ΕΥΕΞΙΑΥΓΕΙΑ

Οι ειδικοί προτείνουν υφασμάτινη μάσκα πάνω από την χειρουργική

Πώς μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της προστασίας, σύμφωνα με τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ. Ποιους αφορά. Γιατί δεν προτείνουν τη Ν95.

Οι ειδικοί προτείνουν υφασμάτινη μάσκα πάνω από την χειρουργική

Την εξέταση ενδεχομένου να χρησιμοποιούν δύο μάσκες για να προφυλαχθούν από μόλυνση με την μετάλλαξη Όμικρον, όσοι είναι υψηλού κινδύνου, συνιστούν δύο ειδικοί από το Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο David Hui, καθηγητής στο Κινεζικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της κυβέρνησης, δήλωσε η υφασμάτινη μάσκα πάνω από μια χειρουργική μάσκα μπορεί να «σφίξει το κενό που δεν καλύπτεται από τη χειρουργική μάσκα, η οποία είναι συχνά πολύ χαλαρή». Ο καθηγητής συνέστησε το μέτρο για τις ομάδες που εκτίθενται αρκετά στον ιό, για άτομα τα οποία κατοικούν σε περιοχές έξαρσης και όσους κινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο Yuen Kwok-Yung, γνωστός μικροβιολόγος, δήλωσε σε τοπικό ραδιόφωνο πως τα άτομα με χρόνιες ασθένειες ή όσοι δεν μπορούν να λάβουν εμβόλιο κατά του Covid-19, μαζί με εργαζόμενους υψηλού κινδύνου όπως το προσωπικό του αεροδρομίου, θα μπορούσαν επίσης να εξετάσουν το ενδεχόμενο διπλής μάσκας, που βοηθά στην ενίσχυση των δυνατοτήτων φιλτραρίσματος.

Ο Kwok-Yung ανέφερε ότι δεν υπάρχει ακόμη ανάγκη για ευρεία χρήση μασκών N95 στο Χονγκ Κονγκ δεδομένου του χαμηλού αριθμού κρουσμάτων. «Οι μάσκες N95 είναι πιο ακριβές και πιο δύσκολες στην αναπνοή για καθημερινή χρήση», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v