Τα καλύτερα (και νεώτερα) φθινοπωρινά καλλυντικά

Η ομορφιά ξεκινά από εμάς τις ίδιες και φέτος το φθινόπωρο θέλουμε να είμαστε πιο όμορφες από ποτέ. Επιλέξαμε, λοιπόν, δέκα ολοκαίνουργια καλλυντικά για το πρόσωπο και τα μαλλιά και ετοιμαζόμαστε να ξορκίσουμε τη μουντάδα του φθινοπώρου.
Τα καλύτερα (και νεώτερα) φθινοπωρινά καλλυντικά
Οι φθινοπωρινές μας αγορές ξεκινούν από τα καταστήματα ομορφιάς. Γιατί χωρίς τέλεια μαλλιά και σούπερ λαμπερό πρόσωπο χάνει όλη του τη δόξα ακόμα και το πιο εντυπωσιακό outfit. Κλέψαμε, λοιπόν, τα τελευταία μυστικά «όπλα» των απανταχού makeup artists, αισθητικών και κομμωτών και σας παρουσιάζουμε 10 καινούργια προϊόντα που θα μας χαρίσουν λάμψη και αναζωογόνηση στις μουντές, φθινοπωρινές μέρες που θα ακολουθήσουν.

Πρόσωπο

Retin-A Micro και La Roche-Posay Active C Anti-Wrinkle Dermatologic Treatment

Ισχυρός συνδυασμός ρετινόλης Α που αποδεδειγμένα θεραπεύει την τοπική ακμή και φαρμακευτικών παραγώγων της La Roche-Posay που απαλύνουν το δέρμα και ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου. Χρησιμοποιήστε για έναν περίπου μήνα το GentleWaves (που διαθέτει συστατικά φωτοεναρμόνισης) και δεν θα αναγνωρίζετε το δέρμα σας. Θα το βρείτε στα μεγάλα φαρμακεία. Περισσότερες πληροφορίες στο site της La Roche-Posay.
Τιμή: 60 ευρώ το Retin-A Micro και 28 ευρώ το Active C.

Bobbi Brown Extra Soothing Balm
Ένα «πολυμήχανο» βάλσαμο σε κρεμώδη υφή ιδανικό για ξηρά δέρματα, που μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί στα μάγουλα και τα φρύδια, για να προσδώσει φρεσκάδα και λάμψη. Ανακουφίζει και ενυδατώνει το δέρμα κατά το μακιγιάζ, χωρίς όμως να το αφήνει πολύ λιπαρό. Οι μακιγιέζ που… γνωρίζουν, μάλιστα, το χρησιμοποιούν σε όλο το πρόσωπο αλλά και στα χείλια. Θα το βρείτε στο κατάστημα Aroma (Σολωμού 3, Ψυχικό, τηλ. 210 6727450) και στο Attica.
Τιμή: 55 ευρώ

Mac Blushcreme in Posey
Για απόλυτα φυσικό χρώμα στο πρόσωπο, οι νεώτεροι makeup artists του εξωτερικού χρησιμοποιούν αυτή την εύχρηστη κρεμώδη πούδρα, την οποία απλώνουν με τα δάχτυλα στα ζυγωματικά και τα μάγουλα, μόνη της ή πάνω από το foundation. Με το φρέσκο, ροζέ χρώμα της δημιουργεί ένα δροσερό look, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί και στα χείλη. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Mac –για τις ακριβείς διευθύνσεις επισκεφθείτε το site της εταιρίας.
Τιμή: 18 ευρώ

Beautyblender
Τι είναι αυτό; Και εμείς ακριβώς αυτή την απορία είχαμε. Λοιπόν, πρόκειται ουσιαστικά για ένα σφουγγαράκι-applicator, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για τον καθαρισμό του προσώπου μαζί με το ειδικό σαπούνι ή για να απλωθεί τέλεια -επαγγελματικά για την ακρίβεια- το make up στο πρόσωπο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της εταιρίας Beautyblender. Θα το βρείτε στο Κομμωτήριο Βαγγέλης Χατζής, Κηφισίας 196, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6747011.
Τιμή: 35 ευρώ το σαπούνι και 15 ευρώ το σφουγγαράκι.

Chanel Quadra Eye Shadow in Smoky Eye
To smoky eye look είναι και φέτος της μόδας στο μακιγιάζ και ο ιδανικότερος τρόπος να το πετύχετε είναι με την τετράδα σκιών της Chanel που συν τις άλλοις δίνει ένα τόνο shimmering (λάμψης δηλαδή) στο βλέμμα. Η παλέτα, μάλιστα, είναι αρκετά μικρή, ώστε να μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας. Θα την βρείτε σε όλα τα καταστήματα ομορφιάς.
Τιμή: 56 ευρώ

Μαλλιά

Redken Rough Clay 20 Matte Texturizer
Εύπλαστος πηλός για τέλειο styling που σου επιτρέπει να δουλέψεις με ευκολία στο μαλλί και χαρίζει δυνατό κράτημα που κρατάει όλη μέρα. Θα το βρείτε στα περισσότερα κομμωτήρια. Περισσότερες πληροφορίες στο site της Redken.
Τιμή: 10 ευρώ

Shu Uemura Shape Paste
Ένα ακόμα εκπληκτικό προϊόν για το styling των μαλλιών σε μορφή πάστας, που έχει μαγέψει όλους τους up-to-date κομμωτές. Χαρίζει τέλειο κράτημα χωρίς να κάνει τα μαλλιά να δείχνουν ούτε θολά ούτε υπερβολικά λαμπερά, ενώ δένει τέλεια με άλλα προϊόντα για να δημιουργήσει μπούκλες με ιδανική υφή. Θα το βρείτε στα Beautyworks (Παπαδιαμάντη 10, Κηφισιά, τηλ. 210 8089070 και Εμπορικό Κέντρο Πύλη, Καψάλη και Νεοφύτου Δούκα, Κολωνάκι, τηλ. 210 722551).
Τιμή: 20 ευρώ.

Klorane Extra Gentle Dry Shampoo με εκχύλισμα βρώμης
Πρόκειται για ένα ξηρό σαμπουάν που αναζωογονεί και δίνει λάμψη στα λιπαρά, άτονα (και κατά προτίμηση ξανθά) μαλλιά. Είναι εύκολο στη χρήση γιατί δεν χρειάζεται καν να λούσετε τα μαλλιά σας μ’αυτό. Απλά ψεκάζετε σε στεγνά μαλλιά, χτενίζετε και είστε έτοιμες! Θα το βρείτε στα καταστήματα Sephora.
Τιμή: 18 ευρώ

Και άλλα…

Nars Nail Polish in Chinatown

Αν αναζητάτε το τέλειο κόκκινο χρώμα για τα νύχια σας, χωρίς να είναι πολύ μπλε ή πολύ πορτοκαλί, θα το βρείτε σίγουρα στην εταιρία Nars. Πρόκειται για τα εντυπωσιακότερα και σταθερότερα μανό που προτιμούν οι περισσότερες celebrities. Θα τα βρείτε στα καταστήματα Body ‘N Soul (Ομήρου 11, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6774 554, Φοίβης 17, Γλυφάδα, τηλ. 210 8945 737 και Ηροδότου 23, Κολωνάκι, τηλ. 210 72 22 424).
Τιμή: 11 ευρώ

Republic of Tea Blueberry Green Tea Superfruit Tea
Όταν πρόκειται για τσάι, ο ειδικός είναι η Republic of Tea. Και αν κατά τύχη σας αρέσουν και τα βατόμουρα, μόλις βρήκατε το νέκταρ σας. Δεν φαντάζεστε τα οφέλη που χαρίζουν στην υγεία αυτά τα μικρά φακελάκια τσαγιού, οι ανθοκυανίνες σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C του φρούτου δρουν στην καταπολέμηση των φλεγμονών στο δέρμα και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούν ρυτίδες. Μεγάλο συν: Το πράσινο τσάι είναι και λιποδιαλυτικό. Μεγάλο μείον: Στην Ελλάδα μπορείτε να τα παραγγείλετε μόνο ηλεκτρονικά στο www.republicoftea.com και να σας αποσταλούν (με κάποια επιπλέον έξοδα) σε μερικές μέρες. Δοκιμάστε και άλλες γεύσεις και θα εκπλαγείτε!
Τιμή: 6,50 ευρώ η συσκευασία των 50 φακέλων τσαγιού.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v