Shapes Wellbeing Center: Κερδίστε μια ετήσια συνδρομή

Το In2life σε συνεργασία με το Shapes Wellbeing Center στην Αγία Παρασκευή, σας προσφέρουν μια ετήσια συνδρομή αξίας 500€ . Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και μπείτε σε... φόρμα.
Shapes Wellbeing Center: Κερδίστε μια ετήσια συνδρομή
Δηλώστε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού και κερδίστε μια ετήσια συνδρομή αξίας πεντακοσίων ευρώ στο γυμναστήριο Shapes Wellbeing Center στην Αγία Παρασκευή (Μεσογείων 483, τηλ: . 210 6000 522)

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Μαρία Σμαραγδή.

Σε τρεις άνετους ορόφους εξοπλισμένους με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, το γυμναστήριο Shapes με μία «συμμαχία υγείας» από ειδικούς επιστήμονες (ιατρούς, γυμναστές, διαιτολόγους και αισθητικούς) σας βοηθά να εκπληρώσετε τους fitness στόχους σας και αυτό το καλοκαίρι και να δώσετε νέο σχήμα στο σώμα σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι επιλογές που έχετε για να τα καταφέρετε είναι πολλές και καλύπτουν μια ευρεία γκάμα προπονητικών συστημάτων και μεθόδων.

Μπείτε σε προγράμματα κυκλικής προπόνησης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Freemotion κάνοντας το πενηντάλεπτο Body Express, γυμναστείτε σε ομάδες με τους εμπειρότερους δασκάλους για κάθε είδος σε δύο αίθουσες 250 και 400 m2, κάψτε επιπλέον θερμίδες χρησιμοποιώντας τα αερόβια μηχανήματα της Freemotion με οθόνες στο ταμπλώ για να γίνεται ευχάριστη η άσκηση και τονώστε την μυϊκότητα σας με τα μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης Cybex. Το γυμναστήριο σας παρέχει επίσης την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες personal training και να γυμναστείτε σε ιδιαίτερο χώρο με τα μηχανήματα Free motion και Gallileo (πλατφόρμα δόνησης) με την παρακολούθηση ενός προσωπικού γυμναστή.

Το Shapes αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και προσωπική φροντίδα της ομορφιάς σας με την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων αισθητικών. Εδώ θα βρείτε θεραπείες προσώπου, αντιμετώπισης κυτταρίτιδας, σύσφιξης σώματος, υπηρεσίες μασάζ και σπα, αποτρίχωση Fotoclear (φωτοαποτρίχωση), ριζική αποτρίχωση, αποτρίχωση με κερί και solarium για ομοιόμορφο καλοκαιρινό μαύρισμα.

Ο/η τυχερός/ή που θα κερδίσει την ετήσια συνδρομή αξίας πεντακοσίων ευρώ θα έχει πρόσβαση σε όλα τα αερόβια μηχανήματα free motion, στα μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης Cybex, δυνατότητα συμμετοχής στα ομαδικά προγράμματα και στα special (για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του γυμναστηρίου) και πλήρη χρήση των αποδυτηρίων, μαζί με σάουνα, χαμάμ και jacuzzi. Το ίδιο πακέτο περιλαμβάνει μια μέτρηση μεταβολισμού, τρεις λιπομετρήσεις, δικαίωμα «παγώματος» της συνδρομής για προσωπικούς λόγους για ένα μήνα και «πάγωμα» αορίστου χρόνου για λόγους υγείας. 

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 483, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΚ.153 43
Τηλ. 210 6000 522 fax: 210 6000 557
www.shapes.gr 
 
Δηλώστε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμούκαι κερδίστε μια ετήσια συνδρομή αξίας πεντακοσίων ευρώ στο γυμναστήριο Shapes Wellbeing Center στην Αγία Παρασκευή (Μεσογείων 483, τηλ: . 210 6000 522)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v