Ανδρικά καλλυντικά: 7 ασπίδες προστασίας για το δέρμα σας

Ο ήλιος και η αποπνικτική ατμόσφαιρα του καλοκαιριού ταλαιπωρούν μέρα με την μέρα ολοένα και περισσότερο τόσο τη γυναικεία όσο και την ανδρική επιδερμίδα. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον πέφτει στους άνδρες που έχουν τουλάχιστον επτά "όπλα" για να προστατέψουν και να βελτιώσουν το δέρμα τους.
Ανδρικά καλλυντικά: 7 ασπίδες προστασίας για το δέρμα σας
Κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να προσέχει την επιδερμίδα του. Έχοντας αυτό κατά νου, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε 7 νέα προϊόντα της ελληνικής αγοράς που θα ενυδατώσουν, θα τονώσουν και θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σας. Αφήστε, λοιπόν, τα αποδοκιμαστικά σχόλια τύπου "οι πραγματικοί άνδρες δεν βάζουν κρέμες" στην άκρη, αφεθείτε στις συμβουλές των ειδικών που υπόσχονται να κάνουν το δέρμα σας πολύ πιο λαμπερό, καθαρό και σφρηγιλό και... δοκιμάστε τα! Μπορεί και να σας αρέσει...
 
Lancome For Men Relax Mask
Ίσως η ιδέα του να κυκλοφορείτε στο σπίτι με μάσκα προσώπου να σας φαίνεται περίεργη, αλλά αξίζει τον κόπο. Η χαλαρωτική και ενυδατική αυτή μάσκα εξαφανίζει τα σημάδια κούρασης και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. Ενυδατώνει και απαλύνει το πρόσωπό σας, χαρίζοντας μία λαμπερή και υγιή εμφάνιση. Απαραίτητο βοήθημα για το ταλαιπωρημένο και ξηρό δέρμα.



Biotherm Age Fitness Homme
Νέα επανορθωτική κρέμα σε μορφή τζέλ με ιδιαίτερα απαλή υφή που απλώνεται εύκολα και απορροφάται σχεδόν αμέσως από το δέρμα. Θα σας προστατέψει αποτελεσματικά από τους εξωτερικούς παράγοντες που ταλαιπωρούν την επιδερμίδα σας και θα την επανορθώσει,αναζωογονώντας την άμεσα. Απαλύνει τις λεπτές γραμμές, κάνοντας το δέρμα σας να δείχνει νεότερο μέρα με την μέρα.



CK Eternity (Man) After Shave
Λανσαρίστηκε πρώτη φορά το 1989. Με έντονα αρώματα από γιασεμί, λεβάντα και κεχριμπάρι,αναμεμειγμένα με βότανα και μπαχαρικά διακρίνεται για τον αισθησιασμό και τον έντονα αρρενωπό του χαρακτήρα. Τονώνει την επιδερμίδα μετά το ξύρισμα αφήνοντας άρωμα που διαρκεί.




Aramis Lab SeriesTrifecta Triple Effect
Η Aramis μας παρουσιάζει μια νέα ελαφριά ενυδατική κρέμα, που χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για να ρυθμίσει τη λιπαρότητα του δέρματος. Ελαττώνει το μέγεθος των πόρων και ενυδατώνει, χαρίζοντας μία υγιή και νεανική όψη. Απαλύνει το δέρμα για πιο άνετο και λείο ξύρισμα.

Phyto Phytophanere για μαλλιά & νύχια
Αντισταθμίζει και εξισορροπεί τις τροφικές ελλείψεις, χαρίζοντας την απαραίτητη τροφή για την υγεία των μαλλιών και των νυχιών σας. Περιέχει μαγιά μπύρας (πλούσια σε βιταμίνη Β2, Β5, Β6, Β8), λάδι borage (με ουσιώδη λιπαρά οξέα), βιταμίνη Α (προστατεύει την επιδερμίδα), βιταμίνη C (αντιοξειδωτική δράση), βιταμίνη Ε (καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση). Τέλος, ενισχύει την κούρα κατά της τριχόπτωσης, σε πρακτική συσκευασία (1 φιαλίδιο φροντίδας 2 μηνών), και εξασφαλίζει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.


Clinique Skin Supplies For Men: Face Scrub 100ml

Απολέπιση. Άγνωστη λέξη ή όχι για εσάς, σίγουρα την χρειάζεστε. Το Face Scrub της Clinique aνανεώνει και απαλύνει την επιδερμίδα, απομακρύνωντας τα νεκρά κύταρρα και την λιπαρότητα. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνει το ξύρισμα ελλατώνοντας το ποσοστό των τριχών που αναπτύσσονται προς τα μέσα.



Dolce & Gabbana By For Men After Shave Balm

Ενυδατική κρέμα για μετά το ξύρισμα από τη σειρά περιποίησης του αρώματος Dolce & Gabbana By For Men με ιδιαίτερο άρωμα και εγγυημένη απαλότητα για το ταλαιπωρημένο από το ξύρισμα δέρμα σας. Περιποιείται το δέρμα αφήνοντας μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας. Το άρωμά του είναι διακριτικό και συνάμα ιδιαίτερο.




Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v