Επίσημο: Δεύτερη δόση για όσους έκαναν Johnson & Johnson

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για δεύτερη δόση για τους εμβολιασμένους με Johnson & Johnson.
Επίσημο: Δεύτερη δόση για όσους έκαναν Johnson & Johnson
Την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για τη δεύτερη δόση όσων έκαναν το εμβόλιο της Johnson & Johnson, ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας.

Η δεύτερη δόση θα μπορεί να γίνει είτε και πάλι με Johnson & Johnson είτε με mRNA εμβόλιο (αρχικά Pfizer και τις επόμενες μέρες θα μπορεί να γίνεται και με Moderna) όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης.

Το μόνο που χρειάζεται για τη δεύτερη δόση είναι να έχουν περάσει τουλάχιστον δύο μήνες από την ημερομηνία του πρώτου εμβολιασμού με Johnson & Johnson.

Επίσης, κατά την σχετική ενημέρωση, ο κ. Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε επίσης ότι από την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στην πλατφόρμα emvolio. gov.gr θα αναγράφεται πλέον δίπλα στο όνομα κάθε εμβολιαστικού κέντρου και το είδος του εμβολίου που διενεργείται, και δεν θα χρειάζεται να κάνουμε τις γνωστές προσθαφαιρέσεις για να το ανακαλύψουμε.

Τέλος, την επόμενη εβδομάδα θα λάβουν υπενθύμιση με SMS όσοι πολίτες πληρούν τα κριτήρια για τρίτη δόση –ασχέτως του με ποιο εμβόλιο έκαναν τις προηγούμενες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v