Tι κάνουν σήμερα οι τραγουδιστές που μεσουρανούσαν στα 90s;

Ο Κώστας Μπίγαλης, ο Σπύρος Σπυράκος, ο Πέτρος Ίμβριος ο Γιώργος Γερολυμάτος και τα άλλα παιδιά που μας είπαν κι ένα τραγούδι στα τιμημένα 90s.

Tι κάνουν σήμερα οι τραγουδιστές που μεσουρανούσαν στα 90s;

Είτε είχες ζήσει είτε πάλι όχι τη δεκαετία των 90s στην Ελλάδα είναι βέβαιο πως θα είχες ακούσει πολλά για αυτή. Για πολλούς εκείνη η δεκαετία υπήρξε η «χρυσή lifestyle εποχή» της χώρας αφού η ιδιωτική τηλεόραση αλλά και οι πίστες ζούσαν μέρες και νύχτες δόξας. Πολλοί ήταν οι τραγουδιστές κι οι τραγουδίστριες που ξεχώρισαν εκείνη την περίοδο γνωρίζοντας τεράστια δημοφιλία και τερματίζοντας συγχρόνως το airplay στα ραδιόφωνα της χώρας. Βάλαμε λοιπόν στο cd- player να παίζουν οι μεγαλύτερες επιτυχίες τους, κι ενώ τους κάναμε δεύτερες σιγοτραγουδώντας βρήκαμε και τι κάνουν σήμερα κάποιοι εξ αυτών.

Στέλλα Γεωργιάδου

Δεν υπάρχει 90s πάρτι που να σέβεται τον εαυτό του και να μην έχει διαλύσει το repeat κουμπάκι με το «Τώρα μου μιλάει» της Στέλλας Γεωργιάδου. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει αφήσει το τραγούδι σε δεύτερη μοίρα αφού εδώ και χρόνια, αφιερώνει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της, στα γαϊδουράκια που έχει στη φάρμα της. Μάλιστα εκεί παράγει το περιζήτητο γάλα γαϊδούρας που γίνεται ανάρπαστο χάρη στα χαμηλά του λιπαρά.

Σπύρος Σπυράκος

Ο Σπύρος Σπυράκος γνώρισε τεράστια επιτυχία στα 90s αφού μας έμαθε πως ο Έρωτας με Έρωτα περνάει γεμίζoντας τα τραπέζια των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, στα οποία εμφανιζόταν με ζηλευτή επιτυχία. Για δέκα περίπου χρόνια ο Σπύρος Σπυράκος ήταν αχτύπητο δίδυμο με τον Γιώργο Δασκουλίδη στις μεγαλύτερες πίστες της χώρας, ωστόσο πλέον ο τραγουδιστής έχει αποσυρθεί και μένει στην επαρχία και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σαμπρίνα

https://www.instagram.com/p/Cn9uB3kJWfb/

Η Σαμπρίνα ήταν μια από τις πιο σέξι τραγουδίστριες των 90s με πολλές επιτυχίες και μεγάλα σουξέ στο ενεργητικό της. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε κέντρα διασκέδασης τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Τον Γενάρη που μας πέρασε συμμετείχε σε μια μεγάλη αντιπολεμική συναυλία (για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Λάμπης Λιβιεράτος

Μπάμ και κάτω τραγουδούσαν οι φανς του Λάμπη Λιβιεράτου τη δεκαετία του 1990, όταν ο τραγουδιστής και ηθοποιός βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του. Πλέον  περνά τον χρόνο του μεταξύ Κεφαλονιάς κι Αθήνας και κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις σε 90s βραδιές τραγουδώντας πολλές από τις διάσημες επιτυχίες του.

Γιώργος Αλκαίος

Άλλος ένας τραγουδιστής που μεσουρανούσε στα 90s ήταν ο Γιώργος Αλκαίος. Μεγάλα χιτ, χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι αλλά και γεμάτες πίστες όπου κι αν εμφανιζόταν συνιστούσαν την καθημερινότητά του μέχρι που πήρε την απόφαση να φύγει μόνιμα στη Μήλο. «Ήταν η καλύτερη κίνηση που έκανα στη ζωή μου. Μετά το 2002 άλλαξε η δουλειά. Μετά το 2008 έγινε πιο σκληρή η δουλειά. Μετά δεν μας ενδιέφερε καθόλου η μουσική, μας ένοιαζε μόνο π.χ. αν χώριζες» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Πριν κανένα χρόνο είχε κάνει την εμφάνισή του στην αφιερωματική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» τραγουδώντας όλα τα μεγάλα του σουξέ.

Γιώργος Γερολυμάτος

Ο Γιώργος Γερολυμάτος άλωσε τις πίστες των 90s ενώ υπήρξε κι ο πρώτος άνδρας που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της ελληνικής έκδοσης του Playboy. Tα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Γερολυμάτος έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας κάνοντας ένα τηλεοπτικό comeback το 2011, για χάρη του show Dancing with the Stars. Πλέον κάνει επιλεγμένες μουσικές εμφανίσεις, ενώ ηχογραφεί και τον νέο του δίσκο σε μουσική του Κώστα Χατζή.

Ελίνα Κωνσταντοπούλου

«Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει» λέγαμε και κλαίγαμε στα θρυλικά 90s σιγοντάροντας τη φωνή της Ελίνας Κωνσταντοπούλου η οποία ήταν πολύ δημοφιλής εκείνη την περίοδο. Η Ελίνα Κωνσταντοπούλου ωστόσο δεν συνέχισε για πολλά χρόνια στο τραγούδι, καθώς έδωσε προτεραιότητα στην οικογένειά της όπως είχε δηλώσει σχετικά και σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Υπάρχουν φορές που μου λείπει το τραγούδι αλλά όταν σκέφτομαι άσχημες στιγμές που πέρασα λέω άς΄το καλύτερα. Υπήρχαν άνθρωποι “κολλημένοι” στην τσέπη μου και όταν άρχισα να απομακρύνομαι από τις πίστες, απομακρυνθήκαν από κοντά μου. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν γιατί έβαλα ως προτεραιότητα την οικογένεια μου. Έλεγα πάντα ότι δεν θα δώσω τα πάντα στο τραγούδι. Έκανα μια μικρή καριέρα, αυτή ήθελε ο θεός να κάνω, αυτή έκανα».

Δημήτρης Κόκοτας

Ο γιος του Σταμάτη Κόκοτα έκανε μεγάλη καριέρα στα 90s κυκλοφορώντας μια σειρά από χιτ που αγαπήθηκαν πολύ από τους φανς του. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο κάνει εξαιρετικά επιλεγμένες εμφανίσεις που περιορίζονται κυρίως σε 90s party- αφιερώματα. Πέρυσι είχε εμφανιστεί με γκρίζα πια μαλλιά στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Θεοφάνους στο Open τραγουδώντας όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v