ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς φέρονται στους πρώην τους τα ζώδια;

Ποιοι μπορούν να μείνουν φίλοι με τους πρώην, ποιοι τους κρατάνε σε… απόσταση ασφαλείας, και ποιοι δεν θέλουν να τους ξαναδούν;

Πώς φέρονται στους πρώην τους τα ζώδια;

Κάποιοι άνθρωποι έχουν την τρομακτική δύναμη να μένουν φίλοι με τους πρώην τους. Άλλοι, πάλι, καίνε φωτογραφίες, σπάνε πιάτα και βάφουν τις κουρτίνες. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Μήπως το ζώδιό σου το επηρεάζει αυτό;

Διάβασε παρακάτω για να δεις πώς φέρονται τα ζώδια στους πρώην τους, και μάθε αν ταυτίζεσαι με αυτά που τα άστρα έχουν γράψει για ‘σένα…

Κριός
Οι Κριοί δυσκολεύονται να κόψουν επαφές με τον οποιονδήποτε, επειδή είναι τόσο θετικοί και κοινωνικοί άνθρωποι. Φαντάσου, λοιπόν, πόσο δύσκολο θα είναι να βγάλουν από την ζωή τους κάποιον τόσο σημαντικό. Βοηθάει, επίσης, που σπάνια μια σχέση με Κριό θα λήξει με μαχαιριές.

Ταύρος
Εδώ τα πράγματα αλλάζουν. Σταθεροί στις απόψεις τους (δηλαδή ξεροκέφαλοι), οι Ταύροι δεν πρόκειται να ξεχάσουν τις τελευταίες κουβέντες (ή τους τελευταίους καυγάδες) μιας σχέσης. Και θα φροντίσουν να βγάλουν από την ζωή τους τα άτομα που τους προκάλεσαν πόνο.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι μπορεί να μην κρατούν πολλές επαφές με τους πρώην τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τους ξέχασαν. Πόσο μάλλον, θα τους θυμούνται για πολύ καιρό, επειδή είναι ζώδιο ιδιαίτερα συναισθηματικό.

Καρκίνος
Με έναν περίεργο τρόπο, οι Καρκίνοι μπορούν να ξεπεράσουν τους χωρισμούς τους πιο εύκολα από τους άλλους. Ναι, πληγώνονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κλαίνε για έναν αιώνα μετά. Και αν χρειαστεί να σε μπλοκάρουν για να σε ξεπεράσουν… θα το κάνουν.

Λέων
Προφανώς και δεν θα κόψουν (άμεσα) επαφή με τους πρώην. Επειδή για έναν Λέοντα, ο χωρισμός έχει δύο φάσεις. Φάση πρώτη: ο πόνος. Φάση δεύτερη: η απίστευτη επιβεβαίωση όταν βλέπεις την ζήλεια στο πρόσωπο του πρώην, που σε είδε με το νέο γκομενάκι στο παλιό σας στέκι.

Παρθένος
Θα πουν ένα μεγάλο αντίο. Για την ακρίβεια, δεν θα πουν ακριβώς αντίο, θα πουν “άντε στο διάολο”. Θες να το αναλύσουμε κι άλλο;

Ζυγός
Οι Ζυγοί συνήθως είναι από τους ανθρώπους που παραμένουν φίλοι με τους πρώην τους. Τουλάχιστον στο μυαλό τους. Μπορεί να έχουν ένα εξάμηνο να μιλήσουν. Μπορεί οι πρώην να μην θέλουν να τους βλέπουν ζωγραφιστούς. Αλλά οι Ζυγοί δεν έχουν πρόβλημα με αυτό.

Σκορπιός
Πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς αν βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο με έναν πρώην, θα είναι τόσο πολιτισμένοι, που θα τρομάξεις. Και ίσως πρέπει να τρομάξεις, επειδή δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι σκέφτονται εκείνη την στιγμή.

Τοξότης
Δεν είναι τόσο ότι διώχνουν από την ζωή τους άτομα που δεν βρίσκονται άλλο κοντά τους, όσο ότι έχουν την δύναμη να τα αναπληρώσουν πολύ εύκολα. Αυτό ακούγεται κάπως κακό, αλλά δεν το εννοούμε έτσι. Βασικά, δεν ξέρουμε πώς το εννοούμε, οι Τοξότες είναι πολύπλοκοι άνθρωποι.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι όχι μόνο δεν διώχνουν τους πρώην τους, αλλά είναι από τα άτομα που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν μια σχέση που πεθαίνει. Αρνούνται να αποδεχτούν ότι υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούν να λύσουν.

Υδροχόος
Αν οι Παρθένοι λένε “άντε στο διάολο” και προχωρούν, οι Υδροχόοι κάνουν κάτι ακόμα πιο βάναυσο: Αδιαφορούν. Αν η σχέση σου με έναν Υδροχόο λήξει άδοξα, τότε μάλλον έχεις πεθάνει για εκείνον.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς, όπως έχουμε πει πολλέεες φορές, είναι ίσως το πιο συναισθηματικό ζώδιο. Συνεπώς, θα περίμενες να παραμένουν προσκολλημένοι στους πρώην τους για αρκετό καιρό. Κι όμως, να που τα ψαράκια ήρθαν και μας έκαναν το plot twist: έχουν την δύναμη να ξεκόβουν ανθρώπους από την ζωή τους, να σβήνουν την ιστορία μαζί τους, μέσα σε μια στιγμή…

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μερικοί άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ τρέλες. Τι τρομακτική πρέπει να είναι η ζωή που ζουν!"

Τσαρλς Μπουκόφσκι, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1096 - Ξεκινά η Α' Σταυροφορία, με σκοπό την κατάληψη των Αγίων Τόπων
    1534 - Ιδρύεται στο Παρίσι από τον Ιγνάτιο Λογιόλα το θρησκευτικό Τάγμα των Ιησουϊτών
    1914 - Το πρώτο πλοίο που διαπλέει τη Διώρυγα Παναμά
    1945 - Η Ιαπωνία παραδίδεται "άνευ όρων" στις ΗΠΑ
    1947 - Ινδία και Πακιστάν κηρύσσονται ανεξάρτητες στα πλαίσια της Βρετανικής Κοινοπολιτείας

© 2002-2018 MEDIA2DAY