9 ελληνικοί λογαριασμοί για να γυμναστείς στην καραντίνα

Δωρεάν προπονήσεις για κάθε διάθεση και στόχο, διατροφικές, αλλά και προπονητικές συμβουλές, μέσα από 9 ελληνικά accounts που αξίζει να ακολουθήσεις.
9 ελληνικοί λογαριασμοί για να γυμναστείς στην καραντίνα

Στην καραντίνα πολύς κόσμος το έριξε στη γυμναστική. Είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι ένας από τους τρόπους για να διατηρήσουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία σε δύσκολους καιρούς.

Αν ακόμα κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου και καταναλώνεις ανελέητα θερμίδες, τότε ίσως ήρθε η στιγμή να (ξε)σηκωθείς και να κάνεις κάτι καλό για το σώμα σου.

Οι παρακάτω ελληνικοί λογαριασμοί θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις.

John Kanel Fitness

Θες να κάψεις λίπος; Να γίνεις περισσότερο αθλητικός; Να αυξήσεις τη μυϊκή σου μάζα; Ο Γιάννης Κανελόπουλος μπορεί να σε βοηθήσει να πιάσεις τους στόχους σου τόσο από τα δωρέαν βίντεο προπονήσεων που διαθέτει στο κανάλι του στο Instagram και στο Youtube, όσο και μέσα από online εξατομικευμένες συνεδρίες επί πληρωμή. Στην βιβλιοθήκη των βίντεο θα βρεις κυκλικές προπονήσεις ενδυνάμωσης για όλο το σώμα, ασκήσεις με λάστιχα, προπονήσεις ισορροπίας με bosu, ασκήσεις για γλουτούς, πληροφορίες για να στήσεις το δικό σου γυμναστήριο στο σπίτι, και διατροφικές/προπονητικές συμβουλές για να πετύχεις τους στόχους σου. 



Myocode Coaching 

Αν θες να μάθεις να εκτελείς σωστά τις ασκήσεις και να αποφύγεις τραυματισμούς, αν είσαι γυμναστής και θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στην προπονητική και την εμβιομηχανική, και αν «ψάχνεσαι» γενικότερα για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου στο fitness, τότε η σελίδα του Γιάννη Σωφρονά είναι αυτό που ζητάς. Διαθέτει δωρεάν δεκάδες βίντεο με εκτέλεση ασκήσεων, αλλά και άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για θέματα που άπτονται των προπονητικών ερεθισμάτων και των τρόπων με τους οποίους λειτουργεί το σώμα μας. Παράλληλα προσφέρει  πακέτα 1 on 1 εκπαιδευτικών συνεδριών για προπονητική, τόσο για trainers όσο και για απλούς ασκούμενους  – δες εδώ.  


PYT | Digital Fitness Habits

Προτάσεις για ζέσταμα, κυκλικές προπονήσεις για κάθε επίπεδο, pilates, ασκήσεις με εξοπλισμό και βάρος του σώματος και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα βίντεο προπόνησης περιλαμβάνει το προφίλ στο Instagram αλλά και στο Youtube του Παναγιώτη Κατσαούνου. Για πλήρως εξατομικευμένη προπόνηση είτε εξ’ αποστάσεως είτε 1 on 1 δες εδώ


MOOV / Exclusive Fitness Studio

To studio της Καλαμαριάς διαθέτει μπόλικα βίντεο στο IG TV του για να σε κρατήσει fit στο σπίτι, μέσα από κυκλικές προπονήσεις για κάψιμο λίπους, μαθήματα Pilates, ασκήσεις κινητικότητας για περιοχές που ταλαιπωρούνται από την καθιστική ζωή (μέση, αυχένας κ.α.) καθώς και διατροφικές προτάσεις από ειδικούς. Παράλληλα, μέσα από online πλατφόρμα του προσφέρει πακέτα συνδρομών για online προπονήσεις – δες εδώ



Holmes

Ο επίσημος λογαριασμός της αλυσίδας γυμναστηρίων στο Instagram είναι μια ωραιότατη και fit παρέα για την καραντίνα στο σπίτι, αφού συχνά πυκνά ανεβάζει βίντεο με διάφορους προπονητές και προγράμματα για κάθε στόχο. Εδώ θα βρεις από μαθήματα Yoga και Pilates, μέχρι κυκλικά προγράμματα ενδυνάμωσης, cross training και body combat προπονήσεις, αλλά και προπονήσεις εστιασμένες σε διάφορα μέρη του σώματος – κοιλιά, γλουτοί κ.α. Δες εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Holmes Place Greece (@holmesplacegr)


Alterlife

Η αλυσίδα γυμναστηρίων προσφέρει καθημερινά μέσα από τη σελίδα της στο Instagram live προπονήσεις με τους γυμναστές της, οι οποίες παραμένουν διαθέσιμες στο IG TV για να τις δεις/κάνεις όποτε θες. Όσον αφορά τα είδη, καλύπτουν κάθε γούστο και επίπεδο. Εδώ θα βρεις από functional και cross training επιλογές, μέχρι μαθήματα Pilates, Yoga, Hips and Abs, Body Conditioning, Tabata καθώς και βίντεο με διατροφικές και προπονητικές συμβουλές από ειδικούς.


Mega Gym

Από την πρώτη καραντίνα παραμένει δίπλα στους ασκούμενους μέσα από δεκάδες βίντεο από εξειδικευμένους γυμναστές – live και μη. Τα προγράμματα Mega Pilates, Mega Body και Mega Power των γυμναστήριων διατίθενται δωρεάν προς όλους, κάθε μέρα της εβδομάδας στις 19.00, και μετά ανεβαίνουν στην IG TV της σελίδας – δες το πρόγραμμα εδώ


Bill Matsangos

Σύντομες (15-30 λεπτά) προπονήσεις με το βάρος του σώματος για αρχάριους, μέσους αλλά και προχωρημένους ασκούμενους, προπονήσεις με αλτήρες και motivational videos που θα σε παρακινήσουν να ξεπεράσεις τα όριά σου, διαθέτει δωρεάν στο κανάλι του σε Instagram και Youtube ο προπονητής Βασίλης Ματσάνγκος.



Fitness Lab

Δεκάδες ολιγόλεπτες προπονήσεις στο σπίτι με ελάχιστο εξοπλισμό ή αποκλειστικά με το βάρος του σώματος σε περιμένουν στο κανάλι του Ανδρέα Νιάρχου στο Instagram και στο Youtube. Εδώ θα βρεις 12λεπτή προπόνηση για όλο το σώμα, προπόνηση κοιλιακών, ασκήσεις για πόδια χαμηλής επιβάρυνσης, ασκήσεις χωρίς άλματα αν οι από κάτω γκρινιάζουν, 10λεπτο αερόβιο πρόγραμμα χαμηλής έντασης, 20λεπτη προπόνηση κοιλιακών και ποδιών και δεκάδες ακόμα βίντεο για να γυμναστείς στο σπίτι. Διαθέτει και online πακέτα για 1 on 1 – δες εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v