Αρνητές γονείς μήνυσαν εκπαιδευτικούς στον Πύργο

Η πρόεδρος δασκάλων και νηπιαγωγών περιφερειών του Πύργου, Αντωνία Μπρη, μίλησε για τις μηνύσεις που δέχθηκαν τρεις εκπαιδευτικοί από γονείς αρνητές.
Αρνητές γονείς μήνυσαν εκπαιδευτικούς στον Πύργο
Στα άκρα έχουν φτάσει οι γονείς-αρνητές οι οποίοι καταθέτουν μηνύσεις σε εκπαιδευτικούς οι οποίοι «είχαν το θράσος» να απαγορεύσουν σε μαθητές να μπουν στο σχολείο χωρίς μάσκα και σχολική κάρτα αρνητικού self test.

Σε δηλώσεις προχώρησε η Αντωνία Μπρη, πρόεδρος δασκάλων και νηπιαγωγών περιφερειών του Πύργου αναφορικά με τις μηνύσεις των γονιών σε καθηγητές που δεν επέτρεψαν στους μαθητές να μπουν σε σχολεία χωρίς μάσκες και self test.

«Στο κρεσέντο των γονέων που αντιδρούν στην εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας συνεχίστηκε εχθές στο νομό μας σε νηπιαγωγείο του Πύργου και δημοτικό σχολείο της ευρύτερης περιοχής».

Συγκεκριμένα, γονείς, συμπλήρωσε η πρόεδρος στην κάμερα του Open, απαίτησαν την είσοδο των παιδιών στο σχολείο χωρίς μάσκα και επίδειξη της απαιτούμενης σχολικής κάρτα που αποδεικνύει ότι το self test έχει βγει αρνητικό, όπως άλλωστε προβλέπεται από τις υπουργικές αποφάσεις και τις εγκυκλίους που έχουν λάβει.

«(Το επιχείρημά τους) ήταν ακριβώς αυτό που κατέγραψαν στις μηνύσεις τους. Κατηγόρησαν τους εκπαιδευτικούς και υπέβαλλαν μήνυση κατά του διευθυντή και της προϊσταμένης του νηπιαγωγείου και των υπολοίπων νηπιαγωγών με τις κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, εσχάτης προδοσίας και βασανισμού», πρόσθεσε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v