Τι ωροσκόπο είπαμε ότι έχεις;

Ένας περιεκτικός οδηγός για να μάθεις επιτέλους τι είναι αυτός ο ωροσκόπος, και πώς επηρεάζει την συμπεριφορά σου…
Τι ωροσκόπο είπαμε ότι έχεις;

Όταν σε ρωτάνε τι ζώδιο είσαι, υπάρχουν δύο πιθανότητες. Να απαντήσεις σοβαρά και να αρχίσεις να αναλύεις όλα τα μοτίβα συμπεριφοράς σου, ή να απαντήσεις και να δηλώσεις αυτομάτως ότι εσύ “δεν πιστεύεις σε τέτοια”. Ό,τι κι αν απαντήσεις, οι πιθανότητες λένε πως την πρώτη ερώτηση θα ακολουθήσει ένα “Χμμ και με τι ωροσκόπο;”

Τώρα, αν ξέρεις τον ωροσκόπο σου, έχει καλώς. Αν δεν τον ξέρεις, μπορείς να τον βρεις εδώ. Κι αφού τον βρεις, άσε μας να σου εξηγήσουμε τι στο καλό σημαίνει.

Κριός
Αν έχεις ωροσκόπο Κριό, αυτό σημαίνει πως βγάζεις μια εικόνα αρχηγού προς τα έξω. Μπορείς να χειριστείς τα πάντα (τα πάντα, όμως) με χάρη και επιδεξιότητα μυστικού πράκτορα. Στις παρέες σου, είσαι από εκείνα τα άτομα που παίρνουν συνήθως όλες τις αποφάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνεις κατάχρηση της εξουσίας σου. Επειδή οι Κριοί είναι καλά παιδιά.

Ταύρος
Ο ωροσκόπος στον Ταύρο σημαίνει πως δύσκολα θα δείξεις στον κόσμο ότι μπορεί να σου αλλάξει γνώμη. Αγαπάς χωρίς καθόλου ενοχές τις απολαύσεις (υλικές και σωματικές), και θέλεις η κάθε σου σχέση να έχει γερές συναισθηματικές βάσεις. Οι φίλοι σου σίγουρα βασίζονται πάνω σου.

Δίδυμοι
Γεμάτος ενέργεια και όρεξη για ζωή φαίνεται ο τύπος που έχει ωροσκόπο στους Διδύμους. Ένας κοινωνικός χαμαιλέοντας που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε παρέα. Ναι, αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν αποκαλύπτεις τα πάντα για τον εσωτερικό σου κόσμο… μέχρι να εμπιστευτείς κάποιον, τουλάχιστον.

Καρκίνος
Με ωροσκόπο στον Καρκίνο, είσαι ο φίλος που χρειάζονται όλοι. Στοργικός, με κατανόηση και πάντα μια καλή κουβέντα στο στόμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σου βγαίνει και η κακή πλευρά του Καρκίνου μερικές φορές, δηλαδή να απομονώνεσαι.

Λέων
Αν έχεις αυτό το ζώδιο για ωροσκόπο, είσαι ένας σταρ σε κάθε παρέα, και όλοι το ξέρουν. Τα καλά νέα είναι ότι πίσω από την λαρτζ περσόνα σου κρύβεται όντως μια καλή καρδιά που ενδιαφέρεται. Τα κακά νέα είναι ότι πολλοί δεν γουστάρουν τόσο την περσόνα, ώστε να φτάσουν στο σημείο να εκτιμήσουν την καρδιά.

Παρθένος
Ο ωροσκόπος στον Παρθένο δείχνει ότι είσαι ένα άτομο με άψογες οργανωτικές δεξιότητες—και οι φίλοι σου το απολαμβάνουν αυτό στο έπακρο. Μερικές φορές, όμως, έχεις την τάση να πιάνεσαι από χαζές λεπτομέρειες και να γίνεσαι ψυχρός κι απόμακρος.

Ζυγός
Ωροσκόπος στον Ζυγό; Τότε οι άνθρωποι θα σε βλέπουν πάντα σαν την Ελβετία στα προσωπικά τους δράματα. Είσαι ένας τύπος που είναι υπερβολικά κουλ για να συμμετάσχει στις φωνές και στον πανικό, αλλά και αρκετά αληθινά κουλ για να μπει στη μέση και να προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός στον ωροσκόπο σου δίνει έναν αέρα μυστηρίου, γοητείας. Δεν επιλέγεις σχεδόν ποτέ να μοιραστείς αρκετά με τους συνομιλητές σου, και χρειάζεται πολύς κόπος και υπομονή για να κερδίσει ένα άτομο την εμπιστοσύνη σου. Είναι, θα λέγαμε, ένας ωροσκόπος που σε έχει σίγουρα σώσει από πολύ δράμα.

Τοξότης
Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα—ή έστω οι κοντινοί σου άνθρωποι το πιστεύουν αυτό. Και, για ένα άτομο που έχει χαρακτηριστικά του Τοξότη, αυτή η πίστη στις δυνάμεις του (από τρίτους, πόσο μάλλον) είναι ό,τι χρειάζεται για να κινήσει ουρανό και γη για να βοηθήσει. Εντάξει, μερικές φορές είσαι πιο παρορμητικός απ’ ό,τι χρειάζεται, αλλά οι φίλοι σου που σε γνωρίζουν καλά δεν πρόκειται να το παρεξηγήσουν.

Αιγόκερως
Ο ωροσκόπος στον Αιγόκερω δείχνει πως είσαι ένα άτομο φουλ υπεύθυνο, με φιλοδοξίες και με όλες τις ικανότητες που χρειάζεσαι για να κατακτήσεις την κορυφή. Πράγμα που σημαίνει ότι πολλά άτομα θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν, αλλά εδώ έρχεται και η επιλεκτικότητα του Αιγόκερου για να σε προστατεύσει.

Υδροχόος
Αν έχεις τον ωροσκόπο σου στον Υδροχόο, τότε είσαι ανεξάρτητος, ευρηματικός και παρατηρητικός σε εγκληματικό βαθμό. Μπορείς να προσέξεις λεπτομέρειες στους άλλους που δεν είναι ορατές στο γυμνό μάτι, και αυτό είναι κάτι που θα σε κάνει να φανείς τέρμα μυστηριώδης και γοητευτικός… ή τέρμα απομονωμένος.

Ιχθείς
Με τον ωροσκόπο στους Ιχθείς, είσαι ένα άτομο που δίνει την αίσθηση του ήρεμου, ευαίσθητου ερημίτη. Δεν σου είναι πολύ εύκολο να ανοιχτείς, αλλά μόλις το καταφέρεις, αφήνεσαι εντελώς στα συναισθήματά σου, και δεν σε νοιάζει ποιο είναι το αποτέλεσμα. Είσαι από τις πιο ρομαντικές ψυχές που κυκλοφορούν εκεί έξω, και δεν ντρέπεσαι καθόλου γι’ αυτό.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v