Fitness Games: Κερδίστε μηνιαίες συνδρομές!

Το In2life και το studio Fitness Games σας χαρίζουν μηνιαίες συνδρομές για πιστοποιημένες προπονήσεις, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.
Fitness Games: Κερδίστε μηνιαίες συνδρομές!

Θέλετε να χάσετε κιλά και να γυμναστείτε αποτελεσματικά; Το In2life.gr και το studio Fitness Games στην Καλλιθέα (Δοϊράνης 72, Καλλιθέα), έχουν τον τρόπο. Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε μηνιαίες συνδρομές με δύο προπονήσεις ανά εβδομάδα. Οι συνδρομές ξεκινούν από την ημερομηνία της πρώτης προπόνησης και ολοκληρώνονται ημερολογιακά σε έναν μήνα από την πρώτη σας προπόνηση. 

Λίγα λόγια για το Fitness Games

Το Fitness Games είναι ένας νέος, σύγχρονος χώρος, που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της γυμναστικής. Παρέχει ολοκληρωμένα πρωτοποριακά προγράμματα εκγύμνασης με πιστοποιημένες μεθόδους προπόνησης, πάντα υπό την επίβλεψη προσωπικού γυμναστή και με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Προσφέρει επίσης ατομικές και ομαδικές προπονήσεις διάρκειας 60΄ για μυική ενδυνάμωση, απώλεια βάρους, βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ακόμα και αποκατάσταση χρόνιων παθήσεων.

Επιπλέον, ειδικευμένο προσωπικό παρέχει βασικές διατροφικές συμβουλές, καθώς και διαμόρφωση εξατομικευμένου διατροφικού προγράμματος για πιο άμεσα αποτελέσματα.

Τα προγράμματα του Fitness Games είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων των αθλούμενων. Διαθέτουν ευρεία γκάμα επιλογών στα είδη προπονήσεων και μεγάλη ευελιξία στα ωράρια διεξαγωγής αυτών με καθημερινό συνεχές κυλιόμενο πρόγραμμα ωριαίων προπονήσεων κατόπιν ραντεβού. Παράλληλα, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται αθλητικές εκδρομές / εξορμήσεις (rappel, rafting, ski, τοξοβολία κτλ).

Παράλληλα, προσφέρει περαιτέρω κατάρτιση με πιστοποιήσεις όπως:

Keiser Indoor Cycling Instructor (spinning)
TRX Suspension Trainer
TRX Sports Medicine Suspension Trainer
Myofascial Compression Techniques – TRIGGER Point Therapist
 

Info:

Δοϊρανης 72, Καλλιθέα
Τηλ : 213 022 4814
Ανοικτά καθημερινές από τις 9.30 μέχρι τις 23.30 (Πέμπτες μέχρι τις 22.30), Σάββατο 10:00 - 18:00 και Κυριακή 17:00 - 21:00.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v