Νεαρή έκανε λαβή και κλώτσησε γιατρό που της ζήτησε να κάνει rapid test

Οι αντιδράσεις των αρνητών έχουν πάρει τρομακτικές διαστάσεις. Οι γιατροί πλέον βρίσκονται σε απόγνωση.
Νεαρή έκανε λαβή και κλώτσησε γιατρό που της ζήτησε να κάνει rapid test
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μία γιατρός στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας, από νεαρή ασθενή της οποίας ζήτησε να υποβληθεί σε rapid test. Σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική σελίδα agrinionews.gr, η αστυνομία πλέον προχώρησε σε σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος  της 18χρονης και του πατέρα της για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.

Πατέρας και κόρη επισκέφθηκαν το ιατρείο με σκοπό την εξέταση της 18χρονης καθώς είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα τα οποία έχριζαν διερεύνησης. Βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου, η γιατρός παρέπεμψε σε rapid test την ασθενή για να διαπιστωθεί αν η νεαρή νοσούσε με κορωνοϊό, ωστόσο πατέρας και κόρη φέρεται να της ζήτησαν επιτακτικά να τους συνταγογραφήσει αντιβιοτικά και να αποχωρήσουν. Η ιατρός επέμεινε και τότε η νεαρή, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, έκανε λαβή στη γιατρό και να τη χτύπησε με κλωτσιά στο στήθος ενώ ο πατέρας εκτόξευε απειλές.

Σοκαρισμένη από το περιστατικό η ιατρός μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού και υπέβαλε μήνυση. Το περιστατικό έχουν ήδη καταδικάσει οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v