Ινστιτούτα ομορφιάς: 8 προσφορές για το σώμα μας μόνο

Το καλοκαίρι είναι εδώ και επιβάλει λαμπερή ανανέωση σε σώμα, πρόσωπο και μαλλιά. Βρήκαμε τις πιο αξιόλογες προσφορές στα πιο εξειδικευμένα κέντρα ομορφιάς της πόλης, για να αποκτήσετε τέλεια εμφάνιση με το χαμηλότερο κόστος.
Ινστιτούτα ομορφιάς: 8 προσφορές για το σώμα μας μόνο
της Έλενας Μπούλια

Όχι, δεν πρόκειται για προσφορές που βρήκαμε σε κουπόνια των διάφορων deal-sites αλλά για πραγματικά μειωμένες τιμές σε κάποια από τα καλύτερα και πιο εξειδικευμένα ινστιτούτα ομορφιάς της πόλης, τα οποία προσφέρουν καλοκαιρινές θεραπείες για το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά σε σούπερ χαμηλές τιμές. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές για να σας βρει το καλοκαίρι ανανεωμένες και λαμπερές!

Swan Beauty Lounge 
Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6829466, -467, -468
Στον πολυτελή χώρο ομορφιάς στο Χαλάνδρι οι καλοκαιρινές προσφορές αφορούν το πρόσωπο και το σώμα και έχουν ως εξής:
Πρόσωπο: Θεραπεία Anti-Aging Moisturizing Treatment με έκπτωση 20%. Από 90 ευρώ, τώρα 72 ευρώ. Πρόκειται για ενυδάτωση με ενεργό οξυγόνο και υαλουρονικό οξύ, που αποτελεί την ιδανική προετοιμασία για το πρόσωπο ενόψει καλοκαιριού.
Σώμα: 6 θεραπείες Oxy-Body Treatment στην τιμή των 399 ευρώ (αρχική τιμή 570 ευρώ). Πρόκειται για θεραπεία για την κυτταρίτιδα και την τόνωση του δέρματος με την δύναμη του ενεργού οξυγόνου.

Tormalina’s Beauty
Ναϊάδων 49, Π. Φάληρο, τηλ. 210 9814390
Στο ινστιτούτο-μπουτίκ του Παλαίου Φαλήρου οι προσφορές έχουν να κάνουν με ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για τις εμφανίσεις μας φέτος το καλοκαίρι:
Μανικιούρ-Πεντικιούρ (με ή χωρίς γαλλικό): 25 ευρώ.
Θεραπείες περιποίησης σώματος (κατά της κυτταρίτιδας, σύσφιξη και αδυνάτισμα): Από 150 έως 300 ευρώ

Hiltonia Spa
Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα. Tηλ: 210 7281812
Ένα από τα μεγαλύτερα health club της Αθήνας, με τις πιο εξελιγμένες θεραπείες ομορφιάς και αναζωογόνησης, προσφέρει την εκπληκτική περιποίηση ‘Balinese Massage by Cinq Mondes’ για λάμψη και θρέψη πριν την έκθεση στον ήλιο με 20% έκπτωση. Το υπέροχο αυτό μασάζ πραγματοποιείται με μείγμα ελαίων από τροπικούς καρπούς και συνδυάζει το thai massage με παραδοσιακές κινήσεις. Ολοκληρώνεται με μασάζ κεφαλής μέσα σε πετσέτα για απόλυτη αίσθηση ευεξίας.
Για ραντεβού έως τις 30 Ιουνίου η έκπτωση είναι 20% και η τελική τιμή είναι 88 ευρώ (διάρκεια 60 λεπτά).

Effie G. Hair Studio
Α. Μεταξά 33, 1ος όροφος, Εμπορικό Κέντρο Florida Mall, τηλ. 210 8941669
Το υπερσύγχρονο κομμωτήριο Effie G. Στην Γλυφάδα ρίχνει τις τιμές του κατά 20% σε όλες τις υπηρεσίες, ενώ κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη υπάρχει επιπλέον έκπτωση 20% σε βαφές και ανταύγειες.
Έτσι, η βαφή σε μακριά μαλλιά κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη κυμαίνεται στα 22 ευρώ και οι ανταύγειες σε μακριά μαλλιά στα 39 ευρώ

Kurland Spa
Λ. Κηφισίας 348, Χαλάνδρι, τηλ. 210 682 8888
Το μαγευτικό Kurland Spa έχει ετοιμάσει ένα σύνολο καλοκαιρινών προσφορών για το πρόσωπο και το σώμα με πολύ ελκυστικές τιμές. Από τις προσφορές αυτές εμείς ξεχωρίσαμε:
Summer Facial με αλόη ή γιαούρτι: 30 ευρώ
5 Συνεδρίες Μασάζ Κυτταρίτιδας 30' & Ατμόλουτρο: 150 ευρώ
Καθαρισμός (ή Ενυδάτωση) Προσώπου & Θεραπεία Ματιών & Σχεδιασμός Φρυδιών: 50 ευρώ
Μανικιούρ + Πεντικιούρ + Χτένισμα: 40 ευρώ 

Nilaya Mystic Spa
Χαριλάου Τρικούπη 149, Κηφισιά. Τηλ. 210 800 1130
Σε ένα από τα πιο όμορφα και οργανωμένα spa της πόλης οι προσφορές για το καλοκαίρι αφορούν το σώμα και την ψυχική μας χαλάρωση. Πιο συγκεκριμένα:
Hawaiian “Lomi Lomi” Massage: Μία πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος που προέρχεται από τα νησιά της Χαβάης και μεταδόθηκε με μυστικότητα από γενιά σε γενιά από Σαμάνους θεραπευτές, υπόσχεται απόλυτη χαλάρωση και ευεξία. Το μασάζ περιλαμβάνει μακριές, συνεχόμενες κινήσεις με ρευστότητα, οι οποίες δίνουν την αίσθηση πολλών χεριών κατά μήκος του σώματος. Τιμή: 58 ευρώ (διάρκεια: 60 λεπτά).
Ocean Therapy: Ομορφιά από τα βάθη του ωκεανού σε μία θεραπεία που, συνδυάζοντας πολυενεργές δραστικές ουσίες των πολυτιμότερων συστατικών της θάλασσας, εξαφανίζει την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Τιμή: 65 ευρώ (διάρκεια 60 λεπτά). 

Cocoon Urban Spa 
Σουλίου 9 & Εριφύλης, Αγ.Παρασκευή. Τηλ. 210 6561975
Για το φετινό καλοκαίρι, το πανέμορφο Cocoon Urban Spa προσφέρει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές για το πρόσωπο και το σώμα. Πιο συγκεκριμένα:
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη μας περιμένει 10% έκπτωση σε όλα τα μασάζ, 15% έκπτωση σε όλες τις περιποιήσεις σώματος και προσώπου, αλλά και στις θεραπείες αποτρίχωσης, και 20% έκπτωση στο μανικιούρ-πεντικιούρ.

Επίσης, το Balinese Nirvana, μία θεραπεία ειδικά για το καλοκαίρι, που μαλακώνει τους μύες και αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο, με την βοήθεια πουγκιών με τριμμένη καρύδα που χρησιμοποιούνται για χαλαρωτικό μασάζ, κοστίζει 70 ευρώ (διάρκεια 60 λεπτά).
Έκπτωση έχει γίνει και στο Cellulite Blaster Massage, ένα δυνατό αποτελεσματικό μασάζ, ειδικά για την χρόνια επίμονη κυτταρίτιδα: Το πακέτο 12 συνεδριών κοστίζει τώρα 475 ευρώ (από 540 ευρώ). Η μία συνεδρία μασάζ κοστίζει 45 ευρώ

Quick Spa Αθήνα 
Αιόλου 50-52, Αθήνα, τηλ. 210 3255545
Το Quick Spa, με το εξειδικευμένο προσωπικό σε θέματα περιποίησης προσώπου, σώματος αλλά και μαλλιών έχει ετοιμάσει κάποια πολύ ενδιαφέροντα πακέτα για το φετινό καλοκαίρι:
Μόνιμη αποτρίχωση IPL και λέιζερ για το πρόσωπο και το σώμα, με έκπτωση -70%. Ενδεικτικά, οι 12 θεραπείες στο άνω χείλος κοστίζουν 240 ευρώ με την έκπτωση.
Λιπογλυπτική σώματος με endermologie, μια ανώδυνη επεμβατική θεραπεία, με έκπτωση -50%. Η ενδεικτική τιμή ανά συνεδρία είναι 45 ευρώ με την έκπτωση.

Ακόμα: Με την αγορά 12 θεραπειών (μασάζ, θεραπείες σώματος, θεραπείες προσώπου κ.λ.π.) προσφέρεται σε όλους τους πελάτες του Quick Spa δώρο ένα ταξίδι για δύο άτομα στη Σαντορίνη, με τα μεταφορικά και την διαμονή πληρωμένα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v