Πάσχα: 9 εκδρομές για... οβελία ”αλά Ελληνικά”

Πάσχα στην πόλη; Μάλλον όχι. Δείτε τις προτάσεις του In2life για αποδράσεις εντός Ελλάδας και επιλέξτε ανάμεσα σε εννέα ”πασχαλινούς” και... λιγότερο πασχαλινούς προορισμούς μαθαίνοντας τα tips για περιηγήσεις, φαγητό και παραμονή.
Πάσχα: 9 εκδρομές για... οβελία ”αλά Ελληνικά”

* Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις πασχαλινής απόδρασης στις υποκατηγορίες του Αφιερώματος.

των Έλενας Μπούλια και Ηρώς Κουνάδη

Πάσχα στο χωριό και Χριστούγεννα στην πόλη, λέει ο λαός. Ορθόν γιατί ως Έλληνες δεν είναι σίγουρο πως μπορούμε να αρνηθούμε τις παγανιστικές μας ρίζες που μας στέλνουν στην ύπαιθρο για να πανηγυρίσουμε (με την κυριολεκτική έννοια του όρου) τον ερχομό της άνοιξης και της ανθοφορίας.

Το βαρύναμε; Εντάξει λοιπόν: Έχουμε να κάνουμε με ένα τετραήμερο αργίας στην καρδιά της άνοιξης- άσχετα αν φέτος μας έπεσε λίγο νωρίτερα. Ένα τετραήμερο παραδοσιακής απόδρασης.

Για όσους βαρέθηκαν το χωριό τους ή για όσους δεν διαθέτουν από αυτό, το in2life συγκέντρωσε προτάσεις για να αξιοποιηθεί η ανάπαυλα με το δέον... ”off” από εργασία και καθημερινότητα.

Είναι προτάσεις που αφορούν ορισμένους από τους δημοφιλέστερους πασχαλινούς προορισμούς (Μύκονος, Κέρκυρα, Σκιάθο, Ύδρα), αλλά και άλλους -εναλλακτικότερους και λιγότερο ταυτισμένους με το Πάσχα (Τριζόνια, Χίος, Μονεμβασιά)- με λιγότερο κόσμο αλλά το ίδιο αν όχι περισσότερο ”χρώμα”.

Δείτε πού θα κάνετε τις καλύτερες βόλτες, ποια αξιοθέατα δεν πρέπει να χάσετε, πού θα διασκεδάσετε και ποιο φαγητό θα προτιμήσετε, καθώς και πού θα μείνετε.

Περιμένουμε εντυπώσεις!

* Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις πασχαλινής απόδρασης στις υποκατηγορίες του Αφιερώματος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v