Παραξενιές διάσημων που μάλλον δεν γνώριζες

Οι οδοντόβουρτσες της Katy Perry και της Catherine Zeta Jones, η ψαροφοβία της Rihanna κι άλλες παραξενιές διάσημων που ίσως δεν ήξερες.

Παραξενιές διάσημων που μάλλον δεν γνώριζες

Κάμερα σε εμάς γιατί για ακόμη μια φορά έχουμε έρθει εδώ για να πούμε αλήθειες. Όλοι ανεξαιρέτως έχουμε τις παραξενιές μας. Άλλοι έχουν μια ανεξήγητη φοβία, ενώ δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που έχουν τα δικά τους περίεργα γούρια που μερικές φορές φτάνουν μέχρι τα όρια της δεισιδαιμονίας. Κι εδώ δεν χωράνε διαχωρισμοί «επώνυμων» κι «ανώνυμων». Δεν έχει σημασία αν σε ξέρει μόνο η μάνα σου και λίγοι γείτονες, ή ολόκληρη η υφήλιος. Οι παραξενιές είναι για όλους μας. Κι αν είσαι δύσπιστος περί του λόγου του αληθούς, έχουμε κάνει παπαρατσικό ρεπορτάζ για να σου αποκαλύψουμε τις παραξενιές που έχουν αρκετοί διάσημοι και μάλλον δεν ήξερες

Η ψαροφοβία της Rihanna

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια έχει μια μεγάλη φοβία για τα ψάρια, ενώ δεν υπάρχει χειρότερο για εκείνη από να αγγίξει έστω και το πιο μικρό ψαράκι.

Οι οδοντόβουρτσες της Katy Perry και της Catherine Zeta Jones

Aπό τη μία η Katy Perry κουβαλά όπου σταθεί κι όπου βρεθεί 12 οδοντόβουρτσες, γιατί πλένει τα δόντια της τουλάχιστον έξι φορές την ημέρα, γιατί τέτοιο χαμόγελο θέλει κόπο να διατηρηθεί. Από την άλλη η Catherine Zeta Jones χρησιμοποιεί οδοντόκρεμα φτιαγμένη από φράουλες γιατί έτσι.

Η Tyra Banks δεν συμπαθεί πολύ τα δελφίνια

«Έχω εφιάλτες ότι κολυμπάω και ξαφνικά εμφανίζονται από το πουθενά δελφίνια που με χτυπούν από παντού» έχει δηλώσει το γνωστό μοντέλο, δημιουργώντας μια κάποια απορία στους φανς της.

Στέλνουμε τους αγκωνιστικούς μας χαιρετισμούς στην Cameron Diaz

Η γνωστή ηθοποιός συνηθίζει να ανοίγει κάποιες πόρτες χρησιμοποιώντας τους αγκώνες κι όχι τα δάχτυλά της.

Τα γούρια της Jennifer Aniston όταν πετάει

Η αγαπημένη μας Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια όταν πετάει μπαίνει στο αεροπλάνο μόνο με το δεξί, ενώ ρίχνει κι ένα απαλό χτύπημα στην εξωτερική λαμαρίνα του αεροσκάφους πριν επιβιβαστεί.

Μην του μιλάς για κλόουν του Johnny Depp

O διάσημος ηθοποιός απεχθάνεται τους κλόουν και μεταξύ μας ένα δίκιο του το δίνουμε γιατί το “It” του Στίβεν Κινγκ μας έχει δείξει ότι δεν αστειεύονται οι άτιμοι.

Η καθρεφτοφοβία της Πάμελα Άντερσον

Το απόλυτο sex symbol των 90s που συζητήθηκε έντονα ξανά λόγω του ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το Netflix δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στους καθρέφτες για αυτό και τους αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι.

Cheesecake-lovers να σας συστήσουμε τον Stephen King

Ο απόλυτος άρχοντας του τρόμου έχει μια γλυκιά συνήθεια πριν ξεκινήσει το γράψιμο. Τρώει ένα μεγάλο κομμάτι cheesecake. Αναλογιζόμενοι πόσα βιβλία έχει γράψει, έχουμε να πούμε τα καλύτερα για τον μεταβολισμό του διάσημου συγγραφέα.

Τα φαγωμένα νύχια της Britney Spears

Κάθε φορά που βγάζεις όλο σου το στρες πάνω στα άμοιρα νυχάκια σου, να σκέφτεσαι ότι δεν είσαι μόνος σε αυτόν τον αγώνα, γιατί πολλά χιλιόμετρα μακριά σου ίσως η Britney Spears κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Ο Οrlando Bloom την έχει τη γουρουνοφοβία του

Ο αγαπημένος μας Λέγκολας δεν μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με τα ιδιαίτερα αγαπητά και συμπαθητικά για τους περισσότερους γουρουνάκια, καθώς τα φοβάται.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v