Ρεβεγιόν: 10 φορέματα με λιγότερα από 150 ευρώ

Ρεβεγιόν οικογενειακά ή σε κάποιο φιλικό σπίτι; Παραμονή πρωτοχρονιάς στο μεγαλύτερο club της πόλης ή σε κάποια αίθουσα ξενοδοχείου; Ξεχωρίσαμε δέκα υπέροχα φορέματα για κάθε περίσταση που κοστίζουν μέχρι 150 ευρώ.
Ρεβεγιόν: 10 φορέματα με λιγότερα από 150 ευρώ
της Έλενας Μπούλια

Κάθε χρόνο αυτές τις μέρες σχηματίζονται δύο διαφορετικά στρατόπεδα όσον αφορά τις προτιμήσεις εορτασμού των δύο ρεβεγιόν –Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Οι μεν θέλουν κάτι ήσυχο και οικογενειακό ή δε κάτι glamorous και «δυνατό». Και οι δύο όμως ελπίζουν ότι το ξημέρωμα της επομένης θα τους βρει με ένα γνήσιο χαμόγελο καλοπέρασης στην ξενυχτισμένη τους φατσούλα.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα αξέχαστο ρεβεγιόν είναι βέβαια η συγκέντρωση των αγαπημένων μας προσώπων, ο όμορφος χώρος που θα φιλοξενήσει τον κόσμο, η μουσική του γούστου μας και ενδεχομένως το καλό φαγητό. Όταν, όμως, το σκηνικό θα είναι έτοιμο, απαραίτητη προϋπόθεση γίνεται το ενδυματολογικό μέρος της τόσο ιδιαίτερης αυτής βραδιάς και συγκεκριμένα το φόρεμα –οι κύριοι, άλλωστε, βολεύονται με ένα καλό κοστούμι. Το φόρεμα πρέπει να είναι κομψό, να δείχνει πολυτελές και κυρίως να μας κάνει να νιώθουμε όμορφες.

Στις τελευταίες βόλτες μας στα καταστήματα, ωστόσο, συνειδητοποιήσαμε ότι τελικά δεν είναι τόσο εύκολο να βρει μια γυναίκα ένα ένδυμα που να διαθέτει όλα τα παραπάνω και να είναι ταυτόχρονα και σχετικά προσιτό στην τιμή. Το ψάξαμε, λοιπόν, λίγο παραπάνω. Επισκεφθήκαμε, μεταξύ άλλων, και τα αγαπημένα μας on-line καταστήματα και καταλήξαμε στα δέκα εντυπωσιακότερα φορέματα για ρεβεγιόν μέχρι 150 ευρώ. Λάβετε υπ’όψιν, ωστόσο, πως για να έχετε το φόρεμά σας μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων -αν το αγοράσετε on-line- θα πρέπει να το παραγγείλετε… σήμερα. Μην αργείτε, λοιπόν! Τα ρεβεγιόν πλησιάζουν. Εσείς τι θα φορέσετε;

Gemme Dress από τον οίκο Ted Baker
Δεν γίνεται να μην είστε το επίκεντρο του πάρτι με το συγκεκριμένο, στενό, κομψό φόρεμα με το κολακευτικό ντεκολτέ. Το ρουμπινί του χρώμα είναι ιδανικό για την περίσταση των ρεβεγιόν, αλλά διατίθεται και σε λαμπερό κίτρινο με κόκκινη λεπτή ζώνη που είναι εξίσου χαριτωμένο. Είναι αρκετά κοντό, οπότε προτιμήστε το μόνο αν διαθέτετε καλλίγραμμα πόδια. Το ύφασμά του, στο οποίο έχει προστεθεί πολυεστέρας, το κάνει να δείχνει άκρως βραδινό.
Φορέστε το με ψηλά πέδιλα σε μαύρο ή χάλκινο χρώμα, με διαφανές καλσόν και με εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Μην αφήσετε κάποιο μενταγιόν στον λαιμό σας να κλέψει την παράσταση από το όμορφο τελείωμα του ντεκολτέ.
Θα το βρείτε: Στο κατάστημα του Ted Baker, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, αλλά σας προτείνουμε να το αγοράσετε από το on-line κατάστημα του οίκου, καθώς εδώ θα το βρείτε πολύ φθηνότερα.
Τιμή: 145 ευρώ –χωρίς τα έξοδα μεταφοράς.

Jessamine Corset Dress από τα All Saints
Το αγαπημένο μας. Στράπλες με διογκωμένη λεκάνη, για να καλύπτει τις ατέλειες, πένσιλ τελείωμα στο ύψος του γονάτου για να αναδεικνύει τις γάμπες και μία αφαιρούμενη φαρδιά ζώνη στην μέση για να δημιουργεί τέλειες καμπύλες. Οι σούρες του στο μπροστά μέρος είναι ιδανικές για πιο «γεμάτα» σώματα, ενώ ο φιόγκος της ζώνης στην μέση προσδίδει την απαραίτητη θηλυκότητα. Διατίθεται σε μπλε μαρέν, σοκολατί και μαύρο.
Φορέστε το με ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα ή με ρετρό μαύρο ankle-boot.
Θα το βρείτε: Μόνο στο on-line κατάστημα των All Saints, εδώ.
Τιμή: 135 ευρώ –χωρίς τα έξοδα μεταφοράς.

Luna Frill Dress από τα Monsoon
Ένα ακόμα φόρεμα που μπορεί να καλύψει τέλεια τις ατέλειες και να σας κάνει -ιδιαίτερα αν είστε μελαχρινή- να λάμψετε εκείνο το βράδυ. Με στράπλες μπούστο, στο οποίο καλείστε να προσθέσετε ένα εντυπωσιακό, κοντό κόσμημα με πολύχρωμες πέτρες, και μήκος μέχρι το γόνατο, κολακεύει κάθε σιλουέτα. Το υπέροχο ροζ χρώμα του θα τραβήξει τα βλέμματα το βράδυ του ρεβεγιόν, ενώ το ολομέταξο ύφασμά του προσδίδει πολυτέλεια.
Φορέστε το με διαφανές καλσόν και πολύ ψηλά, χρυσά πέδιλα και προσθέστε ένα ογκώδες κόσμημα στον λαιμό σας με χρυσό και πολύχρωμες πέτρες.
Θα το βρείτε: Στο κατάστημα Monsoon, στο εμπορικό κέντρο The Mall.
Τιμή: 123 ευρώ.

Dilpy Dress από τα Diesel
Σε υπέροχο κυπαρισσί χρώμα, ιδανικό για τις μέρες των γιορτών, το φόρεμα αυτό κολακεύει τις λεπτές σιλουέτες με μικρό στήθος. Είναι όλο ζέρσεϊ με αποτέλεσμα να «χύνεται» κολακευτικά στους γλουτούς, ενώ δένει σφιχτά στην μέση λεπταίνοντάς την. Ταυτόχρονα, με δύο μόνο λεπτές λωρίδες στην πλάτη, την αφήνει σχεδόν γυμνή και σούπερ σέξι. Πέρα από κυπαρισσί, διατίθεται σε μωβ και μαύρο.
Φορέστε το με μονόχρωμο, σκούρο καλσόν και ψηλές γόβες ή καστόρινα angle boots.
Θα το βρείτε: Στα καταστήματα Diesel –δείτε τις διευθύνσεις εδώ, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε και από το on-line κατάστημα της εταιρίας, εδώ.
Τιμή: 100 ευρώ.

T by Alexander Wang
Μαύρο, στενό ζέρσεϊ φόρεμα με σέξι σχέδιο που αφήνει σχεδόν όλη την πλάτη ακάλυπτη. Αναδεικνύει τα καλλίγραμμα σώματα και υπόσχεται να αποτελέσει το νέο αγαπημένο σας μικρό μαύρο φόρεμα (δείτε το μπροστά μέρος του στο Photo Gallery).
Φορέστε το με vinyl κολάν και δερμάτινο τζάκετ για πιο urban look και διαφανές καλσόν και ψηλά, μαύρα πέδιλα για πιο sexy chic εμφάνιση.
Θα το βρείτε: Επειδή το on-line shop του Alexander Wang δεν εκτελεί αποστολές στην Ελλάδα, μπορείτε να το αγοράσετε on-line από το net-a-porter. Εναλλακτικά, δοκιμάστε στα καταστήματα Luisa.
Τιμή: 97,69 ευρώ.

Κορσέ φόρεμα με πιέτες από τα Lipsy
Στο on-line κατάστημα της βρετανικής εταιρίας η ποικιλία σε λεγόμενα party dresses είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Απευθυνόμενο σε πιο νεαρές γυναίκες, το κατάστημα ξεχωρίζει για τα πολύ girlie και σέξι φορέματα, και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για μικροκαμωμένες σιλουέτες με πλούσιο μπούστο. Είναι όλο σιφόν, με πολλές στρώσεις υφάσματος και σατέν επένδυση.
Φορέστε το είτε με μαύρο, οπάκ καλσόν και μαύρες γόβες ή με διχτυωτό καλσόν στο χρώμα του δέρματος, ροζ πέδιλα και λευκές πέρλες στον λαιμό.
Θα το βρείτε: Μόνο στο on-line κατάστημα του Lipsy, εδώ, το οποίο εκτελεί αποστολές και στην Ελλάδα.
Τιμή: 73 ευρώ.

Βραδινό φόρεμα Zara
Λιτό και κομψό, το φόρεμα αυτό κολακεύει τις σιλουέτες με φαρδιά πλάτη και μικρό στήθος. Το ολομέταξο μπούστο του με τα λουλούδια στον ώμο του προσδίδουν ρομαντισμό, ενώ το τελείωμα σε γραμμή πένσιλ κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο λεπτά.
Φορέστε το με καλσόν στο χρώμα του δέρματος και ψηλές γόβες με μαύρες και ροζ λεπτομέρειες. Μην φορέσετε κάποιο κόσμημα στον λαιμό σας γιατί θα κλέψει τις εντυπώσεις από το δέσιμο με τα λουλούδια στον ώμο.
Θα τo βρείτε: Στα περισσότερα καταστήματα της αλυσίδας Zara –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 45,95 ευρώ.

Φόρεμα από την συλλογή Moments των Mango
Ένα μαύρο, τσάρλεστον φόρεμα αποτελεί διαχρονικό ρούχο της γκαρνταρόμπας μας, καθώς δεν βγαίνει ποτέ από την μόδα και μπορεί πάντα να δώσει την λύση όταν ψάχνουμε φόρεμα για πάρτι. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι πρέπει να πληρώσετε μία περιουσία για να το αποκτήσετε. Το συγκεκριμένο φόρεμα από την συλλογή Moments των Mango, με το layering από κρόσσια ταιριάζει σε ψηλόλιγνες σιλουέτες με φαρδιά μέση.
Φορέστε το με μαύρο οπάκ καλσόν και ψηλά, μαύρα, λουστρινένια τακούνια.
Θα το βρείτε: Στα καταστήματα Mango –δείτε τις διευθύνσεις εδώ, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε και από το on-line κατάστημα της εταιρίας, εδώ.
Τιμή: 45 ευρώ.

Ponte Tulip Dress από το Topshop
Από τα πιο κομψά σχέδια της φετινής σεζόν στα φορέματα αυτό που βρήκαμε στο on-line κατάστημα των βρετανικών Topshop. Απευθύνεται αποκλειστικά σε καλλίγραμμες σιλουέτες καθώς είναι πολύ στενό και επιβάλλει μαλλιά μαζεμένα σε κότσο, εξαιτίας του πολύ κλειστού του ντεκολτέ.
Φορέστε το με μαύρο οπάκ καλσόν και μαύρες γόβες ή με καλσόν στο χρώμα του δέρματος και κόκκινες γόβες, για πιο jazz look.
Θα το βρείτε: Μόνο στο on-line κατάστημα του Topshop, εδώ.
Τιμή: 40 ευρώ.

Φόρεμα από την Holiday Collection των Η&Μ
Αν ανήκετε στις γυναίκες που θέλουν καινούργιο φόρεμα για κάθε ρεβεγιόν και δεν σκοπεύετε να πληρώσετε για αυτό μία περιουσία, μόλις βρήκατε τον θησαυρό σας. Τι κι αν η τιμή του είναι μόλις 30 ευρώ; Είναι τόσο περίτεχνα φτιαγμένο, με τα βολάν στο στήθος και στην φούστα που πραγματικά θα κλέψει την παράσταση. Η μαύρη κορδέλα-φιόγκος στην μέση προσδίδει θηλυκότητα, ενώ το πετρόλ χρώμα του είναι ιδιαίτερο και γιορτινό.
Φορέστε το με οπάκ μαύρο φόρεμα και βελούδινες γόβες με φιόγκο.
Θα το βρείτε: Στα καταστήματα H&M –δείτε τις διευθύνσεις εδώ.
Τιμή: 29,95 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v