ΕΥΕΞΙΑΥΓΕΙΑ

Μπουρλά: Είμαστε κοντά στο στόχο για θεραπεία του καρκίνου

Αισιόδοξος δήλωσε τόσο για την πορεία της πανδημίας όσο και για την θεραπεία του καρκίνου ο πρόεδρος της Pfizer.

Μπουρλά: Είμαστε κοντά στο στόχο για θεραπεία του καρκίνου

Στην πόλη καταγωγής του, την Θεσσαλονίκη, και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο όπου σπούδασε, βρέθηκε χτες ο Άλμπερτ Μπουρλά, πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά, για την αναγόρευσή του ως Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας - Ισραήλ.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Μπουρλά μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ3 για την πορεία της πανδημίας, αλλά και για την θεραπεία του καρκίνου, δηλώνοντας αισιόδοξος.

«Η επιστήμη είναι ώριμη στον τομέα του καρκίνου και θα δούμε σοβαρές βελτιώσεις στα υφιστάμενα πρωτόκολλα θεραπειών στα χρόνια που έρχονται. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για άλλες ασθένειες, αλλά για τον καρκίνο είμαστε κοντά στον στόχο», δήλωσε συγκεκριμένα.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με την πανδημία και το τι μέλλει γενέσθαι από το φθινόπωρο, ο κ. Μπουρλά απάντησε πως σίγουρα «δεν πρέπει να χαλαρώνουμε και να εφησυχάζουμε» προσθέτοντας όμως «αυτή τη στιγμή δε με ανησυχεί, έχουμε αρκετά όπλα στη φαρέτρα μας –και δεν αναφέρομαι μόνο στο εμβόλιο, αλλά και στις θεραπείες όπου αν χρησιμοποιηθούν σωστά δεν πρέπει να έχουμε ανθρώπους που να πεθαίνουν, μπορούμε να προλάβουμε όλους τους θανάτους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v