Τα ζώδια που –μάλλον- θα μείνουν για πάντα μαζί

Κάποια ζώδια ταιριάζουν τόσο πολύ που είναι σχεδόν απίθανο να χωρίσουν.
 


Κριός και Ιχθείς
Ενώ το ταίρι του Κριού με τον Ιχθύ δεν είναι πολύ δημοφιλές στους αστρολογικούς κύκλους, αν κολλήσουν, ξέχνα τους.
Ο Κριός είναι δυναμικός, σκληρός και ενθουσιώδης. Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος, περίπλοκος και διαισθητικός.
Αν, λοιπόν αυτές οι δύο προσωπικότητες συναντηθούν και γίνουν ζευγάρι, μπορεί να γεμίσει ο ένας τα κενά του άλλου, σαν δύο κομμάτια παζλ.
Ο Ιχθύς χρειάζεται κάποιον σταθερό συναισθηματικά (έναν φυσιολογικό δηλαδή) άνθρωπο για να του θυμίζει τη ρεαλιστική πλευρά της ζωής. Ο Κριός χρειάζεται κάποιον να του θυμίζει τις μικρές χαρές της ζωής.
Η χημεία των δύο αυτών ζωδίων είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Κριός θα έχει τον Ιχθύ κορώνα στο κεφάλι του – ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο Ιχθύς από το σύντροφό του. Από την άλλη, ο Ιχθύς θα υπενθυμίζει στον Κριό να κοιτάξει το ηλιοβασίλεμα ή να μυρίσει τη βροχή.

Λέων και Ζυγός
Λοιπόν, έχουμε τον Λέοντα που είναι κοινωνικός, λάμπει και λατρεύει να του δίνουν προσοχή. Από την άλλη έχουμε τον Ζυγό που είναι κομψός, φιλικός και κοινωνικός. Αν αυτοί οι δύο ζευγαρώσουν, είναι χάρμα οφθαλμών.
Αρχικά μπορεί να συζητάνε για πάντα, για τα πάντα.




Έχουν πάρα πολλά κοινά, μαζί θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερες δημόσιες σχέσεις και από τον Ψινάκη. Ταιριάζουν οι προσωπικότητες τους, απλά.
Ο Λεοντας εκτιμά την ευγένεια του Ζυγού και το γεγονός ότι είναι πρόσχαρος. Ο Ζυγός προσηλώνεται στην εκθαμβωτική λάμψη του Λέοντα.
Ένα ζευγάρι που θα ανταλλάζει συνεχώς κομπλιμέντα.

Παρθένος και Υδροχόος
Ο Παρθένος είναι παρατηρητικός και εργατικός. Ο Υδροχόος είναι το αντίθετο θα έλεγε κανείς, προοδευτικός αλλά συνάμα αυθεντικός. Ωστόσο, όταν είναι μαζί, ο ένας εμπνέει τον άλλο να σκεφτεί ριζοσπαστικά για τα δεδομένα του.
Όταν περνούν χρόνο μαζί, γίνονται σφουγγάρια γνώσης. Παρακολουθούν ντοκιμαντέρ, επιμορφωτικές εκπομπές και συζητούν τα φιλοσοφικά θέματα που τους ενδιαφέρουν.
Το καλό μεταξύ τους, είναι ότι ξέρουν τι ακριβώς να πουν για να μη βαρεθεί ο άλλος, αλλά για να μην βαρεθούν και οι ίδιοι. Και δεν ξεμένουν ποτέ από θέματα.
Αλληλοθαυμάζονται και αυτός είναι ο λόγος που θα μείνουν για αρκετό καιρό μαζί, αν όχι για πάντα.

Δίδυμοι και Τοξότης
Εδώ συμβαίνει το εξής: Αλληλοκατανόηση. Καταλαβαίνει ο ένας την ανάγκη του άλλου για χώρο και χρόνο, με μία μόνο ματιά. Και τα δύο ζώδια έχουν ελεύθερη και περιπετειώδη φύση, με αποτέλεσμα να μη βαριούνται ποτέ.
Όταν αυτοί οι δύο αρχίζουν να βγαίνουν ραντεβού –πιθανότατα στα πιο περίεργα μέρη που θα έχεις ακούσει- ξεκινάει ένα ταξίδι με προορισμό τις εμπειρίες και την ανακάλυψη ο ένας του άλλου.
H συμβατότητα μεταξύ τους είναι τόσο δυνατή, που μπορεί να μη χωρίσουν ποτέ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v