Ανάδρομος Ερμής: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Άλλος ένας ανάδρομος Ερμής που ήρθε να μας τα φέρει όλα ανάποδα. Αλλά εμείς δεν μασάμε, και προετοιμαζόμαστε καταλλήλως.
Ανάδρομος Ερμής: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;
Αν μπορούσαμε να κάνουμε μία ερώτηση στον ανάδρομο Ερμή, αυτή θα ήταν: “Ποια είναι η φάση σου;”

Και μετά θα ακολουθούσε καυγάς, επειδή τα πάντα αποτελούν αιτία για καυγά στον ανάδρομο Ερμή. Κι επειδή θέλουμε να είστε προετοιμασμένοι, μην σας καταστρέψει ένας πλανήτης τις ζωές, διαβάστε παρακάτω και… πάρτε τα μέτρα σας. Θυμίζουμε ότι ο ανάδρομος Ερμής θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου—ευτυχώς λίγο πριν τις – ήδη φορτισμένες – μέρες των Χριστουγέννων…

Κριός
Είναι χειμώνας. Είσαι ζώδιο της φωτιάς, οπότε ίσως θα ήταν καλό να πέσεις σε μια μικρή χειμερία νάρκη. Πιάσε τον σύντροφό σου αγκαλίτσα στον καναπέ, και χουχουλιάστε. Και πάντα με προσοχή στις συζητήσεις. Εξήγησε τα πάντα, και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος
Τα πάντα αλλάζουν στον ανάδρομο Ερμή και – όπως είναι λογικό – έχεις φρικάρει. Ένας μήνας είναι, θα περάσει. Πόσο μάλλον, αν είσαι σε σχέση, λογικά είσαι ασφαλής, επειδή το άλλο άτομο δεν έχει μάθει απλά να ζει με τις φρίκες σου… τις αγαπά!

Δίδυμοι
Προσοχή στο χιούμορ, Δίδυμοι. Έχετε ιδιαίτερα σαρκαστική αίσθηση του χιούμορ, και δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να την βγάλετε προς τα έξω. Υπομονή. Γράψτε τα σε ένα τετράδιο, καλύτερα, αυτές τις μέρες.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι, όπως και οι Ταύροι, ζουν για σταθερότητα. Και εφόσον είναι η χειρότερη εποχή για σταθερότητα, οι Καρκίνοι οφείλουν να σφίξουν τα δόντια, και να πάρουν μια μεγάλη απόφαση, που ξέρουμε ότι θα τους είναι πολύ δύσκολη: για έναν μήνα, πρέπει να τα βλέπουν όλα χαλαρά.

Λέων
Οι Λέοντες μπορεί να αγαπούν τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αγαπούν και τους ανθρώπους—και οι άνθρωποι αυτή την περίοδο είναι μικρές, κινούμενες υστερίες. Λέοντα, εσύ μην σηκώσεις το κεφάλι από τους στόχους σου. Δεν σε απασχολεί ο ανάδρομος Ερμής (το καλό που σου θέλουμε).

Παρθένος
Χριστέ μου, αν οι Δίδυμοι θα έχουν πρόβλημα με το χιούμορ τους, οι Παρθένοι θα έχουν πρόβλημα… με ολόκληρη την προσωπικότητά τους, έτσι επικριτικοί που είναι με τους πάντες. Μάλλον θα ήταν καλό να αποφεύγεις την κοινωνικοποίηση για λίγο καιρό, Παρθένε. Θα πέσουν να σε φάνε.

Ζυγός
Ζυγέ, όπως και ο Λέοντας, ένα πράγμα θέλουμε να κάνεις για να επιβιώσεις τον ανάδρομο Ερμή: να κοιτάς την δουλειά σου.

Σκορπιός
Τώρα εδώ τα πράγματα είναι απλά. Επειδή ανάδρομος Ερμής σημαίνει παρεξηγήσεις, αλλά ο Σκορπιός νιώθει παρεξηγημένος όλη την ώρα. Συνεπώς, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οι Σκορπιοί παραμένουν μαχητές.

Τοξότης
Η προσαρμοστικότητα αυτού του ζωδίου είναι αρκετή για να την βγάλει καθαρή από τους πιο βάρβαρους ανάδρομους Ερμήδες. Κι αυτός εδώ που ζούμε… βάρβαρος δεν είναι. Συνεχίστε όπως ήσασταν, Τοξότες.

Αιγόκερως
Το μόνο που πρέπει να κάνετε αυτόν τον ανάδρομο Ερμή, Αιγόκεροι, είναι να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι – παρά τις αντιξοότητες – είστε ακόμα εκεί. Με ένα μικρό δώρο; Με μια καλή κουβέντα; Δεν ξέρουμε, αλλά ξέρουμε σίγουρα πως δεν θα επηρεαστεί σημαντικά η ζωή σας.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι ίσως και να είναι το μόνο ζώδιο που λατρεύει τον ανάδρομο Ερμή, επειδή τους επιτρέπει να σκαλίσουν τα μυαλά των συνανθρώπων τους και να πάρουν σημαντικές πληροφορίες για την ανθρώπινη ύπαρξη. Και καλό θα ήταν να σταματήσουν, επειδή τους βλέπουμε… δαρμένους.

Ιχθείς
Ιχθείς, αν υπάρχει ένα πράγμα που θέλουμε να κάνετε, είναι να προσέξετε τον εαυτό σας. Οι φίλοι και οι εραστές σας μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Δεν χρειάζεται να παραμελείτε την δική σας ζωή και να τρέχετε συνέχεια για τους άλλους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v