Wellness Weekends on the Beach στη Βουλιαγμένη

Το περιοδικό Fitness and Spa-All About Wellness μας καλεί σε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Αττικής.
Wellness Weekends on the Beach στη Βουλιαγμένη
Το πιο δροσερό wellness event του καλοκαιριού είναι και πάλι εδώ! Το περιοδικό Fitness & Spa-ΑLL ABOUT WELLNESS και το aboutwellness.gr διοργανώνει για 6η χρονιά το νούμερο ένα event ευεξίας «Wellness Weekends on the Beach», σ’ έναν πραγματικά ιδιαίτερο χώρο, τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β), για τα μέλη του ομίλου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή τους επισκέπτες της παραλίας με δράσεις που προάγουν την καλή φυσική κατάσταση, την άσκηση, την υγεία την ευεξία και την ομορφιά. Οι αθλητικές δραστηριότητες, τα παιχνίδια, οι συμβουλές διατροφής, οι προτάσεις για καλοκαιρινό μακιγιάζ, το χαλαρωτικό μασάζ σε συνδυασμό με τη θάλασσα και τον ήλιο, αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για υπηρεσίες και προϊόντα που τους ενδιαφέρουν άμεσα κατά την καλοκαιρινή σεζόν.

Στο event θα απολαύσουμε προγράμματα γυμναστικής, όπως yoga, zumba, aqua workout, cardio, summer dance oriental, pilates κ.α. από τις ομάδες Street Workout Athens και Athens Trainers, από trainers των γυμναστηρίων Yava και την ομάδα της Ανδρομάχης Βουρλάκου, ενώ το πρόγραμμα flowbility, την τελευταία τάση στο χώρο του fitness, θα παρουσιάσει η γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη. Ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση θα δώσει το G.Radio. Ο Νίκος Γκαραβέλας και η Λία Σαντοριναίου θα εκπέμπουν live από το χώρο της εκδήλωσης, επιλέγοντας τις πιο hot καλοκαιρινές επιτυχίες. Αποκορύφωμα του «καυτού» διημέρου θα αποτελέσει το live με το συγκρότημα 123 Swing, που θα μας ξεσηκώσει και θα κλείσει ιδανικά το 6ο Wellness Weekend on the beach!

Την εκδήλωση στηρίζουν οι μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο του Ευ ζην και της ομορφιάς. Η Eurodiet, πρωτοπόρα στο χώρο της ιατρικής αντιμετώπισης της παχυσαρκίας και της επίτευξης της ισορροπημένης διατροφής εδώ και 7 χρόνια, θα είναι στο Ν.Ο.Β. και θα μας δώσει συμβουλές διατροφής, η σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη θα μαγειρέψει υγιεινά γεύματα με προϊόντα της εταιρείας, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της θα πραγματοποιήσει λιπομετρήσεις.

Η Amstel Free θα μας ξεδιψάσει με τη νέα γευστική της μπίρα, που αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό από φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού, δεν περιέχει αλκοόλ και έχει μόλις 25 θερμίδες ανά 100 ml!

Η Frezyderm θα φροντίσει για την καλοκαιρινή μας ενυδάτωση και θα μας δώσει συμβουλές ομορφιάς και περιποίησης, συστήνοντάς μας τα καλοκαιρινά της προϊόντα, ενώ την Κυριακή θα κληρώσει ένα υπέροχο σετ περιποίησης προσώπου και σώματος, που θα αποτελείται από το νέο πρωτοποριακό προϊόν Anti Thermal Water Mist και μία ενυδατική κρέμα προσώπου της επιλογής του τυχερού. Η πρωτοπόρα κλινική αισθητικής ιατρικής Medical Anti Aging Center θα προσφέρει τις κατάλληλες θεραπείες για τις ανάγκες του δέρματός μας το καλοκαίρι, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μία πλήρη θεραπεία στο Medical Anti Aging Center της περιοχής Αγίου Δημητρίου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v