5 προτάσεις για τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Δείτε 5 διαφορετικά στιλ καλοκαιρινού μακιγιάζ και πώς θα τα πετύχετε βήμα-βήμα μέσα από video tutorials που φροντίζουν να σας προετοιμάσουν για τους μήνες που έρχονται.
5 προτάσεις για τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ
Πορτοκαλί, κοραλλί, ροδακινί, διακριτικό φυσικό look, παιχνίδι με τις αποχρώσεις των χειλιών. Το καλοκαίρι έρχεται και μαζί του οι νέες τάσεις για το μακιγιάζ αυτής της περιόδου. Παρακάτω συγκεντρώνουμε πέντε ενδιαφέρουσες ιδέες για ολοκληρωμένο μακιγιάζ προσώπου, και τα αντίστοιχα video tutorials για να τα πετύχετε βήμα προς βήμα.

*Peachy Summer Make up

Η φρεσκάδα της ροδακινί απόχρωσης και της παλ αίσθησης, την οποία μπορείτε να πετύχετε βήμα-βήμα χάρη στο παραπάνω tutorial, ενδείκνυται ιδιαίτερα για όσες διαθέτουν ανοιχτόχρωμα μάτια, τα οποία αναδεικνύονται με αυτή την προσέγγιση.

*Καλοκαιρινά ραντεβού

Το πορτοκαλί είναι ένας από τους «νόμους» του φετινού καλοκαιριού, και πρωταγωνιστεί στο παραπάνω video, όπου θα βρείτε οδηγίες για το μακιγιάζ αλλά και ιδέες για σχετικά outfits, για ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» για τις βραδινές εμφανίσεις του καλοκαιριού.

*Ένα κοράλλι… για το καλοκαίρι

Δείτε πώς θα πετύχετε ένα κοραλλί μακιγιάζ και τους απαραίτητους μπρονζέ τόνους με τα γνωστότερα προϊόντα make up.

*Καλοκαίρι… α λα Dior

Το… ροδάκινο συνεχίζει να μονοπωλεί τις τάσεις των μεγαλύτερων οίκων ομορφιάς – δείτε στο παραπάνω video πώς μπορείτε να πετύχετε ένα classy, διακριτικό καλοκαιρινό μακιγιάζ με την παλέτα μακιγιάζ του οίκου Dior.

*Παίξτε με τα χείλη

Παραπάνω παρακολουθήσατε μερικές από τις καλοκαιρινές τάσεις των χρωμάτων για τα μάτια, αλλά μία από τις πιο δημοφιλείς είναι και η πιο… μίνιμαλ: Φέτος, μπορείτε να μακιγιάρετε με τον πιο βασικό τρόπο τα μάτια, αφήνοντάς τα σε σχεδόν φυσικό look, καθώς η τάση είναι να παίξετε περισσότερο με το χρώμα των χειλιών σας. Δείτε παραπάνω πως μπορείτε να δώσετε διαφορετικά καλοκαιρινά look στο πρόσωπό σας, με έξι διαφορετικά χρώματα και προσεγγίσεις με την βοήθεια των lipstick και των lipgloss.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v