Τρίτη δόση εμβολίου για όλους μέσα στο επόμενο 10ήμερο

Ανοίγει μέσα στις επόμενες δέκα μέρες η πλατφόρμα για τα ραντεβού της τρίτης δόσης για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτου ηλικίας, εν όψει των αυξανόμενων κρουσμάτων.
Τρίτη δόση εμβολίου για όλους μέσα στο επόμενο 10ήμερο
Εσπευσμένα μέτρα παίρνει η κυβέρνηση καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα ανοίξει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση εμβολίου για όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και κατάστασης υγείας.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα έχει ξεκινήσει η διαδικασία για ραντεβού για όλους. Και για τους κάτω των 50. Αυτό εξαρτάται από το πότε έκανε κάποιος τη δεύτερη δόση».

Μιλώντας στο Open, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως ένα νέο λοκντάουν δεν είναι στα σχέδια της κυβέρνησης. «Οι σκέψεις μας δεν είναι να πάμε σε λοκντάουν, ούτε να πάμε σε περιοριστικά μέτρα που να αφορούν τους εμβολιασμένους, δεν υπάρχει ούτε η ηθική ούτε η λογική νομιμοποίηση» τόνισε.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «χρειάζεται προσαρμογή του πλαισίου ανάλογα με την πίεση που έχουμε. Αυτή [η προσαρμογή] δεν μπορεί παρά να αφορά κυρίως να μην πω απόλυτα τους ανεμβολίαστους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστράτευσης των ιδιωτικών γιατρών, αν δεν πειστούν να ενισχύσουν το ΕΣΥ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v