ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Τα καλύτερα προγράμματα pilates για το σπίτι (video)

Απόκτησε ευθύγραμμη σιλουέτα, γύμνασε κοιλιακούς και βελτίωσε τη στάση του σώματός σου κάνοντας pilates στο σπίτι, με αυτά τα βίντεο.

Τα καλύτερα προγράμματα pilates για το σπίτι (video)

Αν κάθεσαι συνέχεια στο σπίτι μπροστά από μια οθόνη, αν νιώθεις το σώμα σου κάθε μέρα και πιο δυσκίνητο, αν έχεις μικρές ενοχλήσεις σε μέση, αυχένα και ώμους, τότε ένα πρόγραμμα Pilates πιθανώς να μπορεί να σε βοηθήσει.

Η μέθοδος που εισήγαγε ο J.H. Pilates αρχικά για χορευτές, μπορεί να ωφελήσει κάθε άνθρωπο ο οποίος βλέπει το σώμα του να ταλαιπωρείται από το σύγχρονο lifestyle.

Σήκω λοιπόν από την καρέκλα, και αφιέρωσε ένα μισάωρο (ή και λιγότερο) κάθε μέρα, κάνοντας κάποιο από τα παρακάτω προγράμματα με το βάρος του σώματος ή με ελάχιστο εξοπλισμό. Το σώμα σου θα σε ευχαριστεί μετά από μερικές προπονήσεις.

Pilates για όλο το σώμα – χωρίς εξοπλισμόPilates με έμφαση στα πόδια – χωρίς εξοπλισμόPilates για ορθοσωμία και σωστή στάση σώματοςPilates για όλο το σώμα – με ένα λάστιχοPilates για προχωρημένους – χωρίς εξοπλισμόPilates για όλο το σώμα, με βαράκια του 1 κιλού ή μπουκαλάκια νερόPilates για προχωρημένους – με δαχτυλίδι (θα το βρείτε εδώ) Pilates για όλο το σώμα – με μπάλα (αγοράστε μία από εδώ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Κάνε ό,τι θες αρκεί να είναι πολύ."

Μελίνα Μερκούρη

  • 1969 - Πραγματοποιείται στην Τουλούζη της Γαλλίας η πρώτη δοκιμαστική πτήση του αγγλο-γαλλικού Κονκόρντ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2