Προσφορές γυμναστηρίων: Προλαβαίνετε!

Προλαβαίνετε ακόμα να γραφτείτε με λίγα σε γυμναστήρια της Αθήνας και των προαστίων. Δείτε τις τρέχουσες προσφορές και κερδίστε το στοίχημα για ένα υγιές σώμα.
Προσφορές γυμναστηρίων: Προλαβαίνετε!

Τα-ταν! Η περίοδος που περίμεναν όλοι όσοι αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να «ξεσκουριάσουν» έφτασε. Τα γυμναστήρια ρίχνουν τις τιμές και καλωσορίζουν τη νέα σεζόν με συμφέροντα πακέτα.

Ξεχωρίσαμε μερικά και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές προπονήσεις.

Stadium

Δυναμικά ξεκινά τη νέα σεζόν το γυμναστήριο στο Ηράκλειο, το οποίο διαθέτει καθαρούς χώρους και άρτιο εξοπλισμό, με προσφορά στα 179€ για όλο το χρόνο διαθέσιμη μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου. Στην τιμή περιλαμβάνεται συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα.

Oxygen Fitness Athens 

Όμορφο γυμναστήριο και καθαρό με ικανοποιητική ποικιλία μηχανημάτων και άνετο χώρο για ελεύθερα βάρη, στο οποίο πραγματοποιούνται προγράμματα όπως yoga, pilates, cardiomix, bootcamp, dancemix, zumba κ.α. Μέχρι 23/9 μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς για 6μηνη συνδρομή στα 150€ με δυνατότητα παγώματος για έναν μήνα και τρεις μήνες δώρο.

Alterlife Absolute

Μεγάλοι και άνετοι χώροι, ποικιλία μηχανημάτων, δύο αίθουσες pilates, αίθουσα για ομαδικά, ξεχωριστή αίθουσα με μηχανήματα cardio και αίθουσα για cross training και spinning στο γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής, στο οποίο προλαβαίνετε να γραφτείτε με 119€ για ένα χρόνο μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου.

Benefit Gym

Στο γυμναστήριο της Γλυφάδας σε τέσσερις ορόφους μπορείτε να γυμναστείτε σε άρτια εξοπλισμένους χώρους με ποικιλία οργάνων σε πολύ καλή κατάσταση. Προλαβαίνετε ακόμα την προσφορά μέχρι το τέλος της εβδομάδας – 16 Σεπτεμβρίου – στα 80€ για χρήση μόνο των χώρων με τα μηχανήματα και τα ελεύθερα βάρη.

Palmos Gym 

Συνδρομή στα 49€ για 5 μήνες ή 89€ για ένα έτος με ελεύθερη χρήση οργάνων και συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα, από προσφέρουν τα γυμναστήρια Palmos Gym σε Κ. Πατήσια, Αιγάλεω, Αχαρναί και από τα Palmos Gym Ladies στο Περιστέρι, στο Κέντρο Αθήνας και στη Νέα Σμύρνη. Αγοράστε την προσφορά από εδώ

Υγεία και Διάπλαση

Στο γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου θα βρείτε πλούσιο και σύγχρονο εξοπλισμό, ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων - Aerobic, Fitness, Step Σουηδική, Stretching, Hips-Legs-Abs, Cardio, Pilates κ.α- και σούπερ προσφορά στα 95€ για εξάμηνη συνδρομή ή 75€ για όσο γυμναστείτε μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

New York Power Gym

Σε νέο χώρο που θυμίζει γυμναστήρια του εξωτερικού, το «αδερφάκι» του Palestra Active στον Πύργο των Αθηνών προσφέρει σύγχρονα μηχανήματα ενδυνάμωσης σε έναν όμορφο και μίνιμαλ χώρο. Η ετήσια συνδρομή προσφέρεται στα 189€, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να γραφτείτε για πέντε μήνες (μέχρι τον Μάιο) με 139€. Αν θέλετε να πηγαίνετε και στα δύο γυμναστήρια, το κόστος είναι συν 9€ ανά μήνα.

Hercules

Στο 4.000 τετραγωνικών μέτρων γυμναστήριο των Βορείων Προαστίων, η 12μηνη συνδρομή «τρέχει» με 169€, χωρίς τη χρήση πισίνας, ενώ η… aqua ετήσια ανέρχεται στα 339€, με χρήση της πισίνας.

Δίαθλον

Το φιλόξενο συνοικιακό γυμναστήριο του Πειραιά διαθέτει τρεις αίθουσες συνολικά για όργανα, ελεύθερα βάρη και ομαδικά προγράμματα και ξεκινά τη νέα σεζόν με ετήσια συνδρομή στα 169€ (μηχανήματα + ομαδικά) σε δύο δόσεις. Αν θέλετε έξτρα ομαδικά προγράμματα (π.χ. ΤΡΧ, cycling κ.α.) το κόστος διαμορφώνεται στα 189€. Αν γραφτείτε με ένα άτομο ακόμα έχετε 19€ έκπτωση έκαστος.

Let’s Go

Σε έναν μεγάλο χώρο δύο ορόφων συνολικής έκτασης 2500 τετραγωνικών στον Άγιο Δημήτριο και σε έναν μικρότερο στην Καλλιθέα, προσφέρει ομαδικά προγράμματα (cross training, Shape and Stretch, Zumba, Hips and Abs, Rio Butt and Abs, Pilates Mat και πολλά ακόμα) και χώρους με μηχανήματα και ελεύθερα βάρη σε καλή κατάσταση. Η ετήσια συνδρομή μέχρι 15 Σεπτεμβρίου είναι στα 89€, μετά θα διαμορφωθεί στα 119€.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v