Πώς αντιλαμβάνεται κάθε ζώδιο την αγάπη

Τι χρειάζεται το κάθε ζώδιο για να νιώσει ότι το αγαπούν;

Κριός
Εξωστρεφής. Διαχυτικός. Φωνακλάς. Αλλέγρος τύπος είσαι Κριέ, έχεις ανάγκη από κάθε είδους έκφραση αγάπης. Αυτό όμως που σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι αγαπητός και ξεχωριστός, είναι μία ερωτική εξομολόγηση κάθε τόσο. Ο κόσμος βλέπει ότι έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλλά μια στο τόσο, θέλεις την επιβεβαίωσή του.

Ταύρος
Μην παρεξηγηθείς Ταύρε, αλλά αυτό που σε κάνει να νιώθεις ότι σε αγαπούν είναι τα δώρα. Από ένα κόσμημα μέχρι μία φωτογραφία με μία αφιέρωση από πίσω. Δεν σε ενδιαφέρει το κόστος, θέλεις απλώς να υπάρχει σκέψη και συναίσθημα.

Δίδυμοι
Εσύ Δίδυμε δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος σε αγαπάει αν δεν νιώθεις το άγγιγμά του. Είσαι έξυπνος και επειδή αλλάζεις εύκολα διάθεση, έχεις τρομερή ενσυναίσθηση. Τα λόγια, τα δώρα και οι χειρονομίες δεν σου λένε τίποτα. Θέλεις να σε αγγίζουν για να καταλάβεις αν πραγματικά σ’ αγαπούν. Ένα χάδι ή μία αγκαλιά και τότε επιβεβαιώνεσαι.

Καρκίνος
Παρ’ ότι ρομαντικός, Καρκίνε είσαι και λιγουλάκι εγωκεντρικός. Καταλαβαίνεις ότι σ’ αγαπούν όταν κάνουν τις ίδιες παραχωρήσεις με εσένα. Πιο συγκεκριμένα, θέλεις να νιώθεις ότι είσαι προτεραιότητα, όπως δείχνεις και στο ταίρι σου ότι είναι. Θέλεις χρόνο, όχι για να σκεφτείς: τον χρόνο του συντρόφου σου.

Λέων
Ενώ λάμπεις και τραβάς τα βλέμματα πάνω σου, μέσα σου είσαι ανασφαλής. Στην πραγματικότητα είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που περηφανεύεται (ή και το αντίθετο) για να επιβεβαιωθεί από τον περίγυρό του. Νιώθεις ότι σε αγαπούν, όταν σου λένε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Με ειλικρίνεια πάντα.

Παρθένος
Η ιδιοσυγκρασία σου είναι αρκετά κοντά σε αυτή του Καρκίνου, αλλά είσαι ανοιχτός και σε διαφορετικές χειρονομίες. Καταλαβαίνεις ότι σε αγαπούν όταν σου δίνουν ένα χεράκι βοήθειας την ώρα που το χρειάζεσαι, χωρίς να το ζητήσεις. Πιστεύεις ότι εκεί είναι η πραγματική πρόκληση, όταν σε αγαπούν ενώ δεν είσαι και στα καλύτερά σου.

Ζυγός
Ο μόνος τρόπος να σου υπενθυμίσει κάποιος ότι σε αγαπάει είναι τα δώρα και η ζήλια. Είσαι λίγο περίεργος στα ερωτικά ζητήματα. Επειδή είσαι αρκετά διπλωμάτης θέλεις οι εκφράσεις αγάπης να είναι ακραία ξεκάθαρες. Γι’ αυτό και θέλεις δωράκια και ζηλίτσες.

Σκορπιός
Ένας λόγος που σε παρεξηγούν Σκορπιέ είναι επειδή είσαι παθιάρικο ζώδιο. Ωστόσο, αυτό που δεν καταλαβαίνουν τα υπόλοιπα ζώδια είναι ότι σε κυριεύει το πάθος μόνο με τους ανθρώπους που είσαι ερωτευμένος. Και αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να σε πείσουν ότι σε αγαπούν, μία ερωτική πράξη στην οποία θα επικοινωνήσουν ακόμη και τα τσάκρα σας.

Τοξότης
Τα χάδια, τα ερωτόλογα και όλα αυτά που αρέσουν στους άλλους, για εσένα είναι το αλάτι. Το ψωμί είναι όταν προσπαθούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί σου. Τότε θα καταλάβεις ότι κάποιος σε αγαπάει, όταν έρθει να σε κλέψει, σε πάει για σουβλάκια και μετά σε μία έκθεση του μουσείου Μπενάκη.

Αιγόκερως
Θα νιώσεις ότι σε αγαπούν πραγματικά, μόνο αφού σου το αποδείξουν 47.000 φορές με 536 διαφορετικούς τρόπους. Η λέξη κλειδί εδώ είναι: υπομονή. Καταλαβαίνεις ότι σε αγαπούν, όταν δείχνουν υπομονή και σε ανέχονται ακόμη και στις πιο “ντίβα” στιγμές σου.

Υδροχόος
Αναμφισβήτητα είσαι σε γενικές γραμμές αρκετά πολυάσχολος. Ακόμη και τις ώρες που χαλαρώνεις σπίτι σου κάτι θα προκύψει. Το ξέρει ο περίγυρος σου αυτό, αφού όποτε σε βλέπει κάτι κάνεις παράλληλα σχετικό με τη δουλειά σου ή τα χόμπι σου. Αντιλαμβάνεσαι ότι σε αγαπούν όταν σου πλένουν τα πιάτα ή σου βάζουν μια σκούπα, για να μην έχεις και αυτό στο κεφάλι σου.

Ιχθείς
Όσο κι αν φαίνεται παράξενο για εσένα Ιχθύ, μπορεί να είσαι ρομαντικός, αλλά είσαι άτομο που χρειάζεται τον χώρο του. Για να αντιληφθείς ότι σε αγαπούν θέλεις από τη μία να σου κάνουν μία τεράστια, γουντιαλενική χειρονομία αγάπης. Από την άλλη όμως θέλεις να σου δίνουν τον χώρο σου χωρίς να το ζητάς - έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι τόσο σκληρό.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v