Μακιγιάζ: 5 λαμπερά πρόσωπα για την βραδιά του Ρεβεγιόν

Σαρκώδη χείλη, ιριδίζουσες αποχρώσεις στο δέρμα, έντονο βλέμμα που μαγνητίζει και μεταλλικά μανό που εντυπωσιάζουν. Οι τελευταίες πινελιές της αποψινής σας εμφάνισης υπόσχονται να σας μετατρέψουν στην σταρ της βραδιάς -αν όχι του νέου έτους.
Μακιγιάζ: 5 λαμπερά πρόσωπα για την βραδιά του Ρεβεγιόν
της Έλενας Μπούλια

Αφού επιλέξαμε το πιο εντυπωσιακό, σέξι αλλά και κομψό φόρεμα για την βραδιά του ρεβεγιόν, το μόνο που μας μένει είναι οι πινελιές τις τελευταίας στιγμής που θα το αναδείξουν. Πινελιές πολύχρωμες, λαμπερές αλλά και διακριτικές στο πρόσωπο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων απόψε το βράδυ: το δικό μας.

Για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν δεν θα μπορούσαμε παρά να στραφούμε στους ειδικούς. Στις μεγαλύτερες βιομηχανίες ομορφιάς δηλαδή, που για τις φετινές γιορτές έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα make up σε απίθανους συνδυασμούς, ανταποκρινόμενες μάλιστα σε κάθε γυναικείο στιλ. Προτιμάτε extreme βλέμμα αλλά natural look ή αισθησιακά χείλη και παλ αποχρώσεις στα ζυγωματικά; Επιλέξτε τα δικά σας προϊόντα make up από τις παρακάτω εταιρίες, απευθυνθείτε στην αισθητικό που θα σας εξυπηρετήσει για να σας βοηθήσει στην εφαρμογή τους και γίνετε το πρόσωπο της πρώτης ημέρας του νέου χρόνου.

La Roche-Posay: Εκθαμβωτικές βλεφαρίδες και υπέροχο δέρμα 

Μπορεί η La Roche-Posay να μην φημίζεται για την χρωματική παλέτα της, όμως όσον αφορά τα foundation της τόσο η ποιότητα όσο και η ποικιλία είναι αδιαμφισβήτητη. Αν δεν είστε ικανοποιημένες από την υφή της επιδερμίδας σας με το foundation που ήδη χρησιμοποιείτε, σας προτείνουμε την κρεμώδη πούδρα Unifiance, ιδανική για κανονικό προς λιπαρό δέρμα, η οποία διαρκεί πολλές ώρες παρέχοντας άριστο αποτέλεσμα, ενώ ενυδατώνει σε βάθος. Διατίθεται σε πέντε αποχρώσεις, θα την βρείτε μόνο στα φαρμακεία και η τιμή της είναι περί τα 20 ευρώ. Παράλληλα, μία νέα πρόταση ήρθε από την ίδια εταιρία πριν μερικές ημέρες, η οποία απευθύνεται σε γυναίκες με ευαισθησία στα μάτια, και αφορά την καινοτόμα μάσκαρα Respectissime Extension (φωτο). Με αυτήν οι βλεφαρίδες γίνονται πιο δυνατές, λείες και δέχονται καλύτερα το χρώμα. Όπως όλες οι μάσκαρα της εταιρίας, έτσι και αυτή ενσωματώνει την τεχνολογία αναπαραγωγής του δακρυϊκού υγρού ώστε να εξασφαλίζεται μέγιστη οφθαλμολογική άνεση στο φιλμ του ματιού. Θα την βρείτε σε όλα τα φαρμακεία και η τιμή της είναι περί τα 17 ευρώ.
Tip: Το δέρμα μας, ειδικά απόψε το βράδυ, πρέπει να είναι ξεκούραστο και καλά ενυδατωμένο προκειμένου να δείχνει ακόμα πιο λαμπερό. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, ένα καλό make up της La Roche-Posay που θα σας παρέχει ματ και λείο αποτέλεσμα, ενώ για λάμψη προτιμήστε ένα beauty powder από τα παρακάτω. Όσο για τις βλεφαρίδες, προτιμήστε απόψε αποκλειστικά μαύρη μάσκαρα που θα δίνει όγκο και δεν θα κολλά τις βλεφαρίδες.

MAC: Βλέμμα ξωτικού και ασύγκριτη λάμψη 

Για ακόμα μία φορά η MAC μας εξέπληξε με την εορταστική συλλογή της που ξεχωρίζει για τα θηλυκά αλλά και ατμοσφαιρικά χρώματα. Επιλέξτε από την δημοφιλή εταιρία τις σκιές σας για απόψε το βράδυ και δημιουργήστε smoky αποτέλεσμα με χρωματιστές ή διαφανείς ιριδίζουσες σκιές. Εμείς σας προτείνουμε την Mineralize Eye Shadow της MAC, η οποία αποτελείται από δύο διαφορετικών αποχρώσεων σκιές σε έξι πρωτότυπους συνδυασμούς που υπόσχονται μεγέθυνση των ματιών, άνεση στην εφαρμογή και λαμπερό, περλέ αποτέλεσμα. Παράλληλα, το πλέον απαραίτητο προϊόν λάμψης τόσο για τα ζυγωματικά όσο και για ολόκληρο το πρόσωπο υπόσχεται να προσφέρει το Mineralize Blush, σε μορφή πούδρας. Εσείς απλά απλώνετε, ανάλογα με την ένταση που θέλετε να δημιουργήσετε, στρώσεις από το διακριτικό, ιριδίζον beauty powder και απολαμβάνετε μετά τέλειο αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας. Οι τιμές των παραπάνω προϊόντων κυμαίνονται από 20 έως 25 ευρώ.
Tip: Το βασικό στοιχείο που πρέπει να χαρακτηρίζει το πρόσωπό σας απόψε είναι η λάμψη. Για να το πετύχετε αυτό στο μέγιστο προτείνουμε πάνω από το κανονικό σας ρουζ να απλώσετε ένα ιριδίζον beauty powder, όπως είναι πρόθυμοι να σας δείξουν οι make up artists της MAC.

Chanel: Ουρί του παραδείσου για μία μοναδική βραδιά 

Την παραδεισένια λάμψη των εξωτικών πουλιών επιχείρησε να αιχμαλωτίσει ο υπεύθυνος δημιουργικού της Chanel Peter Philips και να την μεταφράσει έπειτα σε υπέροχες σκιές και ζουμερά lipsticks με την σφραγίδα του γαλλικού οίκου. Από την φετινή εορταστική σειρά της Chanel ξεχωρίσαμε το σετ σκιών Les 4 Ombres και δη την απόχρωση 15 (Bird of Paradise), την τελική εφαρμογή της οποίας βλέπετε στην φωτογραφία. Παράλληλα, ο Philips προτίμησε, αφού έδωσε αρκετή ένταση στο βλέμμα, να αφήσει τα χείλη διακριτικά λαμπερά με το Aqualumiere Gloss σε τρεις αποχρώσεις, το απαλό ροζ Bonbon, το φωτεινό κοραλί Candy Glow και το ζουμερό Hirondelle σε απόχρωση σάπιου μήλου. Επιλέξτε τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν με την βοήθεια των αισθητικών της Chanel και κλέψτε την παράσταση όσο καμία άλλη. Οι τιμές των προϊόντων κυμαίνονται από 25 έως 35 ευρώ.
Tip: Οι ειδικοί συμβουλεύουν, αν σκοπεύουμε να τονίσουμε πολύ το βλέμμα μας με έντονες αποχρώσεις σε διάφορα χρώματα να προτιμήσουμε ένα λιγότερο έντονο gloss για τα χείλη, το οποίο φυσικά θα ανανεώνουμε τακτικά καθ’όλη την διάρκεια της… ατελείωτης αυτής βραδιάς.

Seventeen: Για μικρές πριγκίπισσες που ξέρουν να ξεχωρίζουν 

Γίνεται το αστέρι της βραδιάς και εντυπωσιάστε τους πάντες με τον αισθησιασμό που θα εκπέμπετε. Η Seventeen προτείνει για την πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου αποχρώσεις για το βλέμμα και τα χείλη σε συνδυασμούς που μαγνητίζουν. Τα looks της Seventeen παραπέμπουν σε ντίβα της δεκαετίας του ’40, σε στάρλετ του ’80 ή σε σέξι σύμβολο της χιλιετίας, για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο γυναίκας. Από τα νέα προϊόντα της εταιρίας επιλέγουμε το Supreme Lipstick No. 185, αφού πρώτα σχεδιάζουμε τα χείλη με το αδιάβροχο Super Smooth Lip Liner No. 16 και έπειτα δημιουργούμε υγρή λάμψη με το ιριδίζον, χρυσαφένιο Wet Lips No. 2 που απλώνουμε στο τέλος. Οι τιμές των προϊόντων, οικονομικότερα από όλα τα υπόλοιπα, κυμαίνονται από 10 έως 20 ευρώ.
Tip: Στο site της εταιρίας, αφού επιλέξετε το γιορτινό look που προτιμάτε, θα δείτε επαγγελματικές συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε το κάθε προϊόν και προτάσεις για πιθανούς συνδυασμούς.

Dior: Μεταλιζέ αποχρώσεις για την σταρ της βραδιάς

Το look απαιτεί κρυστάλλινες αποχρώσεις. Σκιές σε ασημί, ροζ και μοβ που δημιουργούν βλέμμα νεράιδας, ρουζ διακριτικό που αποδίδει την αίσθηση της πορσελάνης, χείλη τρισδιάστατα σε αποχρώσεις του ροζ και του μοβ και τεράστιες βλεφαρίδες που μαγνητίζουν. Το προϊόν που κέντρισε το ενδιαφέρον μας, ωστόσο, είναι το μανό της σειράς, το Dior Vernis Long-Wearing Nail Lacquer, σε μωβ μεταλιζέ απόχρωση. Υιοθετεί την τεχνοτροπία minx, ό,τι πιο σύγχρονο λανσάρετε τον τελευταίο καιρό από τους απανταχού make up artists, η οποία δημιουργεί inox αποτέλεσμα στο νύχι, το οποίο είναι ματ και ταυτόχρονα λαμπερό. Δοκιμάστε το και στις υπόλοιπες αποχρώσεις και συνδυάστε το με το χρώμα του φορέματός σας. Θα σας εντυπωσιάσει. Η τιμή του κυμαίνεται στα 20 ευρώ.
Tip: Το συγκεκριμένο μανό απαιτεί σχετικά κοντά και στρογγυλεμένα νύχια για ακόμα περισσότερη κομψότητα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v