Διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είχες ξεχάσει

Μεγάλες αγάπες και απρόσμενοι έρωτες που χάθηκαν στη λήθη του χρόνου. Θυμόμαστε μερικά από τα πιο απρόσμενα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είχες ξεχάσει

Τη στιγμή που Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή μονοπωλούν το ενδιαφέρον των κουτσομπολίστικων εγχώριων Μέσων, στο μυαλό μας περνούν αντίστοιχα ζευγάρια της showbiz που έκαναν αντίστοιχο χαμούλη.

Σοφία Αλιμπέρτη και Αλέξανδρος Παρθένης



Γνωρίστηκαν το 2005, τον λέγαν Αλέξη τη λένε Σοφία, κρατούσε έναν αλτήρα, κρατούσε μια καρδιά. Το ζευγάρι έζησε θυελλώδη έρωτα, όπως λέγεται, ο οποίος όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς το 2008 χώρισαν οι δρόμοι τους. Σημειωτέον η Σοφία Αλιμπέρτη έχει υπάρξει και με τον Γιάννη Πάριο, παλαιότερα.

Πασχάλης Τσαρούχας και Μιμή Ντενίση



Το 2000 το εκ πρώτης όψης αταίριαστο ζευγάρι έζησε έναν μεγάλο έρωτα, o οποίος απασχόλησε έντονα τα μήντια. Μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες πως σχεδίαζαν τον γάμο τους, όμως η σχέση τους τελικά δεν κράτησε. Το 2019 οι δυο τους απασχόλησαν ξανά τα ΜΜΕ, με αφορμή την συνύπαρξη τους στο πλατό του Your Face Sounds Familiar. Σημειωτέον, η Μιμή Ντενίση είχε υπάρξει ζευγάρι και με τον Αντώνη Τρίτση.

Νίκος Οικονόμου και Άννα Δρούζα



Ο διάσημος μπασκετμπολίστας και η δημοφιλής παρουσιάστρια έκαναν το «μπαμ» και παντρεύτηκαν το 2001 απασχολώντας έντονα τα μήντια της εποχής και απέκτησαν μια κόρη, την 20χρονη σήμερα, Ανδριάνη. Πλέον έχουν χωρίσει, και ο Νίκος Οικόνομου έχει αποκτήσει ακόμα δυο παιδιά, με τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

Σάκης Ρουβάς και Rebecca Wang



Τι σου θυμίσαμε ε; Το μακρινό 2003, ο Σάκης είχε ερωτευτεί την πανέμορφη ασιάτισσα και η σχέση τους έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των παπαράτσι, ενώ, όπως λέγεται, ο 31χρονος τότε σταρ σκεφτόνταν σοβαρά το ενδεχόμενο γάμου. Η σχέση τους, εν τέλει, κράτησε μόλις 8 μήνες.

Σμαράγδα Καρύδη και Σταύρος Ξαρχάκος



Μπορεί να μην το παραδέχτηκαν ποτέ δημόσια, όμως η σχέση της Σμαράγδα Καρύδη και του Σταύρου Ξαρχάκου είχε γίνει το επίκεντρο στα πρωτοσέλιδα των gossip εφημερίδων την μακρινή δεκαετία των 00s. Σύμφωνα με εικασίες, κράτησε οκτώ ολόκληρα χρόνια, γιατί ο έρως χρόνια δεν κοιτά.

Άννα Βίσση και Κώστας Φραγκολιάς



Ο έρως χρόνια δεν κοιτά… ξανά, αυτή τη φορά μεταξύ της θρυλικής ελληνίδας σταρ και του αμούστακου – τότε – μοντέλου. Στις αρχές των 00s, οι δυο τους εντοπίστηκαν σε κλαμπ και δεν ήθελε και πολύ για να γίνει γνωστό τοις πάσοι πως είναι μαζί. Η σχέση τους κράτησε 3 χρόνια, και σύμφωνα με τον Φραγκολιά, τον βοήθησε σημαντικά στην περαιτέρω εξέλιξή του.

Ρούλα Βροχοπούλου και Φραν Στίβνι



Η πρώην παίκτρια του The Wall είχε κάνει… χαμό στα μήντια, όταν παντρεύτηκε το 2003 τον Φραν ο οποίος ήταν κατά 29 χρόνια νεότερος της. Τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά, το ζευγάρι χώρισε, και σε πρόσφατες δηλώσεις της η 71χρονη σήμερα Ρούλα, ανέφερε πως «μετά την πικρή εμπειρία μου με τον κατά 29 χρόνια μικρότερο πρώην σύζυγό μου έχω αποκλείσει τους άνδρες από τη ζωή μου».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v