Special Days: Ημέρες Υγείας στο Athens Metro Mall

Το περιοδικό Fitness&Spa και το aboutwellness.gr μας καλούν σε δύο… Special Days στο Metro Mall για να γιορτάσουμε την υγεία με πολλές εκπλήξεις ευεξίας.
Special Days: Ημέρες Υγείας στο Athens Metro Mall
Τι θα λέγατε για ένα διήμερο χαλάρωσης και ευεξίας; Και τι θα λέγατε να το ζήσετε στο… εμπορικό κέντρο; Το περιοδικό Fitness&spa-All About Wellness και το website aboutwellness.gr διοργανώνουν την Παρασκευή και το Σάββατο 25-26 Οκτωβρίου ένα ξεχωριστό event με θέμα «Ημέρες Υγείας –Special days» στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο που μας καλεί να απολαύσουμε μια τέτοια εμπειρία.

Το «Special Days» μας καλεί να γιορτάσουμε την:
-Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Φτώχειας
-Παγκόσμια Ημέρα κατά της Οστεοπόρωσης
-Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και ημέρα κατά της Παχυσαρκίας
-Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:
-Πανελλήνιος Σύλλογος «Άλμα Ζωής»
-Συλλογος Ασθενών με Οστεοπόρωση, για την πρόληψη και θεραπεία της Οστεοπόρωσης
-Ελληνική Ιατρική Εταιρία Παχυσαρκίας και Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας
-Οργάνωση Γιατροί του Κόσμου και UNICEF για την προσφορά τους σε θέματα Υγείας και εξάλειψης της φτώχειας.

Οι εκπρόσωποι των φορέων θα ενημερωσουν το κοινό για τις παραπάνω ασθένειες αλλά και για τις δράσεις τους. Επίσης, θα πραγματοποιήσουν τεστ με ειδικά επιστημονικά ερωτηματολόγια. Κατά την διάρκεια του διημέρου, θα πραγματοποιηθούν επίσης δωρεάν λιπομετρήσεις.

Στην ενημερωτική εκστρατεία θα είναι αρωγός με live αναμετάδοση το Σάββατο 26 Οκτωβρίου ο ραδιοφωνικός σταθμός Love Radio 97,5Fm, ενώ ομάδα σπουδαστών από τη Δραματική Σχολή «Central Stage» της Μιμής Ντενίση, θα παρουσιάσει ειδική χοροθεατρική παράσταση. Επιπλέον θα παρουσιαστούν προγράμματα άσκησης, όπως θεραπευτική zumba, healthy yoga και pilates.

Η εταιρία Eurodiet, χορηγός της εκδήλωσης, θα ενημερωνει για θεματα διατροφής και θα προσφέρει μετά από κλήρωση, λιπομερητές στους επισκέπτες. Το υγρο πόσιμο κολλαγόνο Pure Gold Collagen, υποστηρικτής της εκδήλωσης θα προσφέρει σε δέκα τυχερούς επισκέπτες το προιόν σε κανονική συσκευασία.

Info:
SPECIAL DAYS/HMEΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
Ένα ξεχωριστό event απο το περιοδικό Fitness&Spa και το aboutwellness.gr
25-26 Οκτωβρίου , εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, μετρό Άγιος Δημήτριος
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v