Αυγουστιάτικη πανσέληνος: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου

Η αυγουστιάτικη σελήνη είναι μία υπέροχη ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Πού πρέπει να εστιάσεις όμως;
Αυγουστιάτικη πανσέληνος: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου

Κριός
Κριέ, για κάποιον λόγο νιώθεις αποκομμένος. Είτε επειδή δε φέρθηκες σωστά, είτε επειδή δεν έχεις λεφτά για διακοπές. Αλλά θα γυρίσει ο τροχός, γιατί προσπαθείς να τον γυρίσεις εσύ. Αυτό θα σε κουράσει και θα νιώσεις πιεσμένος από τις ευθύνες. Η νέα σελήνη σου λέει ότι ήρθε η ώρα να κάνεις για λίγο τις προσωπικές σου επιθυμίες στην άκρη και να συγκεντρωθείς –έτσι για την αλλαγή- σε αυτά που θέλουν οι άλλοι.

Ταύρος
Κανείς δεν εκτιμά την αξία του αράγματος περισσότερο από εσένα Ταύρε. Οπότε είναι φυσιολογικό να είσαι αρκετά εκλεκτικός όταν οργανώνεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Ακόμη, αν νιώθεις ότι δεν νιώθεις ότι τα πράγματα έχουν γίνει τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, πες ναι σε κάτι καινούριο. Το ξέρουμε, σου είναι δύσκολο, αλλά πιστεύουμε σε εσένα.

Δίδυμοι
Δίδυμε, αγαπάς αυτό που κάνεις και το αγαπάς πολύ. Αλλά όταν ανακατεύεις το συναίσθημα, σε πάει πίσω. Έχεις δουλέψει σκληρά για αυτό που κάνεις και έχεις δώσει την ψυχή σου. Μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο για εσένα, αλλά πρέπει να κινήσεις εσύ τα νήματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην περιμένεις από τους άλλους.

Καρκίνος
Σιγά σιγά, κάθε κατεργάρης επιστρέφει στον πάγκο του. Εσύ όμως βαριέσαι να επιστρέψεις. Υπάρχουν πιθανότητες να κληθείς να μάθεις νέα πράγματα. Οπότε τι σε σταματάει από να πέσεις με τα μούτρα; Η νέα σελήνη είναι ιδανική περίοδος για να περιορίσεις τους φόβους σου και να ανακαλύψεις νέους τομείς.

Λέων
Έχεις γίνει λίγο σφιχτοχέρης να το πούμε, έχεις πάρει λίγα καβούρια από την παραλία και τα έχεις βάλει στην τσέπη σου, θα το πούμε. Προσπαθείς να είσαι σχολαστικός με τα έξοδα σου, σε ακραίο βαθμό και έχεις ξεχάσει πώς είναι να ζεις. Μην ανησυχείς, δεν είναι μεμπτό να τα έχεις όλα τακτοποιημένα. Άσε τη ζωή να κυλήσει μαζί με τα κέρματα από τις τσέπες σου.

Παρθένος
Έχεις θέσει πολύ ψηλά τον πήχη και οι προσδοκίες σου δεν είναι καθόλου, μα καθόλου ρεαλιστικές. Λάθος, καθώς ούτε εσύ είσαι απόλυτα τέλειος αυτήν την περίοδο, πώς περιμένεις να είναι οι υπόλοιποι; Η νέα σελήνη σου ζητά να δεις τα πράγματα με άλλη ματιά και να συγχωρήσεις τυχαία σφαλματάκια.

Ζυγός
Για ακόμη μία φορά εστιάζεις στην αισθητική των πραγμάτων και χάνεις την ουσία. Η πραγματική ομορφιά δεν βρίσκεται στην εμφάνιση αλλά στην αρμονία του όλου. Η πανσέληνος σου αναθέτει να αφήσεις κατά μέρος για λίγο την προσπάθεια να τραβήξεις τις εντυπώσεις και να κάνεις μία εσωτερική αναζήτηση.

Σκορπιός
Θα κληθείς να εξερευνήσεις καταστάσεις που είναι έξω από τα νερά σου. Σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια, δε φοβάσαι να το κάνεις, γιατί εκεί ξέρεις ότι βρίσκεται το ζουμί. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τις νέες προκλήσεις που θα έρθουν στο δρόμο σου, γιατί θα σου βγει σε καλό. Άνοιξε την καρδιά σου και θα ανταμειφθείς.

Τοξότης
Έχεις συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η πνευματικότητα έρχεται μόνο μέσω διαλογισμού. Βαθειά μέσα, όμως, ξέρεις ότι η παγκόσμια ευσυνειδητότητα και η ανιδιοτελής αγάπη δεν είναι μόνο θεωρία. Πρέπει να τα κάνεις πράξη. Η πανσέληνος σε προκαλεί να φέρεις εις πέρας, όλα αυτά που σκέφτεσαι αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως
Αυτό το διάστημα, έχεις συνειδητοποιήσει ότι o κόσμος είναι αρκετά διχασμένος. Αλλά είσαι και ρεαλιστής και καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κοινό έδαφος στο οποίο μπορούν οι απόψεις να συμφωνήσουν. Επίσης, ξέρεις ότι οι διαφορές που διχάζουν τον κόσμο, κάποιες φορές είναι ανούσιες. Ο ερχομός της νέας σελήνης, σε καλεί να κάνεις στην άκρη τις διαφορές σου και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά.

Υδροχόος
Το ξέρεις ότι εκπέμπεις σε άλλες συχνότητες έτσι δεν είναι; Αυτός είναι και ο λόγος που η φάση της πανσέληνου σου είναι παιχνιδάκι. Ωστόσο πρέπει να προσέχεις, γιατί τα μεταφυσικά θέματα δεν είναι για όλους. Παρ’ όλα αυτά, είναι μια ιδανική περίοδος για να μοιραστείς αυτές σου τις σκέψεις (Αστρολογία, ταρώ, διαλογισμός, εναλλακτική ιατρική), απλά με λίγη προσοχή.

Ιχθείς
Πάλι τα ίδια λάθη ψαράκι; Πάλι αφήνεις τη σχέση σου να καθορίσεις ποιος είσαι σε αυτή τη ζωή και πού βαδίζεις; Είσαι άτομο με ενσυναίσθηση και εύκολα χάνεις την ταυτότητα σου. Η αυγουστιάτικη πανσέληνος σε καλεί να συνειδητοποιήσεις με ποιου τους κανόνες ζεις και αν συμφωνούν με τους στόχους σου. Αν δεν συμφωνούν, ήρθε η ώρα για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v