Toppik: Κερδίστε προϊόντα περιποίησης μαλλιών για τον άνδρα

To Ιn2Life σε συνεργασία με την Toppik, εξασφάλισε για σας προϊόντα για την αντιμετώπιση της αραίωσης και τη φροντίδα των μαλλιών σας. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση και 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από 1 σετ περιποίησης.
Toppik: Κερδίστε προϊόντα περιποίησης μαλλιών για τον άνδρα
Οι αναγνώστες που κερδίζουν από ένα σετ περιποίησης μαλλιών Toppik είναι οι: Μάρκος Μαραγγιάνος, Πολίτης Βρεττός, Απόστολος Σαμαράς, Αντώνης Σελεβός, Απόστολος Τσατσούλης, Γιάννης Βλάχος, Τάσος Μπετζέλος,  Πρόδρομος Σφηκάκης, Παναγιώτης Βατιάνης, Κωνσταντίνος Χλούζας. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Σετ No 1: Toppik Hair Building Fibers + Spray Maximizer + FiberHold Spray
Τώρα υπάρχει φυσικός τρόπος να καλύψετε την αραίωση των μαλλιών!

Ένα ολοκληρωμένο σετ για την κάλυψη της αραίωσης που αποτελείται από τις νανοίνες φυσικής κερατίνης Toppik Hair Building Fibers, το spray Maximizer για τέλειο αποτέλεσμα στην εφαρμογή, και την ειδική λακ FiberHold Spray για λάμψη στα μαλλιά.

Οι νανοΐνες φυσικής κερατίνης του Toppik Hair Building Fibers αναμειγνύονται με τα αραιά μαλλιά μέσω του φυσικού στατικού ηλεκτρισμού, χαρίζοντας 100% πυκνότητα! Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φυσικό, δεν ξεχωρίζει από τα μαλλιά σας και διαρκεί όσες ώρες επιθυμείτε, μέχρι το επόμενο λούσιμο, δίχως να επηρεάζεται από τις καθημερινές δραστηριότητες, τον ιδρώτα, το χτένισμα, τον αέρα ή τη βροχή. Για ακόμα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το Spray Maximizer που επιτρέπει τον κατευθυνόμενο ψεκασμό των μικροϊνιδίων του Toppik Hair Building Fibers. Με το spray, η κάλυψη της αραίωσης είναι ταχύτερη, ευκολότερη και έως και 50% πιο οικονομική. Ολοκληρώστε χαρίζοντας στα μαλλιά σας τη φόρμα που επιθυμείτε, με τη συμπυκνωμένη, υγρή λακ FiberHold Spray, που προσφέρει τέλειο κράτημα και φυσική λάμψη, ενώ προστατεύει από την επιβλαβή ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία, με τα ειδικά UV-A & UV-B φίλτρα που περιέχει.

Σετ No 2: Toppek Shampoo + Keratinized Hair Building Conditioner + Hair Fattener
Εντατική φροντίδα και θεραπεία αναδόμησης για αδύναμα, αραιά, άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Ένα ολοκληρωμένο σετ 3 προϊόντων για την περιποίηση και τη θεραπεία των μαλλιών σας που αποτελείται από το σαμπουάν Toppek Shampoo, το κοντίσιονερ Toppek Keratinized Hair Building Conditioner και το προϊόν θεραπείας Toppek Hair Fattener.

Το Toppek Shampoo περιέχει την πατενταρισμένη βιο-κερατίνη. Τονώνει τα αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά από την πρώτη κιόλας χρήση, ενώ καθαρίζει τις τρίχες βαθιά και αποτελεσματικά. Το επανορθωτικό σαμπουάν μεταφέρει μικροσωματίδια φυσικής κερατίνης, της ίδιας ακριβώς πρωτεΐνης που περιέχουν τα μαλλιά, στο εσωτερικό της κάθε τρίχας ξεχωριστά, διεισδύει στον πυρήνα της τρίχας και την εμπλουτίζει. Μόλις η πρωτεΐνη εισχωρήσει στα μαλλιά, καλύπτει τα σπασίματα στον πυρήνα των τριχών και ταυτόχρονα διαστέλλεται, θρέφοντας την τρίχα και αυξάνοντας σημαντικά το πάχος της! Το Toppek Keratinized Hair Building Conditioner, που περιέχει βιο-κερατίνη, δυναμωτικά αμινοξέα και αντιοξειδωτικά μόρια, χαρίζει όγκο, ελαστικότητα και λάμψη, και επιδιορθώνει τον φλοιό των τριχών! Επιπλέον, μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα του Toppιk Hair Building Fibers, ενώ είναι ιδανικά σχεδιασμένο για χρήση σε αδύναμα μαλλιά ή σε περιπτώσεις τριχόπτωσης. Τέλος, χρησιμοποιήστε την πρωτοποριακή leave-on θεραπεία Toppek Hair Fattener που εισχωρεί στις τρίχες και αυξάνει την πυκνότητα και τη μάζα τους έως και 50%! Πρόκειται για ένα πατενταρισμένο προϊόν περιποίησης που δίνει πραγματικά διπλάσιο όγκο στα αδύναμα μαλλιά. Τα θρεπτικά συστατικά διεισδύουν στο μυελό των τριχών και μεταμορφώνουν την επίπεδη, άτονη λεπτή τρίχα σε παχύτερη, υγιέστερη και λαμπερότερη, χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας. Μετά την απορρόφηση του Hair Fattener, ο κορμός της τρίχας παραμένει κλειστός και «σφραγίζει» μέσα του τις πρωτεΐνες, δίνοντας διάρκεια στο αποτέλεσμα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v