Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWfashion

Τα top γυαλιά ηλίου της σεζόν

Τα top γυαλιά ηλίου της σεζόν

Ένα από τα πιο αγαπημένα και απαραίτητα αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες, τα γυαλιά ηλίου προσδίδουν στο στυλ και ταυτόχρονα προστατεύουν τα μάτια μας.

Το savoir-faire του Cartier ζωντανεύει στη νέα συλλογή γυαλιών με ισορροπία υλικών και λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την κληρονομιά του οίκου, που συνδυάζουν τη διαχρονική κομψότητα και το σύγχρονο σχεδιασμό.

BOTTEGA VENETA
Η ένταση μεταξύ παράδοσης και νεωτερικότητας, εξελίσσοντας τα βασικά χαρακτηριστικά του οίκου, είναι εμφανής στη νέα Συλλογή γυαλιών

 

 

Το όραμα του Οίκου SAINT LAURENT για διαχρονική κομψότητα, εμπνέει και τη νέα συλλογή, παίζοντας με στιλάτα σχήματα και φωτεινές ύλες. Τα εμβληματικά μοντέλα του οίκου επανασχεδιάζονται, προσθέτοντας στα κλασσικά σχέδια ενιαία μάσκα φακού, με λεπτούς βραχίονες και κοκάλινα ακροβραχιόνια με το λογότυπο του brand.

 

Η συλλογή Montblanc Eyewear συνδυάζει την προηγμένη δεξιοτεχνία με εκλεπτυσμένο στιλ σε μια ολοκληρωμένη γκάμα γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως, που αναδεικνύουν τους αισθητικούς κώδικες του Oίκου με σύγχρονες πινελιές.

 

Οι συλλογές διανέμονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών. 


SPONSORED LINKS

"Η ελευθερία ακόμα υπάρχει Απλά πρέπει να πληρώσεις το τίμημα."

Henry de Montherlant, Γάλλος συγγραφέας

  • 1796 - Ο Ναπολέων Α΄ παντρεύεται την Ιωσηφίνα ντε Μπωαρναί.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2