Bίκυ Καγιά: «Με έχει φλερτάρει ο Jude Law. Καλός είναι»

Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε στο The 2night show και μίλησε για τα πιο ενδιαφέροντα περιστατικά της καριέρας της και το φλερτ της με τον Jude Law.

Bίκυ Καγιά: «Με έχει φλερτάρει ο Jude Law. Καλός είναι»

H Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Ant1 και μίλησε για τις πιο σημαντικές εμπειρίες της καριέρας της στο modeling, η οποία ξεκίνησε όταν ήταν 14 ετών.

«Στην αρχή της καριέρας μου μόνο έκλαιγα αλλά δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσανε στην Ελλάδα. Όταν πήγα στο Παρίσι συγκατοικούσα με την Olga Kurylenko, την Adriana Lima και την Alessandra Ambrosio, τότε δεν ήταν γνωστές», δήλωσε η Βίκυ Καγιά στον παρουσιαστή του The 2night show.

«Όταν ξεκίνησα, άκουγα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα πως δεν είναι προσωπικό, είναι η δουλειά μου» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Βίκυ Καγιά μίλησε για την περίοδο που την φλέρταρε ο Jude Law. «Καλός είναι, αλλά δεν μου αρέσουν οι τόσο ξανθοί. Ήμουν σε μια φωτογράφιση στη Νίκαια όταν βρεθήκαμε, τότε έβγαινε με την Sienna Miller» τόνισε το γνωστό μόντελο.

Η Βίκυ Καγιά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη γνωριμία της με τη Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM, λέγοντας πως: «Στο GNTM είναι πολλά πράγματα μαζί, δεν έχω εγώ την πρώτη και την τελευταία λέξη. Έχω την τύχη ή την ατυχία να υπηρετώ ξένα formats, δεν είναι format που τα φτιάχνω εγώ και επιλέγω τους συνεργάτες, προτείνω βεβαίως, αλλά μετά περνάνε από το κανάλι και την παραγωγή όπου εκεί οι άνθρωποι έχουν και την τελική απόφαση. Υπάρχουν φορές που έχω θυμώσει πάρα πολύ που δεν με άκουσαν γιατί ήξερα ότι θα ήταν ωραίο κάτι. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν δική μου επιλογή, έτσι είναι ο χαρακτήρας της, δεν είναι σκηνοθετημένο όλο αυτό. Εγώ την ήξερα από πέρυσι και όταν την γνώρισα της είπα: “Εσύ πρέπει να κάνεις τηλεόραση κάποια στιγμή”».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v