Τι μπορείς να πάθεις αν μασάς παγάκια

Ένας οδοντίατρος ανέβασε στο Tik Tok βίντεο που θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά το αν θα ξαναμασήσεις τα παγάκια από το ρόφημά σου – ή γενικά.
Τι μπορείς να πάθεις αν μασάς παγάκια
Σου αρέσουν τα παγωμένα ροφήματα; Μασάς τον πάγο που έχει μείνει στον πάτο του ποτηριού; Εάν η απάντησή είναι ναι, οι παρακάτω αποκαλύψεις ενός οδοντιάτρου μπορεί να σου προκαλέσουν σοκ.

Ένα βίντεο στο TikTok από έναν επαγγελματία οδοντίατρο εξηγεί με ένα πολύ ωμό τρόπο γιατί δεν πρέπει ποτέ να μασάμε παγάκια.

Ο οδοντίατρος, ο οποίος δημοσιεύει τακτικά ενημερωτικά βίντεο στο TikTok, εξήγησε ότι το μάσημα του πάγου μπορεί να σπάσει τα δόντια στα δύο.

«Κάνε tag κάποιον που του αρέσει να μασάει πάγο και προειδοποίησέ τον πως μπορεί να σπάσει τα δόντια του», γράφει στη λεζάντα του βίντεο το οποίο τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral.

Οι χρήστες του Διαδικτύου εξέφρασαν το σοκ τους αφού είδαν το βίντεο. Αλλά υπήρχαν και αρκετοί που αμφέβαλαν σχετικά με τους ισχυρισμούς του οδοντιάτρου.

Κάποιοι είπαν μάλιστα ότι μασάνε πάγο όλη τους τη ζωή και ωστόσο έχουν τέλεια λευκά δόντια.

Δες το βίντεο:

@the.teeth.doc Don’t chew ice or it will be the last year for your teeth. 🤷‍♂️#teeth#smile#dentist #dentista ♬ Happiest Year - Jaymes Young


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v