Τα ζώδια που γίνονται θυσία για το διάβασμα

Κάποια ζώδια αγαπούν τα ταξίδια, κάποια το φλερτ και κάποια άλλα αγαπούν το διάβασμα. Γούστα είναι αυτά.

Η αστρολογία έχει βρει περίτεχνους τρόπους να προβλέψει πολλές πτυχές στη συμπεριφορά του κάθε ζωδίου- ακόμη και του τι είδους μαθητές είναι. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι η αστρολογία μπορεί να κατατάξει τα ζώδια ανάλογα με το πόσο διαβαστερά είναι. Κάποια ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν καθηγητές ή να αφιερώσουν τη ζωή τους στην έρευνα και δεν θα μείνουν στο μεταπτυχιακό, αλλά θα συνεχίσουν σε διδακτορικό. Σίγουρα πάντως με κάποια από αυτά τα ζώδια δεν θα εκπλαγείτε.

Παρθένος
Σκέψου τον Παρθένο, σαν αυτόν τον μαθητή που ήταν πάντα εκνευριστικά οργανωτικός, αλλά ποτέ άριστος. Προφανώς και ένα τέτοιο ζώδιο αφιερώνει τη ζωή του στη μάθηση. Τώρα που μεγάλωσε, επικεντρώνεται σε έναν τομέα που του αρέσει, μέχρι να τον ξεψειρίσει. Πολύ πιθανό να βρεθεί διδακτορικός σε ένα πανεπιστήμιο ή να τον συναντήσεις σε κάποια σχολή ως επίκουρο πια.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως ξεκίνησε την καριέρα του ως βαθμοθήρας στο σχολείο. Δεν έχει σημασία πώς έπαιρνε τους βαθμούς, αρκεί να τους πάρει. Μεγαλώνοντας, συνειδητοποίησε ότι η μελέτη τον βοηθάει στο επάγγελμα του ώστε να εξελιχθεί και να πάρει προαγωγή, με αποτέλεσμα να δει το διάβασμα πιο σοβαρά. Με λογοτεχνικά δεν ασχολείται, είναι χάσιμο χρόνου.

Σκορπιός
Δεν συναντάς συχνά Σκορπιό φιλομαθή γιατί κατά βάση σπανίζουν. Αν όμως το πάθος του Σκορπιού είναι η φιλοσοφία, θα ξεσκίσει όλα τα φιλοσοφικά ρεύματα (θα καώ στην κόλαση γι αυτό το άρθρο), θα βλέπει ό,τι βίντεο υπάρχει και θα γράψει πιθανότατα και κάτι δικό του. Δεν χρειάζονται ώθηση, θέλουν απλώς να περιτριγυρίζονται από καλύτερους τους, για να τους ανταγωνίζονται και να τους ξεπερνούν.

Κριός
Ο Κριός είναι αυτός ο μαθητής από το σχολείο που ήταν πραγματικά άριστος σε όλα τα μαθήματα. Το ταλέντο του; Η αποστήθιση και κατανόηση. Στην πορεία, είναι αυτός που συναντάς στις μαζώξεις και αποφεύγεις να ρωτήσεις τα νέα του. Αν τον ρωτήσεις θα σου αραδιάσει τρία μεταπτυχιακά ένα διδακτορικό, δύο κερδισμένα ΕΣΠΑ και τρεις υποτροφίες που δεν πρόλαβε να πάει, ρε γαμώτο.

Ταύρος
Στο σχολείο ο Ταύρος ήταν αυτός που απορούσες πώς έπαιρνε καλούς βαθμούς και ταυτόχρονα ήταν τόσο άνετος με τις εξόδους. Λόγω των ηγετικών του ικανοτήτων και της αυτοπεποίθησης του, σήμερα τον συναντάς σε έναν άσχετο με τις γνώσεις του κλάδο να διαπρέπει εξίσου και παράλληλα να μαθαίνει σανσκριτικά. Στη περίπτωση που επιλέγει αντί για την έρευνα, να γίνει καθηγητής, είναι ξεκάθαρα αυτός που γεμίζει τα αμφιθέατρα λόγω συμπάθειας προς το πρόσωπο του.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v