Η σοφή φράση που χρειάζεται το κάθε ζώδιο

Κάθε ζώδιο έχει ένα απόφθεγμα που θέλει να ακούσει για να εμπνευστεί. Δες ποιο είναι αυτό.

Κριός
«Η αισιοδοξία είναι μαγνήτης ευτυχίας. Αν είσαι θετικός θα έλξεις χαρούμενες καταστάσεις και ανθρώπους»
Ο Κριός θέλει νέες εμπειρίες, νέες προκλήσεις, γενικά θέλει να ζει τη ζωή στα άκρα. Τι καλύτερο από το παραπάνω απόφθεγμα; Είναι αυτό που χρειάζεται να ακούσουν για περάσουν στην επόμενη περιπέτεια. Προσοχή πότε θα το πείτε, είναι ικανοί να φτάσουν στον Αμαζόνιο, όπου σε συνεργασία με μία τοπική φυλή θα πολεμάνε να σώσουν ένα σπάνιο είδος κατσαρίδας.

Ταύρος
«Ο λόγος που ακόμα ελπίζεις ότι θα πετύχεις τους στόχους σου, είναι επειδή δεν έχεις ακόμα αποφασίσει να τους πετύχεις»
Ο Ταύρος χρειάζεται το χρόνο του. Πρέπει να σκεφτεί ακόμη και αν θέλει το βράδυ να πάει σινεμά. Σκέψου πόσο του παίρνει για να αποφασίσει για πιο σημαντικά πράγματα. Είναι όμως και αισιόδοξος και νομίζει ότι με διαλογισμό θα γίνουν όλα. Γιατί του ταιριάζει αυτό το απόφθεγμα; Γιατί μας έχει γκαστρώσει με την αναποφασιστικότητα του. Άλλο ένα απόφθεγμα που θα του ταίριαζε είναι το “To ‘δες, το ‘παιξες;”. Γενικά ο Ταύρος το θέλει το σπρωξιματάκι του.

Δίδυμοι
«Πριν διαγνώσεις τον εαυτό σου με κατάθλιψη ή χαμηλή αυτοπεποίθηση, βεβαιώσου ότι δεν περιστοιχίζεσαι από ανόητους»
Ο Δίδυμος χρειάζεται κάτι δραστικό για να ανέβει. Αν δεν πιστεύει στον εαυτό του, δεν αρκεί η ενίσχυση αυτοπεποίθησης που πιάνει σε όλους. Θέλει κάτι έξυπνο και κωμικό, όπως είναι ο ίδιος. Αν λοιπόν έχει αγχωθεί και δεν βρίσκει την λύση του προβλήματος, πες του την παραπάνω κουβέντα. Μπορείς να το δοκιμάσεις και για προσωπικό σου όφελος.Πχ. με τις δουλειές του σπιτιού, θα νομίζει ότι δεν έχεις την ικανότητα να πλύνεις τα πιάτα και ότι αυτός το κάνει καλύτερα.

Καρκίνος
«Κοίτα τα πράγματα διαφορετικά»
Ή το ποτήρι μισογεμάτο. Ως γνωστόν οι Καρκίνοι βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο. Χρειάζονται μία ανακατεύθυνση στην οπτική τους γωνία. Μόνο έτσι θα πάρουν τα πάνω τους, γιατί μόνο έτσι θα νιώσουν καλύτερα για τον εαυτό τους. Πχ αν ξυρίσουν εντελώς το κεφάλι τους, πες τους ότι το ίδιο κούρεμα έχει και ο Statham και είναι γόης, τέτοιες μικρές μπούρδες μπορεί να κάνουν τον Καρκίνο να ανέβει.

Λέων
«Αφαιρώντας από την καθημερινότητά μας και τη ζωή μας κάτι αρνητικό, δημιουργείται αυτόματα χώρος και χρόνος για κάτι θετικό»
Σιγά μην κάτσει ο Λέων να ασχοληθεί με την κάθε τριτοτέταρτη. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι δημοφιλής. Ο Λέων γενικά δεν χρειάζεται γνωμικό για να ανέβει, νομίζει ότι είναι ο ίδιος ένα γνωμικό, ένας μύθος. Γι’ αυτό και ό,τι αρνητικό του έχει συμβεί στη ζωή του δεν τον επηρεάζει, είναι μία νέα ιστορία για να διηγηθεί, πάλι.

Παρθένος
«Δεν είμαι περήφανος για τα λάθη που έκανα ως άνθρωπος. Είμαι όμως περήφανος για τον άνθρωπο που με έκαναν τα λάθη μου»
Ο Παρθένος θα συγκεντρωθεί, και αφού περάσει από κάθε δυνατό λάθος, θα βρει τελικά την άκρη. Αν δεν βρει την άκρη, αυτό ήτανε, θα γίνει ψυχωσικός μέχρι να βρεθεί η λύση. Πχ. Ένας Παρθένος καλό είναι να μην γίνει ερευνητής-επιστήμονας. Χρειάζεται να ακούσει την παραπάνω έκφραση για να μην νομίζει ότι τσάμπα έκανε τα λάθη που έκανε.

Ζυγός
«Το λουλούδι αν το παραποτίσεις σαπίζει. Σταμάτα να δίνεις τον εαυτό σου αλόγιστα»
Ο Ζυγός αν νιώσει ενσυναίσθηση και η γυναίκα του είναι έγκυος, υπάρχει περίπτωση να πάθει ανεμογκάστρι. Πρέπει να θυμάται πού και πού ότι υπάρχει και αυτός εκτός από τους τριγύρω. Αυτό ισχύει και στο κουτσομπολιό Ζυγέ.

Σκορπιός
«Ό,τι επιθυμείς να το φωνάζεις δυνατά, αγρίμι να γίνεσαι. Δεν ταιριάζει η μετριότητα με τη λαχτάρα»
Ο Σκορπιός φροντίζει όταν είναι χαρούμενος να φαίνεται. Τις λίγες φορές που είναι ικανοποιημένος θα το καταλάβει. Του χρειάζεται να εκφράζεται έντονα, για να ισορροπεί τις στιγμές που είναι μέσα στη κλαψομ***ιά.

Τοξότης
«Μην απογοητεύεσαι τα καλύτερα έρχονται.Από την Κίνα. Με χελώνα. Κουτσή»
Οι Τοξότες έχουν συχνά αισιόδοξη τάση στη ζωή. Είναι σαν τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, στο φυσικό. Δεν βαριούνται ποτέ, αλλά χρειάζονται κάποιες φορές να τους υπενθυμίζεις ότι, και θα βρουν εμπόδια, και τα μούτρα τους θα φάνε και το πλυντήριο θα απλώσουν. Για να επικοινωνήσετε την υπενθύμιση πρέπει να το κάνετε με μία δόση χιούμορ, όπως η παραπάνω φράση.

Αιγόκερως
«Η απαισιοδοξία είναι θέμα διάθεσης. Η αισιοδοξία είναι θέμα θέλησης»
Οι Αιγόκεροι αν ήταν αστρολόγοι, το πιο πιθανό είναι ότι θα σου έλεγαν ότι θα πάνε όλα σκατά αυτήν την εβδομάδα αν δεν προσπαθήσει πολύ. Χρειάζονται λίγη αισιοδοξία, βασικά, είναι τόσο απαισιόδοξοι που θα σε μιζεριάσουν και εσένα αν δεν προσέξεις. Ο μόνος τρόπος να τους εμπνεύσεις λίγη αισιοδοξία είναι το παραπάνω απόφθεγμα.

Υδροχόος
«Κάλλιο γλύστρα στο δρόμο το δικό σου, παρά στο δρόμο του άλλου να είσαι ορθός»
Ο Υδροχόος, γενικά, δεν πάει με τη μάζα. Κανέλλα όλοι στο κοκκινιστό; Κολίανδρο αυτός, και ας ταιριάζει στα σουτζουκάκια. Θα καταφέρει όμως κάπως να ταιριάξουν. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε το φόβο της αποτυχίας, πόσο μάλλον αν δοκιμάσουμε να μαγειρέψουμε κοκκινιστό με κολίανδρο. Έτσι, κατά τη διάρκεια του πειραματισμού, χρειαζόμαστε μία καλή κουβέντα για να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Ιχθύες
«Πιστεύω ακράδαντα ότι η χειρότερη αναπηρία είναι η κακή συμπεριφορά»
Τα ψαράκια κάποιες φορές, νιώθουν ότι γίνονται λίγο μαλ*κες που φέρονται τόσο σωστά. Τόσο ευαίσθητα είναι. Θέλουν επίσης να βρέχει αγάπη και να φυσάει συμπόνια. Χρειάζονται απεγνωσμένα το παραπάνω απόφθεγμα, γιατί αλλιώς θα νομίζουν ότι όλοι τους εκμεταλλεύονται.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v