Το νεσεσέρ των διακοπών

Εγκωμιάστηκαν ως τα καλύτερα της σεζόν, χρησιμοποιούνται από όσες λατρεύουν την προσωπική τους περιποίηση σε όλον τον κόσμο. Βρήκαμε τα πιο πολλά υποσχόμενα καλλυντικά για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά και σας τα προτείνουμε για το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ.
Το νεσεσέρ των διακοπών
Ψάξαμε όλους τους νέους καταλόγους των εταιριών καλλυντικών, ξεχωρίσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις των beauty editors μεγάλων γυναικείων περιοδικών Αγγλίας και Αμερικής και καταλήξαμε στα εννέα πιο απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς για το φετινό καλοκαίρι, τα οποία υπόσχονται να κάνουν θαύματα στο σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά σας και όχι μόνο.

Πολλά από αυτά δεν διατίθενται στην ελληνική αγορά, αλλά χάρη στο -ευλογημένο - Διαδίκτυο μπορείτε να τα αποκτήσετε εύκολα και με ασφάλεια από έγκυρα online beauty stores και να τα απολαμβάνετε όταν οι υπόλοιπες ακόμα θα ψάχνουν… 

Mia Sonic Skin Cleansing System
Για εσάς που ακόμα και στις διακοπές έχετε ανάγκη από ενδελεχή περιποίηση του προσώπου σας, το Mia Sonic Skin Cleansing System είναι η ιδανική συσκευή καθαρισμού. Πρόκειται για ένα μηχάνημα που περιστρέφεται με ταχύτητα 300 κινήσεων ανά δευτερόλεπτο και καθαρίζει βαθιά το πρόσωπο, μειώνοντας το μέγεθος των πόρων και αποτρέποντας τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων, ενώ προσφέρει βαθιά απολέπιση για να εισχωρήσει έπειτα σε βάθος το όποιο ενυδατικό προϊόν χρησιμοποιήσετε.
Η συσκευή δεν διατίθεται στα ελληνικά καταστήματα και μπορείτε να την αγοράσετε μόνο online από εδώ.
Τιμή: 120 λίρες (136 ευρώ) –χωρίς τα έξοδα μεταφοράς. 

Guerlain Super Aqua-Day (SPF10)
Μετά τον βαθύ καθαρισμό μία καλή ενυδατική κρέμα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το πρόσωπό σας ελαστικό και λαμπερό όλη την ημέρα. Η Super-Aqua της Guerlain κάνει ακριβώς αυτό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και προστασία από τον ήλιο.
Θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς.
Τιμή: 55 ευρώ. 

Orofluido ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά
Ασύγκριτη θεραπεία ομορφιάς για όλους τους τύπους μαλλιών –ιδανικό για την περιποίηση των μαλλιών μετά την ταλαιπωρία που υφίστανται με τον ήλιο και την θάλασσα χάρη στο μοναδικό μείγμα από τρία έλαια. Εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά αφήνοντάς τα λεία και απαλά, χωρίς να τα βαραίνει, ενώ μειώνει τον χρόνο στεγνώματος και μυρίζει υπέροχα.
Θα το βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 29 ευρώ. 

Alfresco Natural Insect Repellent Moisturiser
Ό,τι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε για βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα του σώματός σας μετά την θάλασσα, ενώ παράλληλα προσφέρει ισχυρή εντομοαπωθητική δράση. Έχει υπέροχο γλυκό και πικάντικο ταυτόχρονα άρωμα, το οποίο όμως απεχθάνονται τα κουνούπια, ενώ δεν περιέχει καμία χημική ουσία (παρά μόνο απόσταγμα από γεράνι, λεβάντα και μελισσόχορτο). Προτείνεται, μάλιστα, ανεπιφύλακτα για μωρά και μικρά παιδιά.
Το προϊόν δεν διατίθεται στα ελληνικά καταστήματα. Μπορείτε όμως να το αγοράσετε online από εδώ.
Τιμή: 25 λίρες (28,30 ευρώ) –χωρίς τα έξοδα μεταφοράς.

Lancaster Tan Maximizer
Αν μόνο η ενυδάτωση δεν σας φτάνει και θέλετε να τονώσετε και το μαύρισμα που με τόσο κόπο αποκτήσατε μετά από τόσες ώρες στην ήλιο, η ενυδατική κρέμα Tan Maximizer της Lancaster είναι ό,τι καλύτερο. Με τη μοναδική κατευναστική της σύνθεση προσφέρει άμεση ανακούφιση από εγκαύματα, ενώ αποτρέπει το ξεφλούδισμα, ενώ παράλληλα ενισχύει το μαύρισμα κατά 50% έως 80%.
Θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε online και από εδώ.
Τιμή: 19,50 ευρώ.

Vapour Organic Atmosphere Luminous Foundation
Οι beauty editors όλου του κόσμου ορκίζονται στο όνομά του, ενώ έχει διακριθεί ως καλύτερο προϊόν στην κατηγορία του από καταναλώτριες που το χρησιμοποίησαν ευρέως. Το εν λόγω foundation είναι ίσως το μοναδικό προϊόν σχετικό με make-up που μπορεί να χρειάζεστε στις διακοπές σας. Απλώνεται τέλεια στο δέρμα, καλύπτει τις ατέλειες, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, η υφή του είναι υπέροχη, είναι ελαφρύ και φτιαγμένο από οργανικά συστατικά. Τι άλλο μπορεί να ζητάτε από ένα προϊόν κάλυψης;
Δεν κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα –μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.
Τιμή: 34 δολάρια (24 ευρώ) –χωρίς τα έξοδα μεταφοράς. 

Opi Come to Poppy
Επειδή οι ρακέτες μπορεί να καταστρέψουν το υπέροχο μανικιούρ σας, ένα βερνίκι είναι πάντα απαραίτητο για το καλοκαιρινό νεσεσέρ. Προτείνουμε το Opi Come to Poppy, με το υπέροχο δροσερό κοραλο-ροζ χρώμα του, το οποίο θα ταιριάξει με όλα σας τα μαγιό και με κάθε μαύρισμα.
Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Sephora.
Τιμή: 14 ευρώ.

Awake & Asleep Hangover Cure - Faust's Potions
Καθηγητές από τμήματα υγείας και διατροφολογίας αμερικανικών και βρετανικών πανεπιστημίων συνεργάστηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν μία σειρά διατροφικών συμπληρωμάτων –φίλτρων όπως θέλουν να τα ονομάζουν- από 100% φυσικά συστατικά, κατάλληλα για την τόνωση του οργανισμού από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτό που σίγουρα θα χρειαστείτε στις διακοπές σας είναι το Awake & Asleep Hangover Cure , το οποίο –καταναλώνοντας ένα το ξημέρωμα πριν κοιμηθείτε και ένα το πρωί αφού ξυπνήσετε- θα σας κάνει να ξεπεράσετε και το παραμικρό hangover.
Το προϊόν δεν κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα, οπότε θα πρέπει να το αγοράσετε online από εδώή από εδώ.
Τιμή: 5,5 λίρες (6,20 ευρώ) –χωρίς τα έξοδα μεταφοράς.

Flowerbomb La Vie En Rose Sparkling Summer Fragrance Spray των Victor & Rolf
Το εκπληκτικό άρωμα Flowerbomb των Victor& Rolf πιθανότατα το γνωρίζετε. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι πλέον κυκλοφορεί και καλοκαιρινή version του αρώματος, με πιο ελαφριά σύνθεση αλλά με τις ίδιες νότες ροζ βατόμουρων, περγαμόντου, κίτρου και μανταρινιού –με μειωμένη ποσότητα αλκοόλης. Δοκιμάστε το και θα το λατρέψετε.
Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς.
Τιμή: 78 ευρώ.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v