10 κρέμες χεριών για περιποίηση και ανάπλαση

Δείτε δέκα οικονομικές και άκρως αποτελεσματικές κρέμες για να δώσετε στα χέρια σας την περιποίηση και την ενυδάτωση που τόσο έχουν ανάγκη.
10 κρέμες χεριών για περιποίηση και ανάπλαση

Το συχνό πλύσιμο ταλαιπωρεί και καταστρέφει με τον καιρό την επιδερμίδα των χεριών μας. Η λύση είναι, μεταξύ άλλων που θα δείτε εδώ, η χρήση μιας καλής ενυδατικής κρέμας περιποίησης και ανάπλασης. 

Δείτε παρακάτω δέκα κορυφαίες επιλογές της αγοράς σε πολύ καλές τιμές.

Cera di Cupra Plus Hand Cream

Τιμή: 1,27€  



Περιέχει φυσικό κερί μελισσών για προστασία του δέρματος από τα σημάδια γήρανσης και γλυκερίνη και αλαντοΐνη με μαλακτική και επουλωτική δράση.

Neutrogena Scented Hand Cream

Τιμή: 2,90€

Με 40% γλυκερίνη βελτιώνει αισθητά την εμφάνιση και την αίσθηση του δέρματος, δημιουργώντας ένας προστατευτικό φιλμ ενυδάτωσης.

Neutrogena Instant Repairing Hand Cream With Shea Butter & Beeswax

Τιμή: 3,80€ 



Χάρη στην εξαιρετικά απαλή σύνθεσή της με βούτυρο καριτέ και κερί μέλισσας, προσφέρει εντατική φροντίδα και ανακούφιση της επιδερμίδας για 24 ώρες.

Bepanthol Κρέμα Χεριών 

Τιμή: 4€

Περιέχει προβιταμίνη Β5  (πανθενόλη), η οποία μετατρέπεται στο δέρμα σε βιταμίνη Β5 και το ενυδατώνει αποτελεσματικά.

Sostar Επανορθωτική Κρέμα Χεριών με Γάλα Γαϊδούρας

Τιμή: 3,88€

Χάρη στην πλούσια σύνθεση της σε βιολογικό γάλα γαϊδούρας, αλόης και shea butter, ενυδατώνει ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα χέρια χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

Eubos Sensitive Hand Repair & Care

Τιμή: 3,71€



Περιέχει, μεταξύ άλλων, τον παράγοντα Hygro-Derm με αμινοξέα, ουρία και γλυκερίνη, που βελτιώνει και σταθεροποιεί παρατεταμένα το περιεχόμενο υγρασίας του δέρματος.

CeraVe Reparative Hand Cream

Τιμή: 3,89€

Επανορθωτική κρέμα χεριών που ανακουφίζει την ξηρότητα και βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού, με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ.

Apivita Handcare Ενυδατική Κρέμα Χεριών με Γιασεμί & Λευκό Τσάι

Τιμή: 2,40€ 

Βραβευμένη με Prix de Beauté 2012 κρέμα, που διατηρεί τη φυσική υγρασία και ενυδατώνει τα χέρια και τα νύχια, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και αρωματισμένη με νότες γιασεμιού.

Korres Olive Κρέμα Χεριών με Άνθη Ελιάς

Τιμή: 4,45€  

Μη-λιπαρή κρέμα χεριών με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς, με καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση.

Medisei Panthenol Extra Hand Cream Urea 5%

Τιμή: 3€

Περιέχει 5% Πανθενόλη και είναι ενισχυμένη με 5% Ουρία. Η συνδυασμένη δράση αυτών των συστατικών ενυδατώνει έντονα τα ταλαιπωρημένα και σκασμένα χέρια και επιταχύνει την ανάπλαση τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v