ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Γιατί είναι “ζόρικο” το κάθε ζώδιο

Όλοι έχουν τη σκληροτράχηλη πλευρά τους, ακόμα και τα ονειροπόλα ψαράκια.

Γιατί είναι “ζόρικο” το κάθε ζώδιο


Κριός
Είσαι ατρόμητος. Υψώνεις ανάστημα σε κάθε πρόβλημα που σου παρουσιάζεται. Κυνηγάς τους στόχους σου και κάποιες φορές δεν θα διστάσεις ακόμη και να ρεζιλευτείς γι’ αυτό. Κριέ, θα σε θαυμάζουμε πάντα για την ικανότητα σου να κοιτάς το φόβο κατάμουτρα και να τον αντιμετωπίζεις.

Ταύρος
Πρέπει να είσαι πολύ ζόρικο ζώδιο με τέτοια υπομονή. Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που θα μουλαρώσουν για να πετύχουν έναν μακροχρόνιο στόχο. Για την ακρίβεια, το γεγονός ότι είναι μακροχρόνιος ο στόχος, σε εξιτάρει τη στιγμή που κάποιον άλλο τον πελαγώνει.

Δίδυμοι
Το χαρακτηριστικό σου που φτάνει σε ζόρικο επίπεδο είναι η περιέργειά σου. Έχεις την περιέργεια να μάθεις τα πάντα. Γι’ αυτό ακριβώς δεν σε πειράζει να κάνεις λάθη-γιατί ξέρεις ότι κάπου θα σε οδηγήσουν. Αν ήσουν εγκληματίας θα ήσουν χάκερ – ακριβώς επειδή θέλει τόσο ψάξιμο.

Καρκίνος
Είσαι ανιδιοτελής, φροντίζεις τους ανθρώπους, έχεις καρδιά που τους χωράει όλους. Είσαι μια ζωγραφιά. Ταυτόχρονα, δε διστάζεις να παραδεχτείς ότι είσαι τέτοιος. Και πίστεψε μας, θα σε θαυμάζουμε πάντα για το θάρρος σου να μη φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε ένα κόσμο που αρνείται να το κάνει.

Λέων
Ο πιο ζόρικος των ζόρικων. Είσαι από τα πιο δυνατά ζώδια και έχεις πολλά ζόρικα χαρακτηριστικά. Δε φοβάσαι να στηρίξεις τα πιστεύω σου, δε φοβάσαι να εκφράσεις ανοιχτά την άποψή σου, όποιες και αν είναι οι επιπτώσεις. Μπορείς να μετατρέψεις σε κάτι θετικό, κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται στο δρόμο σου. Αυτό σου το χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με το ότι είσαι ρεαλιστής σε κάνουν ένα από τα πιο ζόρικα ζώδια.

Παρθένος
Εσύ Παρθένε, μοιάζεις λίγο με τον Ταύρο εδώ. Δε φοβάσαι να θέσεις στόχους που μπορούν να επιτευχθούν μακροχρόνια, αλλά το κάνεις με τον τρόπο σου. Έχεις ένα πλάνο διαχείρισης κινδύνου για κάθε εμπόδιο που σου παρουσιαστεί και έχεις μελετήσει για κάθε τροπή που μπορεί να πάρουν οι στόχοι σου. Ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις ακόμη και τα προβλήματα που ίσως και να έρθουν, γι’ αυτό είσαι ζόρικος.

Ζυγός
Είσαι ζόρικος όταν πρόκειται για θέματα δικαιοσύνης. Θα ακούσεις και τις δύο πλευρές για να βγάλεις συμπεράσματα. Δίνεις ευκαιρίες γιατί πιστεύεις ότι δεν μπορείς να “δικάσεις” κάποιον, χωρίς πρώτα να τον ακούσεις. Για την ακρίβεια, είσαι υπόδειγμα ανθρώπου που πιστεύει στην ισότητα και δεν θα κάνεις τα στραβά μάτια ακόμη και αν ένας φίλος σου είναι αυτός που έχει λάθος.

Σκορπιός
Δε φοβάσαι σχεδόν τίποτα. Αυτό συμβαίνει διότι ξέρεις να ζυγίζεις τις καταστάσεις και να χρησιμοποιείς ό,τι γνώση έχεις για να τις αντιμετωπίσεις. Διαλέγεις τις μάχες σου, αλλά και πότε πρέπει να μείνεις σιωπηλός – για δικό σου όφελος. Σε θαυμάζουμε για το θάρρος σου να ξεπερνάς κάθε δυσκολία.

Τοξότης
Είσαι έτσι κι αλλιώς ζόρικος. Ως γνωστόν, είσαι περιπετειώδης και αισιόδοξος. Έχεις τη νοοτροπία να δέχεσαι τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως είναι, χωρίς να θέλεις να τα αλλάξεις. Σε θαυμάζουμε για την ικανότητά σου να βλέπεις κάθε μέρα σαν μία περιπέτεια στην οποία εσύ πρέπει να βγεις αλώβητος.

Αιγόκερως
Ξέρεις ότι είσαι άψογος στη δουλειά σου και όλοι στον εργασιακό σου χώρο σε θεωρούν τον ζόρικο της εταιρείας. Είσαι τόσο συγκεντρωμένος στους στόχους σου, που ακόμα και να αποτύχεις σε κάτι, θα έχει μικρό αντίκτυπο στην καριέρα σου. Είσαι η επιτομή του «Βάζω στόχους και τους κυνηγώ».

Υδροχόος
Όσον αφορά τα κοινωνικά προβλήματα, ο ζόρικος της υπόθεσης είναι ο Υδροχόος. Δικαιώματα της γυναίκας; Ισότητα; Υπόδειξη των αδικιών της πολιτικής; Πίσω από κάθε κοινωνικό ζήτημα, βρίσκεται ένας τρελαμένος Υδροχόος που ψάχνει να βρει λύση. Ένας πραγματικός ήρωας.

Ιχθείς
Είσαι σιωπηλός, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε σκέφτεσαι. Βλέπεις πίσω από τις λέξεις που μιλάνε οι άνθρωποι. Αν χρειαστεί να προκαλέσεις κάποιον, δε φοβάσαι να το κάνεις. Έτσι κερδίζεις και το σεβασμό του κόσμου, μιλάς όταν το χρειάζεται πραγματικά η κατάσταση. Σε θαυμάζουμε γι’ αυτά που λες, γιατί πριν τα πεις, έχεις ακούσει πρώτα τους πάντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Όλοι χρωστάμε κάπου ένα σ’ αγαπώ και μια συγνώμη."

Μενέλαος Λουντέμης

  • 1998 - Διατίθενται στο εμπόριο τα Windows 98 της Microsoft.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2