Womanizer.gr: Κερδίστε τα κοσμήματα των σταρ του Χόλιγουντ

Αντίγραφα διάσημων κοσμημάτων που φορούν οι σταρ του Χόλιγουντ, που κοσμούν διάσημα μουσεία ανά τον κόσμο ή που ανήκαν στην Τζάκι Ωνάση, μπορούν να γίνουν δικά σας με ένα κλικ από το Womanizer.gr. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να τα κερδίσετε.
Womanizer.gr: Κερδίστε τα κοσμήματα των σταρ του Χόλιγουντ
Οι αναγνώστριες που κερδίζουν τα κοσμήματα του διαγωνισμού του in2life και του Womanizer.gr για την ημέρα της γυναίκας, είναι:
Για τα σκουλαρίκια Angelina jolli: Δάφνη Χριστοφορίδου
Για το Κόσμημα από το μουσείο Tiffany’s στη Νέα Υόρκη: Πολυξένη Μακρυγιάννη 
Για το Βραχιόλι με το αιγυπτιακό ιερό σύμβολο: Εύα Κοκκινάκη
Σας ευχαριστούμε όλες για τη συμμετοχή σας.

Κοσμήματα διασημοτήτων και χειροποίητα μουσειακά φέρνει στην Ελλάδα το νέο on-line κατάστημα κοσμημάτων Womanizer.gr.

Η Womanizer.gr είναι η νέα εταιρία εισαγωγής κοσμημάτων από τις Η.Π.Α. και αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της πολυεθνικής εταιρείας Filthy Rich. Δημιουργεί μοναδικά αντίγραφα κοσμημάτων που φορούσαν διάσημες προσωπικότητες και διαθέτουν πιστοποιητικά γνησιότητας.

Στα θρυλικά κοσμήματα, περιλαμβάνονται οι εξής συλλογές:

The Hollywood Collection:
πιστά αντίγραφα κοσμημάτων των διασημότερων ηθοποιών του Hollywood, όπως Μέρλιν Μονρόε, Μάρλεν Ντίντριχ, Γκρέτα Γκάρμπο, Μπέτυ Ντέιβις , Ίνγκριντ Μπέργκμαν και πολλές άλλες. Τα κοσμήματα αυτά άνηκαν στις ίδιες και έχουν φορεθεί σε γνωστές τους ταινίες καθώς και σε προσωπικές τους στιγμές. Όλα τα κοσμήματα είναι φτιαγμένα από ατόφιο ασήμι επιχρυσωμένα ή επιροδιομένα με ζιργκόν ή Swarovski κρύσταλλα. Έχουν όλα πιστοποιητικά γνησιότητας και πληροφορίες για το που έχει φορεθεί το κόσμημα και σε ποια σταρ ανήκει.

The Jackie Kennedy Onassis Collection: πιστά αντίγραφα των πιο εκθαμβωτικών κοσμημάτων της Τζάκυ Κέννεντυ Ωνάση, προσωπικότητα που επηρέασε με την κομψότητα της μια ολόκληρη εποχή. Τα κομμάτια της συλλογής αυτής είναι όλα κατασκευασμένα από τον ίδιο οίκο κοσμημάτων στην Αμερική που έφτιαχνε και τα κοσμήματα της Τζάκυ Κέννεντυ. Εχουν όλα πιστοποιητικά γνησιότητας και τα αρχικά του ονόματός της Τζάκυ Κέννεντυ χαραγμένα σε όλα τα κοσμήματα της. Είναι φτιαγμένα από ατόφιο ασήμι επιχρυσωμένα με χρυσό 24k και μόνο κρύσταλλα Swarovski.

The Museum Collection: αντίγραφα γνωστών έργων τέχνης από 90 μουσεία από ολόκληρο τον κόσμο. Τα σχέδια για τα κοσμήματα αυτά μπορεί να είναι από ανασκαφές αρχαίων τόπων, ιερά σύμβολα, αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, διάσημους πίνακες ή ιστορικές προσωπικότητες. Η συλλογή αυτή εμπεριέχει την πιο έθνικ πλευρά μας και όλα τα κομμάτια είναι φτιαγμένα από ασήμι, επιχρυσωμένα και στολισμένα με ημιπολύτιμους λίθους και πετρώματα, όπως αχάτης, νεφρίτης, αμέθυστος, αιματίτης, όνυχας κ.α.

Όλα τα κοσμήματα συνοδεύονται από πιστοποιητικά γνησιότητας, είναι κατασκευασμένα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και υψηλής ποιότητας υλικά, ανανεώνονται συνεχώς και η κάθε μια έχει την δική της μοναδική προσωπικότητα και λάμψη όπως κάθε γυναίκα!

On line αγορές με ένα κλικ στο www.womanizer.gr  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v