Rubens: Κερδίστε βιολογικά καλλυντικά

Ιστορία που αγγίζει τα εβδομήντα χρόνια, βραβεία ευρεσιτεχνίας και πιστοποίηση Eco Bio Cosmetics. Τα καλλυντικά καθημερινής περιποίησης της Rubens γιορτάζουν μαζί σας την Ημέρα της Γυναίκας, κάνοντας δώρο σετ περιποίησης σε τυχερές αναγνώστριες του in2life.
Rubens: Κερδίστε βιολογικά καλλυντικά
Οι αναγνώστριες που κερδίζουν από ένα σετ περιποίησης που περιλαμβάνει μία κρέμα πούδρα Rubens (face pownder cream) και μία κρέμα τροφοτονωτική νυκτός RUBENS (nourishing night cream) είναι οι:
ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΛΑΚΙΩΤΗ
ΝΙΚΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΖΟΥΡΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΚΟΡΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΑΡΕΛΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Σας ευχαριστούμε όλες για τη συμμετοχή σας.

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν εδώ την Τρίτη 8 Μαρτίου, ενώ οι νικήτριες θα ειδοποιηθούν προσωπικά με e-mail και θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία του in2life, Παπανικολή 50 στο Χαλάνδρι.

Τα καλλυντικά Rubens γεννήθηκαν πριν από 70 χρόνια μέσα από το όραμα και την επιστημονική έρευνα του Σπήλιου Αυγερινού. Τα καλλυντικά καθημερινής περιποίησης της Rubens Avgers ξεκίνησαν το ταξίδι της ιστορίας τους, το οποίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με πρωτότυπες συνταγές κατοχυρωμένες με ευρεσιτεχνίες και βραβεία αλλά και με αξεπέραστη ποιότητα. 

To 1943 ιδρύεται επισήμως η εταιρία καλλυντικών προϊόντων Rubens Avgers και κυκλοφορεί το πρώτο ιστορικά κραγιόν στην Ελλάδα και από τα πρώτα στην Ευρώπη. Το 1945 η σειρά Rubens Avgers διευρύνεται με την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου. Στη σειρά αυτή συμπεριλαμβάνεται και το πατενταρισμένο προϊόν Κρέμα πούδρα. Ένα προϊόν που ακόμη και στις μέρες μας είναι πρωτοπόρο. Το 1965 ο Σπήλιος Αυγερινός και τα προϊόντα του βραβεύονται για πρώτη φορά με χρυσό μετάλλιο για την εξαιρετική τους ποιότητα από τον τότε Υπουργό Βιομηχανίας.  

Το 1980 η Rubens Avgers συνεχίζει το ταξίδι της με τους συνεχιστές, Αμαλία Αυγερινού & Χρήστο Αυγερινό στο τιμόνι της επιχείρησης. Η ποιότητα και η αξιοπιστία της Rubens συνεχίζεται με αμείωτο πάθος αλλά και αγάπη για σωστά καλλυντικά προϊόντα. Σήμερα η Rubens συνεχίζει την πορεία της στο χρόνο με σταθερή της αξία την ποιότητα και τους πιστούς της συντρόφους. Σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας συνεχίζει να υπηρετεί το όραμα του Σπήλιου Αυγερινού για αγνά και σωστά καλλυντικά με συνεχή επιστημονική έρευνα και βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Παραγωγική διαδικασία
Η επιχείρηση πλέον έχει περάσει σε νέες τεχνολογίες παραγωγής σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΕΟΦ αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η παραγωγή των προϊόντων πραγματοποιείται σε άριστο τεχνολογικά και ποιοτικά περιβάλλον με απώτερο σκοπό φυσικά την παραγωγή αξιόπιστων και σύγχρονων προϊόντων.

Η Rubens έχει λάβει πιστοποίηση από το ICEA (the Ethical and Environmental Certification Institute), σύμφωνα με το πρότυπο Eco Bio Cosmetics (DTR 06), για την παραγωγή και συσκευασία Βιολογικών και Φυσικών Καλλυντικών Προϊόντων, καθώς και πιστοποίηση με ΙSO 9001:2000 στους τομείς σχεδιασμού, παραγωγής και συσκευασίας καλλυντικών προϊόντων και προϊόντων χαρτιού σε ατομικές συσκευασίες καθώς και εκτυπώσεις φλεξογραφίας.

Formulation – Σύνθεση – ‘Α ύλες
Σήμερα η Rubens έχει κρατήσει τη βασική συνταγή του ιδρυτή της, ξεχωρίζοντας κάποια συστατικά που από τότε έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους και αποδεικνύουν πόσο πρωτοπόρος ήταν ο Σπήλιος Αυγερινός όπως το κερί μελλίσσης, το φρέσκο ελαιόλαδο, το καροτέλαιο και πολλά άλλα. Θέλοντας όμως να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα ενίσχυσε σύνθεση των προϊόντων με πιο αγνά συστατικά και συντηρητικά, με ενισχυτές ενυδάτωσης όπως το shea butter μία πρώτη ύλη για την σωστή ενυδάτωση και ελαστικότητα του δέρματος και με πρώτες ύλες διαλεγμένες και τεσταρισμένες μία μία.

Επίσης τα προϊόντα έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους για να πιστοποιηθεί  η αντοχή τους στο χρόνο και στις οποιεσδήποτε περιβαντολογικές συνθήκες, ότι παράγονται σύμφωνα με τους απαραίτητους κανονισμούς, ότι είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν προκαλούν αλλεργίες.

Η face powder cream της Rubens
Η κρέμα – πούδρα Rubens είναι ένα καινοτόμο προϊόν ιδανικό για να καλύψει 4 διαφορετικές ανάγκες σας: την ενυδάτωση, την αντηλιακή προστασία, την πρόληψη/καλυτέρευση από την ακμή καθώς και την ομοιομορφία του δέρματος, αφού λειτουργεί ως πούδρα. Η κρέμα-πούδρα της Rubens (σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις) μπορεί να φορεθεί ως απλή κρέμα ή ως Make up. Σε κάθε περίπτωση, η επιδερμίδα παραμένει ανάλαφρη και ταυτόχρονα προστατευμένη και δυνατή. Η κρέμα-πούδρα της Rubens δεν περιέχει Parabens & αρώματα με αλλεργιογόνες ουσίες, παρά μόνο αγνές πρώτες ύλες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v