Τα καλοκαιρινά μας καλλυντικά

Ζουμερά χείλη, βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα και λαμπερά μαλλιά είναι αυτό που κάθε γυναίκα χρειάζεται το καλοκαίρι. Πώς θα τα αποκτήσει; Με τα νέα καλλυντικά, αξιόπιστων εταιριών που πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε στο νεσεσέρ των διακοπών.
Τα καλοκαιρινά μας καλλυντικά
Οι εταιρίες καλλυντικών φροντίζουν κάθε νέα σεζόν να εμπλουτίζουν την γκάμα τους με νέα προϊόντα που προκύπτουν από τις τεχνολογικές προόδους της κοσμετολογίας και που ανταποκρίνονται στις όλο και πιο απαιτητικές γυναικείες ανάγκες.

Ξεχωρίσαμε επτά νέα καλλυντικά που χάρη στην εξελιγμένη σύνθεσή τους υπόσχονται να μας χαρίσουν ακόμα περισσότερη λάμψη, ενυδάτωση και ανανέωση το φετινό καλοκαίρι και που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα γυναίκειο νεσεσέρ.

Korres - Βατόμουρο Liquid Lipstick
Σταθερό lipgloss για έντονο, γεμάτο χρώμα και δροσερή λάμψη στα χείλη, με εκχυλίσματα από βατόμουρο και ρόδι. Διατίθεται σε 6 αποχρώσεις, όμως εμείς ξεχωρίσαμε το δροσερό τριανταφυλλί (νο. 22).
Θα το βρείτε στα περισσότερα φαρμακεία.
Τιμή: 10,95 ευρώ.

Μάσκα θρέψης και επανόρθωσης για ξηρά-αφυδατωμένα μαλλιά - Apivita
Δημιουργημένη από 90% φυσική σύνθεση, με εκχυλίσματα αμυγδαλιάς και μελιού, η μάσκα αυτή επανορθώνει και θρέφει σε βάθος τα μαλλιά που ταλαιπωρούνται καθημερινά από τον ήλιο και την θάλασσα, προστατεύοντάς τα από την ψαλίδα. Την εφαρμόζετε στα μαλλιά μετά το λούσιμο, την αφήνετε για μερικά λεπτά και μετά ξεπλένετε.
Θα την βρείτε στα περισσότερα φαρμακεία.
Τιμή: 12,90 ευρώ.

Μανό Essie – Poppy Razzi Collection
Έντονο ροζ, ζωηρό κόκκινο που μετατρέπεται σε φούξια ή φωτεινό και κρεμώδες μανταρινί; Η νέα συλλογή της Essie «Popply Razzi» θυμίζει τις neon αποχρώσεις της δεκαετίας του ’80, αλλά χαρακτηρίζεται από περισσότερο φουτουριστική ματιά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Τιμή: 12,50 ευρώ. 

L’Occitane - Ravissant Shower Gel
Ένα υπέροχο αφρόλουτρο με αρώματα από τριαντάφυλλο και φρέζια και έλαια από περγαμόντο που ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο.
Θα το βρείτε στα καταστήματα L’Occitane.
Τιμή: 16,30 ευρώ.

Ενυδατικό έλαιο με φύλλα από γεράνι - Aesop
Το προϊόν ανακουφίζει από την έκθεση στον ήλιο και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, χωρίς όμως να την «λαδώνει» καθώς απορροφάται αμέσως. Τα βιολογικά εκχυλίσματα από φύλλα γερανιού που περιέχει προσφέρουν ελαστικότητα ακόμα και στις πιο ξηρές επιδερμίδες, ενώ δημιουργούν αισθήματα ευεξίας με το διακριτικό αλλά τονωτικό άρωμά τους.
Καλλυντικά Aesop θα βρείτε στα καταστήματα Attica.
Τιμή: 25 ευρώ. 

Caudalie Vinoperfect – ορός λάμψης που δρα κατά των πανάδων
Ένας εξαιρετικά συμπυκνωμένος ορός για το πρόσωπο, ο οποίος διορθώνει σε βάθος τις πανάδες που προκαλούνται από τον ήλιο και χαρίζει ομοιόμορφη επιδερμίδα, με φυσική λάμψη. Τον απλώνετε σε καθαρή επιδερμίδα, πρωί και βράδυ, πριν την ενυδατική σας κρέμα.
Θα τον βρείτε στα περισσότερα φαρμακεία.
Τιμή: 37,40 ευρώ.

Kiehl’s - Ενυδατική κρέμα προσώπου, με δείκτη προστασίας SPF15
Ο βασικότερος καλοκαιρινός σύμμαχος της επιδερμίδας σας είναι μία καλή ενυδατική κρέμα, με δείκτη προστασίας κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας, την οποία θα χρησιμοποιείτε πρωί βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Η Ultra Facial Moisturizer της Kiehl’s είναι ελαφριά, μη λιπαρή, απορροφάται εύκολα από το δέρμα, ενώ το ενυδατώνει σε βάθος.
Καλλυντικά Kiehl’s θα βρείτε στα Hondos Center (Κολωνακίου, Γλυφάδας και Μυκόνου) και στο πολυκατάστημα Attica.
Τιμή: 58,50 ευρώ.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v