Hot Yoga Κηφισιά: «Καυτή» άφιξη στα Βόρεια Προάστια

Μετά την Γλυφάδα, το νέο «καυτό» trend στην γυμναστική ετοιμάζεται να κατακτήσει και την Κηφισιά με έναν ολοκαίνουργιο minimal χώρο.
Hot Yoga Κηφισιά: «Καυτή» άφιξη στα Βόρεια Προάστια
Το νέο hot spot της Κηφισιάς είναι πια γεγονός. Το νέο Ηot Υoga Studio ξεπερνάει σε αισθητική ακόμη και αυτά του Ψυχικού και της Γλυφάδας, αφού πρωτοπορεί με αυθεντικά έργα τέχνης του μεγάλου ζωγράφου - γλύπτη Χρίστου Καρά.

Λειτουργεί στον πρώτο όροφο επί της Λεωφόρου Κηφισίας 190, σε έναν μοναδικό minimal χώρο εκγύμνασης και χαλάρωσης, στα πρότυπα του Μανχάταν.

Οι στυλοβάτες αυτού του εγχειρήματος, Ελένη Πρέκα, Γρηγόρης Μπάλτας, Μέμα Σιμωνετάτου και Ιόλη Καρά (κόρη του γνωστού ζωγράφου) με την προσωπική τους σφραγίδα και αγάπη, εγκαινίασαν τον χώρο όπου παρέλασε όλη η Αθήνα.

Τι είναι η Hot Yoga;

Την hot yoga σύστησε για πρώτη φορά στην Αμερική ο Ινδός yoga guru Bikram Choudhury, ο οποίος επεδίωξε να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της κλασικής yoga δημιουργώντας στα αμερικανικά studios περιβαλλοντικές συνθήκες νότιας Ινδίας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην hot yoga πραγματοποιείται μία σειρά από asanes της κλασικής yoga, σε θερμαινόμενο δωμάτιο 40 βαθμών και με 60% υγρασία.

Αν οι συνθήκες αυτές σας ακούγονται… εξαντλητικές, μάθετε ότι όχι μόνο είναι ανεκτές έως και ευχάριστες, καθώς το οξυγόνο ανανεώνεται πλήρως, αλλά και ότι τα οφέλη που επιφέρουν στο σώμα και το πνεύμα είναι εντυπωσιακά.

Info: Λ. Κηφισίας 190 & Άνδρου, Κηφισιά, τηλ: 210 6231560, 6982999829

Facebook: https://www.facebook.com/HotYogaKifissia?fref=ts  



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v