Οι νέες τάσεις της σαιζόν στα κουρέματα

Κοντά ή μακριά; Ασύμμετρα ή αφέλειες; Έχουμε τις τάσεις της σαιζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2015-16… επί κεφαλής.
Οι νέες τάσεις της σαιζόν στα κουρέματα
Θέλετε να αλλάξετε κούρεμα και αναζητάτε ιδέες και έμπνευση; Το Harper’s Bazaar ρίχνει μια ματιά στα πιο hot κουρέματα των celebrity και προβλέπει τις τάσεις της σαιζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2015-16. 

Miranda Kerr



Ο τέλειος συμβιβασμός για τις γυναίκες με πυκνά μαλλιά που θα ήθελαν να τα κόψουν κοντά –αλλά ξέρουν ότι δεν θα στέκονται σωστά. Δείχνει τέλειο με στράπλες και έξωμα μπλουζάκια.

Jennifer Lawrence



Ναι, απαιτεί έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο μαλλιών (ίσια και όχι ιδιαίτερα πυκνά) και καθημερινό πιστολάκι για όγκο, όμως το νέο κούρεμα της Jennifer Lawrence είναι απλώς ακαταμάχητο.

Carey Mulligan



Η λεπτή τρίχα αναδεικνύεται σε όγκο και σχήμα, με ένα τέτοιο κούρεμα που βασίζεται σε layers που φτάνουν στους ώμους.

Gwyneth Paltrow



Το κλασικό κούρεμα της Gwyneth, ενιαίο μήκος και μέχρι το στήθος, δείχνει κομψό και στιλάτο και στις δύο του εκδοχές: είτε με ισιωμένα είτε με φυσικά κυματιστά μαλλιά.

Hanaa Ben Abdesslem



Τολμηρό; Σίγουρα. Σέξι; Όσο τα κορίτσια του Μποντ. Το βέβαιο είναι ότι ο συνδυασμός όγκος και αφέλειες σπάνια αποτυγχάνει.

Ciara



Τα μακριά, απαλά, υγιή μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα. Αν είστε από τις γυναίκες που θεωρούν ότι δύο πόντοι κόψιμο αποτελούν μεγάλη αλλαγή, ζητήστε απλώς από τον κομμωτή σας να «καθαρίσει» τις άκρες και να προσθέσει μεγάλα, στρογγυλεμένα layers που θα δώσουν κίνηση και ζωντάνια στα μακριά μαλλιά σας.

Georgia May Jagger



Βαρεθήκατε τις αφέλειές σας; Χωρίστε τις στη μέση, ψεκάστε τις με λακ ώστε να στέκονται στο πλάι, και συνδυάστε τις με ένα ανάλαφρο κούρεμα τριών ασύμμετρων layers. Και περιμένετε να μακρύνουν.

Alessandra Ambrosio



Ένα απλό, μεσαίου μάκρους κούρεμα γεμάτο όγκο και απαλλαγμένο από trendy πινελιές ταιριάζει σε όλες, ανεξαρτήτου ηλικίας, τύπου μαλλιών και τίτλου top model ή μη.

Rachel McAdams



Ξέρουμε: Τα καρέ είναι υπέροχα, αλλά είναι δύσκολο να πετύχουν (βλέπε, να μη μοιάζουν με το «λάχανο» της θείας Φωφώς). Αν σκέφτεστε να το τολμήσετε, ελπίζουμε κατ’ αρχήν να έχετε λεπτή προς μεσαία τρίχα. Και συμβουλεύουμε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να ακολουθήσει το παράδειγμα της Rachel και να δημιουργήσει layers με μύτες στο τελείωμα.

Dakota Johnson



Άλλο ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς θα ενσωματώσετε τις αφέλειες που βαρεθήκατε στο καινούριο σας κούρεμα, είναι τα layers της Dakota Johnson που τελειώνουν ακριβώς πάνω από τους ώμους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v