Πού θα βρω μάσκες για τον κορονοϊό online;

Μπορείς να αγοράσεις μάσκες που θα σε προφυλάξουν και στο ίντερνετ. Όχι και τόσο φτηνά, βέβαια.
Πού θα βρω μάσκες για τον κορονοϊό online;
Αν το φαρμακείο της γειτονιάς, και της δίπλα γειτονιάς – και όλης της πόλης, για να είμαστε ειλικρινείς – έχει έλλειψη σε μάσκες, αλλά εσύ πιστεύεις ότι χρειάζεσαι μερικές ακόμα, τότε μπορείς να ψάξεις και να αγοράσεις online.

Εδώ, βέβαια, πρέπει να πούμε: Η έλλειψη δεν αφορά μόνο τα δικά μας φαρμακεία και καταστήματα, αλλά παντού. Ας μην το παρακάνουμε, και ας μην αγοράζουμε προϊόντα που δεν χρειαζόμαστε. Αν δεν ανήκετε σε ευπαθείς ομάδες και αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος να βγείτε από το σπίτι, μάλλον θα ήταν καλύτερα να μην αγοράσετε μάσκες.

Σε ελαφρώς χειρότερα νέα, θα πούμε από τώρα ότι τα ευρήματά μας είναι... λίγο φτωχά. Η κατάσταση με τις μάσκες είχε αρχίσει να ξεφεύγει εδώ και αρκετό καιρό, και αυτό δεν συμβαίνει απ’ ό,τι φαίνεται μόνο στα καταστήματα της γειτονιάς μας, αλλά και στο ίντερνετ. Επιπλέον, πολλά μαγαζιά που συνεργάζονται με το Amazon δεν στέλνουν τέτοιου είδους προϊόντα εύκολα στο εξωτερικό. Άρα οι επιλογές μας είναι λίγο περιορισμέν

Επιπλέον, μιας και υπάρχει έλλειψη, οι τιμές έχουν εκτιναχθεί λιγάκι, και αν υπολογίσεις τα μεταφορικά, θα μας βγουν ίσως λίγο πανάκριβα. Και, πιθανότατα, θα τις έχουμε στα χέρια μας γύρω στην δεύτερη με τρίτη βδομάδα του Απρίλη. Από την άλλη, επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί, ας δούμε μερικές διευθύνσεις.

*Βρήκαμε αυτές τις προστατευτικές μάσκες με τρία στρώματα, στα 10$ για 20 κομμάτια

*Αυτό το κουτί των 50 τεμαχίων, στα 59,95$.

*Άλλη μία 50άδα στην ίδια τιμή, από άλλο κατάστημα. 

*Και, για να κλείσουμε με ένα καλό νέο, με κόπο βρήκαμε και αυτή την 50άδα που έρχεται Ελλάδα, και ξεκινάει μόλις από τα 9$.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v