Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWfashion

Καλοκαιρινές προτάσεις από το brand Detailors

Καλοκαιρινές προτάσεις από το brand Detailors

Μπλούζες, κολάν, φορέματα, κιμονό, αέρινα υφάσματα, μονοχρωμίες και έντονα εξωτικά prints προτείνει για το καλοκαίρι το brand Detailors, που ειδικεύεται στις tailor-made δημιουργίες και προσφέρει μια πλήρη σειρά από γυναικεία ρούχα, μαγιό και beachwear. Ρούχα που φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ, συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα, χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων και έχουν τέλεια εφαρμογή!

Princess Purple Lines - Dark and light purple print bikiniBeige and black flowers pattern silk touch kimono Blue cape silk touch blouse Tiger shine - Black silk touch blouse


Black crepe de chine dress - Bronze shoulder 

Περισσότερα εδώ: Detailors


"Στα σημαντικά ζητήματα της ζωής είμαστε πάντα μόνοι."

Henri Frederic Amiel, 1821-1881, Ελβετός συγγραφέας

  • 1830 — Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας, πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
    1878 — Ο ελληνικός στρατός εισβάλλει στην Θεσσαλία.
    1924 — Φεύγει από τη ζωή ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντιμίρ Λένιν.

© 2002-2020 MEDIA2DAY