Orange Stores: Αισθησιακά εσώρουχα Elle Macpherson

Orange Stores: Αισθησιακά εσώρουχα Elle Macpherson
Orange Stores: Αισθησιακά εσώρουχα Elle Macpherson
 Οι αναγνώστριες που κερδίζουν από ένα σετ εσωρούχων Elle Macpherson, αξίας από 60 έως 70 ευρώ, είναι οι: Δήμητρα Πεμούση, Ευαγγελία Μπερκέτη, Χριστίνα Γιαννακίδου, Μαρία Ψαρογιάννη, Δόμνα Σερασίδη. Οι τυχερές έχουν στην διάθεσή τους έναν μήνα για να επιλέξουν από το κατάστημα Orange που θα επισκεφθούν το σετ της προτίμησής τους. Σας ευχαριστούμε όλες για τη συμμετοχή σας.

Τα καταστήματα Orange Stores, μεταξύ άλλων επιλεγμένων καταστημάτων εσωρούχων, διαθέτουν την πλήρη συλλογή των πολυτελών εσωρούχων Elle Macpherson, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, τις μοναδικές τους υφές και τα κολακευτικά τους σχέδια.

Τα εσώρουχα Elle Macpherson Intimates έχουν ιστορία που μετρά είκοσι περίπου χρόνια, με χώρα καταγωγής της Αυστραλία. Το 2002 η εταιρία πρωτοεμφανίστηκε στην Μεγάλη Βρετανία, καταλαμβάνοντας μεγάλο μέρος του τομέα εσωρούχων των καταστημάτων Selfridges, Harrods, Harvey Nichols και House of Fraser, ενώ το 2005 τα δημοφιλή εσώρουχα βρέθηκαν και στην αμερικανική αγορά, σε καταστήματα όπως το Saks 5th Avenue και Nordstorm.

Κερδίζοντας σιγά-σιγά τον θαυμασμό για τα μοναδικά τους σχέδια και την σέξι αίσθηση που δημιουργούν σε κάθε γυναίκα όταν τα φορά, τα Elle Macpherson Intimates απέκτησαν θαυμάστριες σε όλον τον κόσμο. Το φθινόπωρο του 2009, λοιπόν, κατέφθασαν και στην Ελλάδα, γοητεύοντας τα ανδρικά και γυναικεία βλέμματα. Επιπλέον, η εταιρία είναι από τις λίγες που διαθέτει σουτιέν ακόμα και σε πολύ μεγάλα νούμερα.

Η φετινή συλλογή των εσωρούχων, για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2010, κλέβει για ακόμα μία φορά την παράσταση. Η ίδια η Elle Macpherson, η οποία σχεδιάζει μόνη της τα εσώρουχα που κάθε σεζόν λανσάρει η εταιρία, φρόντισε φέτος να ντύσει το γυναικείο σώμα με δαντέλα και έντονα χρώματα. Απολαύστε τα σετ της σεζόν στο Photo Gallery και δοκιμάστε τα στα καταστήματα Orange Stores.
 
Διευθύνσεις Orange Stores:
ΓΚΥΖΗ Γκύζη 2 Λεωφ. Αλεξάνδρας, τηλ. 210 6460270
Ν. ΣΜΥΡΝΗ Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 211, τηλ. 210 9374270
Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Πλ. Ελευθερίου Βενιζέλου, τηλ. 210 2518110
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Λαμίας 18, τηλ. 210 9942250
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Βασ. Αλεξάνδρου 21 & Κολοκοτρώνη, τηλ. 210 5750116
OUTLET ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αγ. Παρασκευής 10, τηλ. 210 5785400
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v