφτουν βροχή κι ο Δημήτρης Μοθωναίος αποφασίζει να μιλήσει στη Φαίη Σκορδά που παρουσιάζει «το Πρωινό» για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία έξι χρονών. Η Φαίη είναι ανθρώπινη και καθόλου εκβιαστική, αντίθετα κρατά μια εξαιρετική στάση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, με αποτέλεσμα sites, social media και τηλεκριτικοί να υποκλιθούν στον τρόπο που χειρίστηκε τον Δημήτρη.

Η άβολη αποχώρηση της Βάνας Μπάρμπα από την εκπομπή της

Κάποιες συνεντεύξεις πάνε καλά κι άλλες όχι τόσο. Αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους η Φαίη Σκορδά. Μπορεί το πρόσφατο «επίτευγμα» της με τον Δημήτρη Μοθωναίο να μπαίνει στη λίστα με τις καλύτερες συνεντεύξεις που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η συνέντευξή της με τη Βάνα Μπάρμπα δεν πήγε και τόσο καλά. Η ηθοποιός εκνευρισμένη με τους δυο παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Mega (Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά) αποχώρησε από το στούντιο αφού τους στόλισε προηγουμένως για τη συμπεριφορά τους απέναντί της. Από τις πλέον άβολες τηλεοπτικές συναντήσεις, έχει πολύ-προβληθεί σε αφιερωματικά video για τις πιο cringe στιγμές της tv στην χώρα μας, μνημονεύοντας τη Φαίη για την απαράμιλλη ψυχραιμία της.

H τσιρίδα που άφησε εποχή

Η Φαίη Σκορδά μαγείρευε με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο όταν ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος, μπήκε σιγά σιγά κι αθόρυβα στο στούντιο για να της κάνει έκπληξη. Η παρουσιάστρια τρόμαξε πάρα πολύ όταν την χαιρέτησε χαρίζοντάς μας μια επική αντίδραση, ενώ φώναξε ότι «πάτε καλά;, έχω κάνει και δύο γέννες».

Η τηγανιά που άφησε εποχή

Η Φαίη βρίσκεται ξανά στην κουζίνα της εκπομπής όταν επιχειρεί να κάνει ένα ζογκλερικό με το τηγάνι που τσιγάριζε κάτι πατατούλες με θυμάρι. Η Φαίη πήρε βαθιά ανάσα κι έκανε την προσπάθειά της. Οι πατάτες αναπαύθηκαν εν τηλεοπτική ειρήνη.

Όταν η Φαίη κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο που έδινε δώρο στην εκπομπή της

Η Φαίη έδινε δώρο ένα αυτοκίνητο στην εκπομπή της όταν προσπάθησε να κάνει ένα μίνι test drive που δεν πήγε και τόσο καλά. Η Φαίη με κάποιο περίεργο τρόπο κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο και φώναζε στους συνεργάτες της να την βγάλουν από εκεί γιατί έχει κλειστοφοβία.

Όταν ρώτησε τον Πανταζή αν μιλάνε ακόμα με τον Versace

H Φαίη έχει καλεσμένο σε ζωντανή σύνδεση τον Λευτέρη Πανταζή που μας παρουσιάζει την γκαρνταρόμπα του το σωτήριον έτος 2020. Μιλώντας για κάποια ρούχα που είχε αγοράσει από τον Τζιάνι Βερσάτσε με τον οποίο υπήρξαν φίλοι ο τραγουδιστής ρωτήθηκε από την Φαίη αν μιλάνε ακόμη μεταξύ τους, ενώ ο διάσημος σχεδιαστής είχε δολοφονηθεί το 1997. Η παρουσιάστρια δικαιολόγησε το fail που δεν πέρασε απαρατήρητο από το πάνελ της εκπομπής λέγοντας ότι μπέρδεψε τον Βερσάτσε με τον Ρομπέρτο Καβάλι ο οποίος ζει.

Όταν η Φαίη γείωσε τον Λιάγκα σε ζωντανή μετάδοση

Ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να απαντήσει στον Σταμάτη Γαρδέλη που τον χαρακτήρισε μικρός, με μια ρήση του θυμόσοφου λαού μας που λέει «μικρός στο μάτι…» για να πάρει την αποστομωτική απάντηση της Φαίης η οποία αρκέστηκε να πει «τι;».

Σκορδά και Λιάγκας vs Σταμάτη Γαρδέλη

Σκαρφαλώνει με άνεση στην κορυφή της λίστας με τις πιο απονενοημένες και wtf συνεντέυξεις που προβλήθηκαν ποτέ στην Ελλάδα. Ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει μόλις αποχωρήσει από τη Φάρμα και έχει απέναντι του τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βομβαρδίζοντάς τους με έναν κάπως δυσνόητο κι ολίγον ασυνάρτητο λόγο που κορυφώνεται όταν αποκαλεί το ριάλιτι του Ant1 ηλεκτρομαγνητική κυματοσυνάρτηση.

Όταν η Φαίη έπαθε Κυρ Αλέκο για τον Ιτούδη

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ξεκινούσε τους αγώνες της στο Eurobasket του Σεπτέμβρη που μας πέρασε κι η Φαίη Σκορδά στάθηκε ιδιαίτερα στον Δημήτρη Ιτούδη. Μιμούμενη τον χαρακτήρα του Κυρ Αλέκου που έγινε viral από τον Αλέξανδρο Τσουβέλα είχε να πει τα εξής για τον προπονητή της Εθνικής: «ωραίος, ωραίος, καλός, καλός». Όπως καταλαβαίνεις έγινε κι η ίδια viral σε λίγα μόλις λεπτά στα social media που την αγαπούν ιδιαίτερα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v