European Corporate Games: Νικητής... η διασκέδαση

Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε κουπί μαζί με τον θυρωρό της εταιρίας σας; Να ”στρώνετε” στον διευθυντή σας ”έτοιμο γκολ”; Όσων το μυαλό πήγε σε... business αλληγορίες, ας προσγειωθούν στην πραγματικότητα του European Corporate Games που ξεκινά την άλλη εβδομάδα. Προλαβαίνετε να δηλώσετε ατομική ή ομαδική συμμετοχή σε 17 από τα πλέον δημοφιλή και διασκεδαστικά αθλήματα- αρκεί να το κάνετε άμεσα!
European Corporate Games: Νικητής... η διασκέδαση

Πόσο καλό κουπί κάνει ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας σας; Μήπως το παιδί του φωτοτυπικού είναι αστέρι στο μπάσκετ και δεν το έχετε καταλάβει; Πόσο καλοί είστε τελικά στο squash;

Όσοι πιστεύετε στην ευεργετική επίδραση της άθλησης, όσοι θεωρείτε ότι ο αθλητισμός προάγει τα συναισθήματα της συναδελφικότητας, όσοι ενδιαφέρεστε για την προβολή της εταιρίας σας ή όσοι απλώς θέλετε να διασκεδάσετε με τους συναδέλφους του γραφείου με διασκεδαστικά αγωνίσματα και δημοφιλή αθλήματα, είστε υποψήφιοι συμμετέχοντες στην Ολυμπιάδα Επιχειρήσεων που πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα με κατακόρυφα αυξημένη συμμετοχή!

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής έλαβε παράταση για τις 27 Οκτωβρίου, επιμηκύνοντας τη διάρκεια των προπονήσεων για όσους ήδη προετοιμάζονται και δίνοντας σε αυτούς της τελευταίας στιγμής την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να αθληθούν σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στους ανθρώπους των επιχειρήσεων.

Τα όρια ηλικίας δεν υπάρχουν. Το μοναδικό όριο είναι η… αντοχή σας. Μπορείτε να δηλώσετε ατομική ή ομαδική συμμετοχή σε 17 διαφορετικά αθλήματα: Ποδόσφαιρο 5x5, Ποδόσφαιρο 11x11, Basket 3x3, Basket 5x5, Golf, κωπηλασία (Dragon Boat), Αγώνας Δρόμου 5 και 10χλμ, Squash, Ping Pong, Tennis, Bowling, Volley, Beach Volley, Mountain Biking, Karting, Κολύμβηση και Διελκυνστίδα.

Οι πληροφορίες του in2life από τα παρασκήνια της προετοιμασίας, κάνουν λόγο για ”μεγάλες κόντρες”, καθώς δεν είναι λίγοι οι υπεύθυνοι των ομάδων από μεγάλες ελληνικές και ξένες εταιρίες που το ”έχουν πάρει προσωπικά”!

Είναι ένας τρόπος να το δει κανείς, αλλά όχι ο μόνος…

Το in2life θα είναι εκεί, ως χορηγός επικοινωνίας.

Ζητήστε πληροφορίες για συμμετοχή ή για την προβολή της δικής σας εταιρίας στο τηλέφωνο 210 6640336 ή στείλτε e-mail στο [email protected].

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v