Πού να κάνω γιόγκα; 6 διευθύνσεις για να ξεκινήσεις

Ατομικά ή ομαδικά, ή παρέα με το έτερό σου ήμισυ, στο σπίτι ή σε στούντιο, σου βρήκαμε διευθύνσεις, δασκάλους και δασκάλες γιόγκα για να ξεκινήσεις.
Πού να κάνω γιόγκα; 6 διευθύνσεις για να ξεκινήσεις
της Ηρώς Κουνάδη

Το πήρες απόφαση να ξεκινήσεις γιόγκα; Και πολύ καλά έκανες. Θα περάσεις ωραία, θα δεις το άγχος σου να μειώνεται και το κορμάκι σου να ξεπιάνεται, θα γυμναστείς, θα δυναμώσεις, θα αποκτήσεις ευλυγισία, θα έχεις καλύτερη ισορροπία, γενικώς μόνο καλά πράγματα θα σου συμβούν. Το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσεις, είναι αν θέλεις να κάνεις «ιδιαίτερα», ήτοι μόνος/η ή με έναν-δυο φίλους στο σπίτι σου, ή να συμμετέχεις σε ομαδικά μαθήματα σε κάποιο από τα πολλά στούντιο γιόγκα της Αθήνας. Σου βρήκαμε έξι διευθύνσεις, να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

* Στο Mercury Shalla του Ευάγγελου Αποστολόπουλου στην Φιλοθέη, με κόστος 10€ ανά μάθημα. Μπορείς να συμμετέχεις σε ομαδικό πρόγραμμα, ή να κλείσεις μία ώρα για πριβέ, ατομικό ή σε μικρό γκρουπ με έναν-δυο φίλους.

* Η Ελένη Απέργη (τηλ.: 697 229 4652) παραδίδει μαθήματα γιόγκα και pilates στον χώρο της στου Παπάγου ή στον δικό σου, ατομικά ή σε μικρά γκρουπ. Το κόστος για τα ομαδικά μαθήματα είναι 8€ το άτομο, ή 56€ τον μήνα για δύο μαθήματα την εβδομάδα. Για πριβέ στον δικό σου χώρο, το κόστος είναι 20€ το μάθημα για ένα ή δύο άτομα.

* Στο Fleur de Tiare στη Βικτώρια, η Βανέσσα Σαττλέρ παραδίδει μαθήματα στα αγγλικά (κάνεις και γιόγκα και εξάσκηση, δύο σε ένα) με μόνο 5€ το άτομο τα πρωινά και 10€ τα απογεύματα για τα ομαδικά μαθήματα, που πραγματοποιούνται σε μικρά γκρουπ. Μπορείς επίσης να κανονίσεις πριβέ, ατομικό ή για δύο άτομα, με 15€ την ώρα.

* Στο Spiti Yoga του Γιώργου Ανδρουλάκη στο κέντρο, θα δοκιμάσεις aerial yoga (ναι, αυτό με τα πανιά) με κόστος 10€ για ένα μάθημα, και αν δεις ότι ενθουσιάζεσαι, γράφεσαι με 55€ τον μήνα για οκτώ μαθήματα ή 70€ τον μήνα για απεριόριστο aerial. Δες το πρόγραμμα εδώ και περισσότερα στούντιο για aerial yoga εδώ

* Στο Swaha Yoga & Pilates Center, στου Μακρυγιάννη (Καλλισπέρη 11, τηλ.: 2109229251) έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ομαδικά μαθήματα hatha, vinyasa, aerial και gentle yoga. Το κόστος είναι 11€ ανά μάθημα, 75€ τον μήνα για απεριόριστα μαθήματα, ή 50€ τον μήνα για δύο μαθήματα την εβδομάδα. Αναλυτικός τιμοκατάλογος εδώ

* Τέλος, δωρεάν ομαδικά μαθήματα γιόγκα πραγματοποιούνται στο ΚΠΙΣΝ όλο τον Σεπτέμβριο, και συγκεκριμένα τις Παρασκευές 04, 11, 18, 25/09 και τις Δευτέρες 07, 14, 21, 28/09, από τις 19.00 έως τις 20.30. Απαραίτητη η ηλεκτρονική προεγγραφή

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v